azal Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Treba otvoriti ovu temu, jer ce ovo biti thrash metal album godine. Grcki thrash bend, novi album im uskoro izlazi za Cruz Del Sur 10 marta i zove se "Illusions in Infinite Void." mozete ovde jednu pesmu da cujete https://soundcloud.com/clawhammerpr/en-cima-del-mal u stilu Vektor u smisli da je vrlo retko da neki bend toliko ocigledno vuce inspiraciju iz 80s thrash/speed a da ipak uspe originalno da zvuci pored mali milion retro thrash bendova koji samo imitiraju velikane. ova recenzija ih bas dobro opisuje http://lastrit.es/reviews/7519/sacral-rage-illusions-in-infinite-void Quote
lemmy sixx Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Muzika odlicna, vokal mi se ne svidja, tanak je. Svaka cast na visokim delovima, ali kada peva nize nekako je mlitav. Ali generalno, dobro zvuce i svidja mi se. A reci da ce ovo biti thrash album godine u istoj godini u kojoj album objavljuje Slayer je jako neozbiljno, cak i kada dodje od Laze. Quote
lemmy sixx Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 E da, zaboravih reci da je solaza do jaja. Quote
azal Posted March 6, 2015 Author Report Posted March 6, 2015 Muzika odlicna, vokal mi se ne svidja, tanak je. Svaka cast na visokim delovima, ali kada peva nize nekako je mlitav. Ali generalno, dobro zvuce i svidja mi se. A reci da ce ovo biti thrash album godine u istoj godini u kojoj album objavljuje Slayer je jako neozbiljno, cak i kada dodje od Laze. reci da ce slayer album u 2015 bez jeff-a biti uopste slusljiv je jako neozbiljno, cak i kada si ti u pitanju. Quote
Јарослав Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 vrhunska je ova stvar, baš sam je dosta vrteo da je Voivod snimio Powerslave, ovako bi izgledao omot Quote
Grobodan Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Dobar album, dobar. Ja ovo metnuo na Heavy preporuke 1 Quote
azal Posted March 23, 2015 Author Report Posted March 23, 2015 (edited) kako je moguce da jos nije leakovalo ovo? Edited March 23, 2015 by azal Quote
Јарослав Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 http://www.mediaboom.org/425494-sacral-rage-illusions-in-infinite-void-2015.html posredstvom Groba :* Quote
azal Posted March 25, 2015 Author Report Posted March 25, 2015 kakva Watchtower solaza u Pain in Urals ufuf Quote
Atheist Posted March 25, 2015 Report Posted March 25, 2015 Zasto me ovo ne radi? Ovo bi trebalo da me radi. Quote
Karlo SE Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 Lazo, bravo ti ga za ovo, bas je interesantno. 1 Quote
azal Posted April 7, 2015 Author Report Posted April 7, 2015 previsok vokal vrlo pederska konstatacija Quote
Towards The Inevitable Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Ja sa zakasnjenjem uskacem u bandwagon za ovaj bend, ali sold sam totalno. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Muzika skroz prijstojna ali vokal je sve unistio,ocaj zivi... Quote
kuruz Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 vrlo pederska konstatacija pederski je vokal Quote
azal Posted April 7, 2015 Author Report Posted April 7, 2015 prava Agent Steel/Watchtower skola. meni bas lezi za ovaj stil thrasha Quote
Towards The Inevitable Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 (edited) Sto, vokal je bas proto 80s thrash. Mada kapiram da malo bode oci uz malo overproduced mjuzu i malo trigerovan bubanj. Tu su se verovatno zajebali, trebalo je sve malo prljavije da zvuci. Edited April 7, 2015 by Towards The Inevitable Quote
kuruz Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 (edited) ne znam, meni se baš ne sviđa edit: bravo, ovo što Šo kaže je sitina Edited April 7, 2015 by Underkuruz Quote
Recommended Posts