kuruz Posted October 18, 2016 Report Posted October 18, 2016 prva pesma na albumu tačno se čuje da je intro ili outro Quote
oʞɾoƃ Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 odlična je, mislim da će album biti još sjebaniji od prošlog zamisli, kraj januara, prošli praznici, ostao samo razgaženi blatnjavi sneg, miris ostataka podvarka, sivo nebo, zimetina i minus, i onda izađe ovaj čemer savršen tajming Quote
Lou Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Omot je odličan. I, što kaže Gojko, savršeno vreme za izlazak albuma. Quote
Demon Seed Posted October 20, 2016 Author Report Posted October 20, 2016 Gledaću da ne puštam pesmu dok ne stigne album Quote
azal Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 mada se malo plasim da ne bude skroz ovakav. video sam da su produkciju potpisali ljudi sto su radili sa marilyn manson i NIN. Quote
oʞɾoƃ Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 mada se malo plasim da ne bude skroz ovakav. meni bi čak i to bilo OK, ali sumnjam Quote
Toki89 Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 odlična je, mislim da će album biti još sjebaniji od prošlog zamisli, kraj januara, prošli praznici, ostao samo razgaženi blatnjavi sneg, miris ostataka podvarka, sivo nebo, zimetina i minus, i onda izađe ovaj čemer savršen tajming tačno na Svetog Jovana Krstitelja Quote
oʞɾoƃ Posted November 17, 2016 Report Posted November 17, 2016 ko se plašio da će ceo album biti kao prva pesma, opravdano se plašio Quote
azal Posted November 17, 2016 Report Posted November 17, 2016 zanimljiv intervju, jasno je da su ambiciozni i da zele nesto sasvim novo da naprave, samo se plasim koliko ce biti slusljivo Quote
Grobodan Posted January 12, 2017 Report Posted January 12, 2017 Evo ga novi album https://yadi.sk/d/dyhnt25k38GUpZ Haha nisam znao da je Twiggy Ramirez legenda radio na albumu (plus otkrio BM preko Emptiness) https://noisey.vice.com/en_us/article/how-marilyn-mansons-twiggy-ramirez-helped-emptiness-embrace-their-inner-goth Quote
HeLLsarma Posted January 12, 2017 Report Posted January 12, 2017 Ovo je bas cudan, ali nadasve fino atmosferican album. Quote
oʞɾoƃ Posted January 12, 2017 Report Posted January 12, 2017 smeće prve dve pesme koje su objavili vrh, ostalo smuti pa prospi sve u svemu razočaranje Quote
obsessed by cruelty Posted January 13, 2017 Report Posted January 13, 2017 da ne budem bas toliko ostar... ali razocaranje u svakom slucaju zanimljiv album i ima sta da se cuje i sigurno bi mi bolje legao da znam da nije u pitanju isti bend koji je izbacio nothing but the whole Quote
Kumodraski Vo Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 Bez veze je, kao da im je ceo fazon da naprave atmosferu, a pesme ostadose nezavrsene.. Aj i to nekako da nema ovih saputavih growl vokala. Npr. Ever je kul dok ne krene da smara. Bolje slusajte Hubardo.. Quote
Demon Seed Posted February 8, 2017 Author Report Posted February 8, 2017 Ae sve što si rekao, ali Kayo Dot na sve strane kipi od delova koji služe više za atmosferu nego za muziku xD Quote
azal Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 sto si vi uzeli da uporedjujete. ovaj album moze da bude dobar soundtrack za neki sadomazo seks ritual ili neke nadrogirane bleje sam sa sobom, postujem ideju i verujem da im je i ideja bila da nikom ne bude lepo dok slusaju, ali malo ga mozda i preterah svakako zanimljivije od Mgle Quote
Demon Seed Posted February 8, 2017 Author Report Posted February 8, 2017 Mene tako ugodno golica album po mozgu dok ga slušam, možda malo bolesno sa moje strane, još kad nastupe pojedini rifovi, auuu Quote
Recommended Posts