obsessed by cruelty Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 (edited) pa i nije bas tolko neprijatan za slusanje... ocekivao sam da u tom smeru ide s obzirom na najave, naziv ovo ono.. pre mi je dosadno mada eto Ever je kul pesmica, ima taj neki seksi Samael iz Eternal ere meets goth synthwave vajb Edited February 8, 2017 by obsessed by cruelty Quote
Kumodraski Vo Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 Da bar nema growl saputanja mozda bi i mogao da se zavrsi neki poso.. Ovako slaba vajda.. Quote
azal Posted February 9, 2017 Report Posted February 9, 2017 nije neprijatno za slusanje vec te vise nervira jer imas osecaj da se nista vazno nije desilo tokom pesme pa te nervira. sve vreme se desava neka atmosfera bez da se desi nesto konkretno Quote
Descender Posted February 9, 2017 Report Posted February 9, 2017 The chase is better than the catch. Quote
Grobodan Posted February 9, 2017 Report Posted February 9, 2017 nije neprijatno za slusanje vec te vise nervira jer imas osecaj da se nista vazno nije desilo tokom pesme pa te nervira. Nadam se da oni nisu zaista ovako razmisljali kakva bi to bila genijalna ideja, napravis pesmu u kojoj se nista posebno ne desava da bi nervirao slusaoca. Btw album ima zanimljivu atmosferu, mislio sam da cu ga mrzeti iz dna duse ali eto, najbolja je Ever jer je najkonkretnija traka. Quote
Demon Seed Posted February 9, 2017 Author Report Posted February 9, 2017 Album se zove Not for Music, na kraju krajeva 1 Quote
Kumodraski Vo Posted February 9, 2017 Report Posted February 9, 2017 Na kraju krajeva bend se zove Emptiness.. Quote
Demon Seed Posted February 9, 2017 Author Report Posted February 9, 2017 Go and hope, boy... No, the fault you moron... Mrmlja tekstove da bismo manje razumeli, nešto slično ko Boris Aranđelović, samo što nema ni melodije Quote
kuruz Posted February 17, 2017 Report Posted February 17, 2017 meni ovo super kao ceo album nisu mi se dopale prve dve pesme, ali druga je priča kad je celina zanimljiv album Quote
Descender Posted February 17, 2017 Report Posted February 17, 2017 Ja još nisam formirao mišljenje, tek možda 3 ili 4 puta sam ga čuo. Ako ga pustiš, pa prekineš i tako to - definitivno ostavlja lošiji utisak nego kao cjelina, to je taj tip albuma. Ukratko - želim da mi se svidi, but I'm not quite there yet. Quote
obsessed by cruelty Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 meni sve bolji album Quote
Face Of Melinda Posted May 26, 2018 Report Posted May 26, 2018 Simone tebra fala fala ovaj post me doveo do otkrica tako je, samo (ou) vjeruj!, dok višu instancu bole brige http://www.youtube.com/watch?v=hp-BUUuA3pc Ovo zvuci sjajno Quote
Demon Seed Posted May 26, 2018 Author Report Posted May 26, 2018 Haha super Neki kao koncenzus je da je "All Is Known" najbolja na albumu ali obavezno slusaj ceo Nothing but the Whole ako ti se ovo svidja, meni je 10ka album... Novi nikako da obrnem xD Quote
Face Of Melinda Posted May 26, 2018 Report Posted May 26, 2018 Hocu... totalni vajb za nocno slusanje kad se zavalis u krevet... uspavati se Prazninom Quote
Demon Seed Posted May 26, 2018 Author Report Posted May 26, 2018 Meni se vise svidja da se preslusa tako da ostane malo vremena za razmisljanje o zloj kobi Quote
oʞɾoƃ Posted November 14, 2020 Report Posted November 14, 2020 Seksi Posebna pohvala za prelaz na 100% francuski Quote
Demon Seed Posted November 14, 2020 Author Report Posted November 14, 2020 Mož' prebacite temu na avantgarde, ja sam bio malo previše fokusiran na bm elemente sa Nothing But the Whole kad sam otvarao temu, al' i njih nema mnogo, i on je više nekakav post-dm nego što je bm... Quote
Demon Seed Posted November 24, 2020 Author Report Posted November 24, 2020 (edited) Čak nije ni metal, moš misliti! Što se stila komponovanja tiče, zadržali su taj orgasm denial koncept bez kulminacije, glavni hook na gitari zvuči kao izobličena i napaćena verzija Somewhere Over the Rainbow koja umesto da se razreši, vrati se nazad na napeto, pa još jedan krug... Sad što je šugejz, šta da se radi, nisam ni ja preterani ljubitelj, ali svaka njima čast što skaču kroz žanrove a zadržavaju svoj autentičan stil pisanja pesama... Da je loše, nije, pitajte neke tamo šugejzere... Eventualno ako kažu unapred ''šta misle ovi metalci da mož sviraju šugejz, nemaju oni pojma'' xD Za svrhu poređenja sa zadnjim Secrets of the Moon koje se nameće, može varijanta: ''Čak nije ni pop, moš misliti!'' 😛 Edited November 24, 2020 by Demon Seed Quote
Grobodan Posted November 24, 2020 Report Posted November 24, 2020 Ovo je loše zato što je jednostavno loše imo. Quote
Demon Seed Posted November 25, 2020 Author Report Posted November 25, 2020 Dobro ja malo uvatio zicer za kad metalci prozivaju bend koji skreće s puta, imam traume iz detinjstva kad su mi se stariji metalci smejali što volim Endoramu 😄 Ali i svakako malo smrducka i da se zbog fazona niste ni udubljivali. 🙂 Quote
Recommended Posts