VoivodBG Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 Posteri sa koncerata, festivala i događaja. Godinama već ne viđam kod nas postere vredne spomena, ali zato ih u inostranstvu i dalje ima. Najtužnije je kada najaviš koncert sa parčetom belog papira i crnim boldovanim slovima. Dajte vaše favorite. Quote
Talvi Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 mislim da je ovo najbolje mesto za te stvari na celom netu http://geisterstadt.tumblr.com/ Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 (edited) To su vam plakati-javno obavestenje.Poster je nesto drugo, sluzi za ukrasavanje. Jbg, kod nas niko nece dunajmi, jer se i poster placa, pa ga nastampa sam u fazonu-" izdaje se..." ili ono "docek srpske nove uz Mirka Kurotresinu i orkestar Dzevada Jovanovica Kleke u restoranu RolsRojs" Edited March 29, 2015 by sale 3sm Larry Flynt Quote
VoivodBG Posted March 29, 2015 Author Report Posted March 29, 2015 Talvi, hvala ti puno na ovom linku. Sale, plakati, posteri, kada priđeš štandu benda sa mrčom, piše lepo poster, čak iako je sa nekog drugog giga. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 Zato ljudi cesto i mesaju. Ovo gore npr, gde je obavestenje, najava kad je svirka, neki festival, film, dogadjaj, ko nastupa i sl, to su plakati.ono sto okacis na zid sobe il' vrata, omiljeni bend i sl, to je poster. Ne znam kakav je onaj stub sada u knezu, gde su se decenijama lepili, pa je to seceno na kraju pre desetak godina.Bio bi fazon da su skidali plakat po plakat, pa napravili izlozbu najboljih. Quote
Talvi Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 ona fora sa reklamiranjem novog Black Sabbath-a u Danskoj je bila nešto najjače ikad Quote
obsessed by cruelty Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 1987. kult kultova I jos jedan vrhunski poster 1 Quote
Kumodraski Vo Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Sta je ovo iznad Deviated Instinct? Quote
Grobodan Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Moze ovde: Lepo je videti da je Kreator bio smatran za avangardan bend Kakvi seksi momci 2 Quote
Angelystor Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 "The most powerful Power Metal Band" Vazda svako imao svoju definiciju power metala Quote
Demon Seed Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 (edited) Lepo je videti da je Kreator bio smatran za avangardan bend Možda je tu 'avantgardno' upotrebljeno i vernije pravom značenju termina, s obzirom koliko je PtK probio granice. (EDIT: mada, sumnjam da su to stvarno gađali sa ol' avantgarde metal league ) Ovo što većina ljudi zove avantgarda je generalno samo prog. Ide mi to na kurac malko kad sam cepidlačkije raspoložen. Bilo avangardno 90ih kad se pojavilo, a ovo što sad zovu avantgarde black metal je uglavnom samo (šizofreni) progressive black metal. Avantgarda nije podžanr, nego osobina umjetničkoga dela. Edited September 29, 2015 by Demon Seed Quote
Kumodraski Vo Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Sta je danas avantgarda? Quote
Demon Seed Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 (edited) 1. Neam pojma, morali bismo malo da razmislimo, prečešljamo, sigurno svako odavde ima svoje kandidate, ali bi najsigurniji pogađaj bio nešto što zvuči potpuno novo, i još bolje da ti zvuči dosta strano, da prosto ne znaš šta te je snašlo kad slušaš. E, da, i da ne bude neka tamo leva kurčina, nego i da bude značajno u istoriji muzike, za neke albume je to moglo da se vidi i brzo po izlasku, ali tu nastupa sledeći faktor 2. Pokazaće vreme. da li jeuu ljuuubauu za tebei meneu Eto vidiš sad sam ja avantgardni umetnik, eksperimentišem sa bojama. Sa ovim stepenom zasićenja i gomile žanrova i svega, mnogo će teže nastaju nove, a važne stvari, jebiga. Eto npr. Death Grips je neka avantgarda, je l'? Nisam vrstan poznavalac, ali nije bilo tih sranja ranije u hip-hopu... MENE JE U FRIŽIDER, JE L'? Edited September 29, 2015 by Demon Seed Quote
Kumodraski Vo Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Heh da i ja sam pomislio na Gripse, ali sam se posle setio Daleka npr.. Mada Gripsi su stvorili veci bum kolko ja znam.. Quote
kuruz Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 meni Schizoid Lloyd prva asocijacija Quote
Demon Seed Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Ne znam ni Dalek ni ludoga Llojda Die Antwoord je avangarda, a još veći bum nego Death Grips, uopa! Jbg, srećni su dani bili kad je ekstremno thrash klanje bila avangarda... Ili Genesis Quote
Recommended Posts