Grobodan Posted November 6, 2018 Report Posted November 6, 2018 Ne znam zasto niko ne istice, ali meni ovo jedva lici na Agent Steel - ako cemo porediti s nekim to bi bio stari Annihilator sa Kingom na vokalu. Otprilike su oni sami sebe ovde najbolje opisali http://www.heavyblogisheavy.com/2018/10/23/the-anatomy-of-sacral-rage/ Quote
azal Posted November 6, 2018 Author Report Posted November 6, 2018 ma na phallusifera sam ljut ti si zlatan :* eternal respect za ovo sto su napisali za Crimson Glory ali je vokal realno vise Cyriis nego Midnight u svakom pogledu. Nema tu emociju Midnighta pa ni blizu Quote
Phallusifer Posted November 6, 2018 Report Posted November 6, 2018 Ja nisam zlatan Prevideo sam, sad sam premotao na gore Quote
kuruz Posted November 6, 2018 Report Posted November 6, 2018 ooodličan album mislio sam na prvu da mi vokal neće odgovarati, al ništa od toga, ne smeta ništa Quote
obsessed by cruelty Posted November 6, 2018 Report Posted November 6, 2018 kakvi opisi jbt, zvuci ko album godine Quote
Grobodan Posted November 6, 2018 Report Posted November 6, 2018 Pa nije Vektor ali moze lepo da posluzi dok ih nema. Quote
Angelystor Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Treba mi majica "Nije Vektor, ali mogu da poslušam" Quote
Angelystor Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Ne znam zasto niko ne istice, ali meni ovo jedva lici na Agent Steel - ako cemo porediti s nekim to bi bio stari Annihilator sa Kingom na vokalu. Otprilike su oni sami sebe ovde najbolje opisali http://www.heavyblog...of-sacral-rage/ Sviđa mi se što u uvodnom pasusu lik ima iste reference kao i ja, samo mu Hubert fali Dobar ukus ima ekipa, doduše sa ovakvim albumom, drugačije nisam ni očekivao. ooodličan album mislio sam na prvu da mi vokal neće odgovarati, al ništa od toga, ne smeta ništa Znači, ja tebi ovo ni u najluđim snovima ne bih preporučio Quote
Grobodan Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Treba mi majica "Nije Vektor, ali mogu da poslušam" A za ovaj album na pozadini majice ''najbolji album post Terminal Redux pustinje''. Quote
kuruz Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Znači, ja tebi ovo ni u najluđim snovima ne bih preporučio zbog vokala? realno jedino to bi meni moglo da bude problematično ovde, ostalo vrh Quote
Angelystor Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Vokal, produkcija, stil, pesme Quote
kuruz Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 produkcija odlična, stil super, pesme jako dobre, jedino ovaj gej što peva malo zaostaje, ali ne smeta ništa Quote
Grobodan Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Vokal je u KD stilu,ergo ne moze biti gej nikako. Quote
Grobodan Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 Kaze mi gitarista We believe that Terminal Redux is one the greatest albums of our times. Real recognize real. Quote
kuruz Posted November 14, 2018 Report Posted November 14, 2018 uf vratio sam se prvom albumu pre tri godine mi se vokal nije dopao, ali izlgleda da je ono kad sam pre dve godine cele godine slušao heavy dosta značilo, pa mi je Illusions in Infinite Void sad razvalio guzicu (totally homo) fenomenalan album, mnogo ću da slušam i ovo i novi Quote
Angelystor Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 Uzeo i ja u skorije vreme sa prvim da se upoznajem, realno nisam siguran koji mi je bolji sad :] Malo više možda isplivavaju direktni uticaji kroz pojednice deonice i riffove na prvom, ali opet, kudos kol'ko dobro za prvenac. Quote
Recommended Posts