In The Flesh Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Na Metallici je u fan pitu bila čista uživancija, najbolji fan pit od dosadašnjih koncerata. Ovo za gusenje pri ogradi od fan pita sam cuo za onaj koncert 2004.
Lou Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Uh, za Slipknot se dobro sećam da bina nije bila pomerena ka sredini, imao sam pogled sa tribina i parter je bio krcat. Zato su tribine doduše bile prilično prazne. Krcat u prednjoj trećini, ovo ostalo đene-đene. Bio sam napred i u jednom trenutku krenuo ka štandu sa pićima, nisam prošao pet metara i mogao sam komotno da šetam između ljudi. Gusta je koncertna sezona, priča o nemaštini (na žalost) svake godine pije vodu i to nam je stanje. Bilo ko sa iole širim muzičkim ukusom i voljom za odlazak mora dobrano da razmišlja o izboru koncerta na koji će otići. A organizatori su našli sada da udaraju po ušima sa cenama.
Џрк Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Na Metallici je u fan pitu bila čista uživancija, najbolji fan pit od dosadašnjih koncerata. Slazem se, bilo komfora koliko hoces. I tacno kad pogledas ove iza u parteru bio je fazon "dobro data kinta"
StarbreakeR Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Kao pripadnik "iza u parteru" skupine složio bih se sa tom konstatacijom.
obsessed by cruelty Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Ja bio u parteru levo, na ogradi, znam da sam se ceo koncert nervirao sto u fanpitu ima mesta i rostilj da raspalis a ovamo nisam mogao da disem od one gomile.. Jedan do mene matorac pokusao da preskoci, usrali ga sekuritu od batina. Jos kad su kreteni iza mene poceli sutku da prave, za Metaliku. Crni album, ej..
azal Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 meni bilo ok u parteru na metallici i mejdenima. mozda niste dovoljno popili. kao da je vazno videti gerijatriju izbliza.
StarbreakeR Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 meni bilo ok u parteru na metallici i mejdenima. mozda niste dovoljno popili. Vidiš, možda je u tome problem. Ne pijem pred koncerte od kada se ne sećam celog Soulfly-a. ...al zato posle koncerta
Totamealand Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Fan pit na Metallici, najbolja investicija ikada. U životu nisam tako komforno pogledao koncert, a nisam čak ni bio skroz nazad. Nakon toga sam obavezno krenuo da praktikujem fan pit karte, vredna lekcija.
Guest Vrаg Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Najbolji su bili oni što su se naslonili na ogradu između fan pita i partera. xD 1
Џрк Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 (edited) Kao pripadnik "iza u parteru" skupine složio bih se sa tom konstatacijom. Ja bio u parteru levo, na ogradi, znam da sam se ceo koncert nervirao sto u fanpitu ima mesta i rostilj da raspalis bas tako, mi smo u jednom trenutku seli na travu fazon kurcenje mada, ovo je jedini put da mi se tako potrefilo. Bio sam i na drugim koncertima u fan pit delu, i ni izbliza nije bilo tako, cak sam i zazalio par puta. Edited June 17, 2015 by Џрк
Grobodan Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 (edited) Fan pit je najkurtonskija fora ikad. U prvim redovima treba da budu najveci ludaci zedni krvi a ne ljudi koji sede za vreme koncerta i pederi koji imaju najvise para. Bez uvrede ikome ko je ide po fan pitovima, idem i ja uglavnom ali to je cinjenica. Edited June 17, 2015 by Grobodan 6 1
kuruz Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 tako je to je kao kad u kop na tribini dođu neke ribe, pa moraš da ih paziš fan pit je sranje, dođite pederi 4 sata ranije ako oćete da budete ispred 1
Guest Vrаg Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Jebeš fan pit, uvek parter, osim za Rammstein. 2 1
Talvi Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 U prvim redovima treba da budu najveci ludaci zedni krvi a ne ljudi koji sede za vreme koncerta i pederi koji imaju najvise para. samo Slayer 2005, ko je ono preživeo ništa mu drugo ne treba
In The Flesh Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Fan pit je najkurtonskija fora ikad. U prvim redovima treba da budu najveci ludaci zedni krvi a ne ljudi koji sede za vreme koncerta i pederi koji imaju najvise para. Bez uvrede ikome ko je ide po fan pitovima, idem i ja uglavnom ali to je cinjenica. Koji si ludak zedan krvi. 3
KazimKazim Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Kenibali snimili svoi kritikali akleimd album u cast Groba
Јарослав Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 samo Slayer 2005, ko je ono preživeo ništa mu drugo ne treba >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> vraćam se kući, sav izlomljen, ne znam gde se nalazim, skidam pantalone, čak mi i gaće ispod blatnjave tri dana sam se oporavljao, ali je jebeno vredelo svakog trenutka
Sreta Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Docice moj brat Wanderlei, koncert ne moze biti los... Bilo bi lepo da se isponapijamo i da nas boli glava do jaja, pa da ga sutra pitam, a jel bila ona Sole survivor...
Old Metalhead Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 AAAALOOO ,BEOOOGRAAAD,011 DANAAAAA....lol 2 2
StarbreakeR Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=fkN6dPCh92k 1
Old Metalhead Posted June 21, 2015 Report Posted June 21, 2015 Upravo javljeno,JAMES BOND 007 dolazi na koncert...lol 1 1
Recommended Posts