Havočka Posted November 25, 2020 Report Posted November 25, 2020 Bas logican sled dogadjaja za Emptiness, zvuci kao hladna jutarnja magla, steta sto nema vec sad ostatka albuma, do februara sve procvetalo Minus za to sto su mi pustili da cujem poslednju pesmu sa albuma, mrzim da cujem poslednju jebenu pesmu bez ostatka albuma 2 Quote
Grobodan Posted November 25, 2020 Report Posted November 25, 2020 29 minutes ago, Demon Seed said: Dobro ja malo uvatio zicer za kad metalci prozivaju bend koji skreće s puta, imam traume iz detinjstva kad su mi se stariji metalci smejali što volim Endoramu 😄 Ali i svakako malo smrducka i da se zbog fazona niste ni udubljivali. 🙂 Endorama je keva album. Host je top 3 PL albuma. Itd itd. Quote
Demon Seed Posted November 25, 2020 Author Report Posted November 25, 2020 Da, ali su catchy pop albumi, zato sam i dodao ono za Secrets of the Moon 😄 Ova varijanta je bar iskrenija u smislu da se ne snima komercijala pod maskom "eksperimentisanja" Btw meni Believe in Nothing omiljeni PL Quote
Grobodan Posted November 25, 2020 Report Posted November 25, 2020 OK onda sledeca karta, Tiamat najbolji je Wildhoney. Bolje dobra komercijala nego sranje eksperiment. Quote
azal Posted November 25, 2020 Report Posted November 25, 2020 ovi propali gore od Tribulationa (skoro) Quote
Demon Seed Posted November 25, 2020 Author Report Posted November 25, 2020 Kažem ja, vreme za prebacivanje teme na avantgarde podforum. Quote
Kumodraski Vo Posted November 25, 2020 Report Posted November 25, 2020 Jel' to hoćete da kažete da je pesma... praznjikava? 3 1 Quote
oʞɾoƃ Posted November 25, 2020 Report Posted November 25, 2020 Kome se ne sviđa pesma može da ode ailleurs. Quote
Grobodan Posted November 25, 2020 Report Posted November 25, 2020 samo alcest je suis d'ailleurs. Quote
oʞɾoƃ Posted January 18, 2021 Report Posted January 18, 2021 Želim da mrzim ovu pesmu, ali nešto mi ne dozvoljava. 1 Quote
azal Posted January 19, 2021 Report Posted January 19, 2021 dobra je ovo muzika ze neki dokumentarac ili film, ne znam da li bih ikad imao zelju da slusam ovako Quote
Miilos Posted February 13, 2021 Report Posted February 13, 2021 Jebeš ovo... Odavno ništa dosadnije nisam slušao. Baš je slabo krenula ova godina. Quote
oʞɾoƃ Posted February 13, 2021 Report Posted February 13, 2021 Ima dobrih momenata, ali baš su zabrazdili u apstrakciju. Quote
Demon Seed Posted February 14, 2021 Author Report Posted February 14, 2021 On 1/18/2021 at 11:20 PM, oʞɾoƃ said: Želim da mrzim ovu pesmu, ali nešto mi ne dozvoljava. Posle komentara ispod, očekivao sam još jednu "ambijentalnu" kao što su prošle. Jbg depresivno je ovo, ja ni dsbm ne volim nešto, ali nije ni loše, eto konačno se pojavio beat, bolje i ovaj da pusti glas nego što šapuće i nek ide život (kad već ne mogu da se ubiju ). Veći je "problem" što je ovo na bm podforumu pa ga komentarišu bm fanovi nego što je loše, daleko od toga, nije mi ništa slabije od kojekakvih goth, post punk, shoegaze, itd. klasika s kojima sam imao priliku da se susretnem... Bolje mi je nego većina Smiths pesama Svakako je Nothing but the whole prava mera meni što se njih tiče, ako je depresivno bar nek ima energije, kao što Nick Holmes kaže "depresivno je ali feels right"... Nisam ni ja preterani fan ovoga plakanja iza tamnih naočara... Quote
Grobodan Posted March 31, 2021 Report Posted March 31, 2021 Kakva su ovo avangardna saputanja na jastuku. Prosli jos djene djene, ovaj je bas neslusljiv. 3 Quote
Demon Seed Posted March 31, 2021 Author Report Posted March 31, 2021 Ja bih ti preporučio da pustiš, taj neki postgejz, dream depra wave Šalim se, eno na rym su se za sad složili da je coldwave. Kao Nothing but the Whole, samo su snaga, žestina i prigušeni bes zamenjeni apsolutnom nularicom... Logičan nastavak posle prošlog. Quote
Demon Seed Posted March 31, 2021 Author Report Posted March 31, 2021 Da da, sazreli su i počeli da se bave mnogo ozbiljnijom muzikom... Quote
Kumodraski Vo Posted March 31, 2021 Report Posted March 31, 2021 U svakom slucaju nebitni su zanrovi ako je album sranje, kolko vidim ne hvale ga na rym.. Quote
Demon Seed Posted March 31, 2021 Author Report Posted March 31, 2021 Kad metalci snimaju prestižan hipsterski žanr, to nailazi na otpor kod hipstera, zato treba podržati hrabre metalce koji snimaju gejzvejv Quote
Grobodan Posted March 31, 2021 Report Posted March 31, 2021 Ja sam glupi metalac, meni ovo sranje. Quote
Recommended Posts