Demon Seed Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Brutal Truth svira Collateral Damage 10 puta uzastopno na bis
In The Flesh Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 ali fora je što bih i pored njih 26 ja opet ubacio još nekoliko hahaha Dajem Vuka, Zito, Hirosima Mravi Otjeraj Za početak Brutal Truth svira Collateral Damage 10 puta uzastopno na bis Mejdeni sviraju jednu te istu pjesmu čitavi život.
Talvi Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Zito, Hirosima Otjeraj ove tri pod obavezno, i Dajem vuka bi bila vrh, onda Albino, Žena dijete, Sunce... btw jeste malo mator za takve tekstove, ali kad već udara Laufer obrade mora nekad i Hej tata
kuruz Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Mejdeni sviraju jednu te istu pjesmu čitavi život. po 20 puta za veče
Demon Seed Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 (edited) Žena dijete Ostavljene žene uz obale sjede s vodenim očima one ljepše su no ikada Zaroni ruke u ljekovite trave podloži im noć pod umorne kapke i saznat ćeš Žena dijete postaje uvijek kad je ostave budi nježan to je najmanje što možeš dok na horizontu sumrak krilom dotiče more ti znaš da žena dijete postaje uvijek kad je ostave budi nježan... Bok te jebo, koji Željko Samardžić Dijeta, nego šta! Edited March 19, 2015 by Demon Seed 1
Machka Naopachka Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 To jos malo pa ko Zdravko Colic. Salim se, volim ja Urbanog.. popismanila sam se a ispalo da sam mogla ladno doc. Mh mh mh
In The Flesh Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Šta je svirao sve od onih tvojih želja, Talvi?
Talvi Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 standardnija je lista bila, nije bilo baš onih perverzija kao u ZG-u, probaću sad da se setim svega - nema sile da se setim redosleda, samo ću po albumima da letim svijet za nas moja voda nebo astronaut mala truba odlučio sam da te volim ruke mjesto za mene magnet atom kasno je za ljubav ako se napijem do smrti kada se voda povuče ribe priđi mi bliže sutra ćemo pričati moja aroma satanica i + "venecija tone" kao intro za cert, valjda nisam preskočio ništa tu sam negde shvatio da on ima toliki broj pesama u rotaciji da i posle najstandardnije liste od 2 i po sata imaš osećaj da pola toga fali najjače je što je "Moja" razvučena na ko-zna-koliko minuta jer im publika nije dala da je završe haha, ovi prestanu da sviraju a ljudi nastave da tapšu i pevaju onu glavnu melodiju pa rekoše posle da ih je to skratilo za još jednu stvar
In The Flesh Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Dobra lista, dobra. Eno ga u Kotoru 18. aprila
Talvi Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 kolaž zanimljivih scena sa certa: a desilo se i ovo http://www.youtube.com/watch?v=93og5NlaAqM ima više pesama na ovom kanalu, uključujući i https://www.youtube.com/watch?v=9weFry1aBWA <3
Recommended Posts