Kumodraski Vo Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Die Antwoord je bum u mejnstrimu, DG jos nisu tamo prodrli fala bogu.. Quote
SkullKrusheR Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 i dalek i food for animals i blackie su bili pre death grips-a. Quote
Kumodraski Vo Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Nisam sluso Food for Animals, ali ni B L A C K I E ni dalek nisu bili toliko 'slusljivi' kao ovi, ipak su vazni podosta u celoj prici.. Quote
SkullKrusheR Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 food for animals je vrh, mada više liče na clipping nego na dg. Quote
kuruz Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Ne znam ni Dalek ni ludoga Llojda Quote
Kumodraski Vo Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Joj kliping de me na to podseti sad Inace i sami DG su se odaljili od tog fazona, pogotovo na poslednjem albumu.. Quote
Demon Seed Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Die Antwoord je bum u mejnstrimu, DG jos nisu tamo prodrli fala bogu.. Znači dodajemo pojene na značaj... Šta ima veze što je bum u mejnstrimu, nije to Britni s pirs... http://www.impulsportal.net/index.php/vijesti/946-izlozba-mjesta-na-kojima-nikada-nisam-bio Avangarda Quote
Kumodraski Vo Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 (edited) Zato sto ce da se zaborave kad prestanu sa glupiranjem, dok DG nece jer se ne pamte po tome nego muzici (ali i glupiranju naravno).. Edited September 29, 2015 by Kumodraski Vogue Quote
Grobodan Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 "The most powerful Power Metal Band" Vazda svako imao svoju definiciju power metala A sta ces reci na ovo? Rekoh ti ja, kad sam bio mali bendovi kao Morbid Angel su se zvali deathrash metal a Celtic Frost je bio death metal. Ima i ovo da podgrejemo diskusiju o zanrovima: Ovde je istorija potvrdila: Btw deluje kao obecavajuce vece: 1 Quote
Kumodraski Vo Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Based Lemi.. Brate sta bih dao da mogu da odem na taj Volkshaus Zurich.. Quote
Grobodan Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Jos starih powerasa: Ovaj krst stoji natraske: 2 Quote
Angelystor Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 A sta ces reci na ovo? Koliko su samo novinari nekad bili bolesni sa tim žanrovima. Nisu dovoljni razni new wave, nego ima i New Order prokleti A onda je postalo kul da se ne zove new, nego da post nešto A ovo za Satan samo dokazuje koliko taj Kerrang nije znao de tera sa životom. Jos starih powerasa: Powerful Power Metal. Tako već može. Samo ne znam da li se to slaže sa teorijem glisanda? Over to you, Demon. Quote
Grobodan Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Bolje u svakom slucaju nego Iced Earthov cheerful doom metal Quote
Demon Seed Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Zato sto ce da se zaborave kad prestanu sa glupiranjem, dok DG nece jer se ne pamte po tome nego muzici (ali i glupiranju naravno).. Nisi ih slušao očigledno. Quote
Kumodraski Vo Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Ko nije, pa prvi sam komentarisao onaj novi kad je izasao Nisam jos onaj prvi obrnuo.. Quote
Demon Seed Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Samo ne znam da li se to slaže sa teorijem glisanda? Over to you, Demon. O jebem te Pa nije poenta u ''teoriji glisanda'', da ti prisiliš neku tamo teoriju koja je sa planete Kripton na muziku pa tako ometeš sebi njeno slušanje, teorija služi da objasni muzičke fenomene, da l' ću ja da kažem da kliza tonove dok peva, ili radi glisando, ili portamento, potpuno je svejedno, samo vi serete jer vam to izgleda kao neko kurčenje teorijom, što meni nije cilj, nit sam posvetio život tome niti bilo kakvu školu muzike završio pa da imam kompleks da forsiram to. Samo sam primetio da mi se nešto ne dopada u vokalu i nazvao ga imenom koje postoji za to. Nema vam odavno one neke blek metal akademske muzičarke pacijentkinje ili onog novijeg lika što objašnjava vokalne kadence u blek metalu, pa da vidite šta je prava stvar. Ko nije, pa prvi sam komentarisao onaj novi kad je izasao Nisam jos onaj prvi obrnuo.. Pa što bi ih zaboravili, imaju dobre pesme, imaju prepoznatljive fore, interesantni su generalno. Bavili su se oni dugo muzikom i bili underground, onda su skontali šta treba da rade da uzmu pare a da opet rade nešto dobro, kapa dole automaCki. Quote
Angelystor Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Kad reče portamento, baš bi mi sad dobro legao jedan sa kačkavaljem. Quote
Kumodraski Vo Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Zato sto im je muzika sprdnja jednostavno, bude zanimljivo i prodje.. Quote
Demon Seed Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Nije sprdnja, meni je do jaja. Ima pesama sa ovakvom, sa onakvom zajebancijom, ima tu zajebancije, ali ima i suhog kvaliteta. Baš sam pre neko veče slušao opet, često i cele albume obrnem. EARLEY IN THE MORNING SMOKE A BIG FAT SPLF Kad reče portamento, baš bi mi sad dobro legao jedan sa kačkavaljem. Nemoj da si bezobrazan Quote
Kumodraski Vo Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 I meni je parni valjak bio do jaja u 4.-5. osnovne.. Quote
Demon Seed Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Kakve to veze ima, meni tad Riblja Čorba bila do jaja. Parni Valjak i Riblja Čorba su smeće, Die Antwoord nije. Ali bože moj. Brkate žene se dobro jebu. NOTHING QUITE LIKE IT, LIKE THE SPACEMAN STUFF uostalom TIŠ MENI ŠES GODINA MLAĐI OD MENE PRIČAŠ DA SI NEŠTO PRERASO stajl Quote
Kumodraski Vo Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Sta fali corbi izvini.. Quote
Demon Seed Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Čorba je smeće, Kuruz nema ukusa, igrom slučaja sluša i 5-10 dobrih bendova u koje spadaju Emperor (koji ne bi tu spadao da nema IX Equilibrium, što je tragi-komično), i npr. 'Tallica (jer je svuda oko nas spam kako je to najveći metal bend na svetu) 2 1 Quote
Kumodraski Vo Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Nemojmo o ukusu, ti znas 6 feet under pesme napamet.. Bar nije smece u rangu parnog valjka ili onog sto jos uveeek saaaanja i sl.. Quote
Recommended Posts