Јарослав Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 red je da imaju temu dakle, tipični predstavnici Swedeath zvuka, bili aktivni prvo od 1990. do 1998. ali bez ikakvih izdanja. bend iz mrtvih podigao gitarista Jimmy Lundqvist 2009. i on je jedini iz originalne postave. od tada su izbacili tri albuma, a u maju stiže novi pod imenom "Obliteration" i jedan hit za uvod u temu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Bas me podsete na nekog hm hm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 mene uvek podsete na češki Entrails jebiga ali zna se na koga misliš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Jeste maznuli su logo od Entombeda, jeste samo cepaju HM2 pedalu, jeste neoriginalni su skroz ali meni jedan od dražih novih Swedeath bendova, ja ovakav zvuk mogu slušati do kraja života i nazad. Najbolji album mi Raging Death, nova pesma super, čeka se album. Plus što uvek (sem na debiju) imaju sjajne omote. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Ista fora kao i sa onim Diseksn ripoffom sto si okacio pre koji mesec. Inace Entrails se prati od prvog albuma i samo tako nek cepaju. Uvek zafali malo klasicnog 90s swedeath zvuka kad vec sve sto valja znas napamet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Entombed je sad sranje, tako da treba da postoje ovakvi bendovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Stigao mi novi album i bez preterivanja mi je najbolji njihov do sada, 9 pesama koje tuku tamo gde treba - pomešana primitivnost sa starih Grave albuma sa Entombed morbidnom melodikom prva dva, nije originalno ne dajem jeb uopšte, prosto i surovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 9, 2015 Author Report Share Posted May 9, 2015 evo ga ceo na strimu: http://www.cvltnation.com/cvlt-nation-streaming-entrails-obliterate/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 http://www.mediaboom.org/428601-entrails-obliteration-2015.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perzekjušn menijak Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 Tko rano rani death metal sluša. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 Dobar dobar, mada mislim da mi je prosli bio bolji (ako se dobro secam). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 15, 2015 Author Report Share Posted May 15, 2015 bez preterivanja mi je najbolji njihov do sada ovo mnogo volim The Tomb Awaits, ali ovo im je najbolje izdanje do sada sjajni rifovi, sve tuče tačno gde i kad treba, sve na svom mestu, nema greške Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 https://cloud.mail.ru/public/2pC3/46CBUaqxm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 18, 2019 Report Share Posted October 18, 2019 Prethodni album nije ni pomenut na temi, i to sto se mene tice s razlogom. Imao je neku cirkular produkciju koja mi nikako nije lezala njihovom stilu i ubila mi volju za slusanje albuma. Ovaj novi se vraca na staru utabanu HM2 pedala stazu, stil je slican kao na Obliteration s povecanom dozom mid tempo hevi upliva ali trebali su malo da skresu album, 13 pesama i 50 min je ipak malo previse kad je originalnost nula. S druge strane ima tu hitova kao The Pyre i Crawl in your guts, sve u svemu bez ikakve filozofije ali dobro je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts