Kumodraski Vo Posted September 23, 2022 Report Posted September 23, 2022 Cold doduse.. Nausea.. Quote
Demon Seed Posted September 23, 2022 Report Posted September 23, 2022 i Cepelin trojka odličan album, dobre su i druge pored Immigrant Song, majkemi Quote
HUMAN Posted September 23, 2022 Report Posted September 23, 2022 10 hours ago, Kumodraski Vo said: Top je majica, meni je 7/10 dobar album 😄 Bolja maša no mjuza, e moj Vole.. Quote
Kumodraski Vo Posted September 23, 2022 Report Posted September 23, 2022 Pa brate sta treba na silu da hvalim 😄 realno nisu toliko dobar bend samo su rano krenuli sa svojim upecatljivim doom/dm proto caverncore fazonom, ima dobrih rifova i sve ali ono.. Nemaju nijedan album na nivou redimo Close to a world below.. 1 Quote
Haos sam ja Posted September 23, 2022 Report Posted September 23, 2022 Album tog nivoa nema skoro niko realno Quote
HUMAN Posted September 23, 2022 Report Posted September 23, 2022 28 minutes ago, Kumodraski Vo said: Pa brate sta treba na silu da hvalim 😄 realno nisu toliko dobar bend samo su rano krenuli sa svojim upecatljivim doom/dm proto caverncore fazonom, ima dobrih rifova i sve ali ono.. Nemaju nijedan album na nivou redimo Close to a world below.. Hehe kvalitet je u oku (ili bolje uhu) posmatrača, meni je npr Dibabolical Conquest bolji album, al eto da si stavio Here in After možda bi se i složili Quote
Bernard Panasonik Posted December 19, 2022 Report Posted December 19, 2022 Ta turneja su uejdno i prvi evropski nastupi Chucka, prethodne godine je Death bio bez njega. Quote
Сале Posted March 19, 2023 Report Posted March 19, 2023 (edited) Иначе занимљив податак да су прва 2 бенда ове године први пут после 25 год поново заједно на турнеји. Edited March 19, 2023 by Сале 1 Quote
Chicken Little 420 Posted December 14, 2023 Report Posted December 14, 2023 Taj Virus svirao u Kikindi 😄 Quote
Talvi Posted March 15 Report Posted March 15 iz nekog razloga uzeh da pogledam to mesto na setlist, koliko kultnih svirki: https://www.setlist.fm/venue/joes-garage-fort-worth-tx-usa-3d611f7.html rana Pantera i Absu živeli tamo otprilike 1 Quote
Recommended Posts