VoivodBG Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Rockaway Lake Festival vas poziva na kolektivno zagrevanje pred veliki događaj! U petak 12. 6. na platou Srbijateksa (Terazije 30-32) u Beogradu, održaće se Rockaway Lake STREET PARTY WARM-UP! Od 18 časova vas očekuju: DJ setovi, gostujući bend, Rockaway šank sa promotivnim festivalskim cenama i različiti promotivni sadržaji i aktivnosti! Upoznajte se bliže sa programom festivala i iskusite rokenrol u svom prirodnom – urbanom okruženju, pred veliki okršaj na čuvenom rečnom ostrvu! Ulaz je simboličan - jedna prazna konzerva napitka po izboru - kao početak velike Rockaway akcije reciklaže! Uskoro više informacija! Budite u toku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 A kako su Dot the Eye dospeli tamo, pobedili u onom izboru? Teča im organizator? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 15, 2015 Author Report Share Posted June 15, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 23, 2015 Author Report Share Posted June 23, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Ide li neko na festival ? Mudrujem da dodjem, subotu sigurno, a verovatno i petak, ako obaveze dozvole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickey mouse Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Idu Vesić i Mali, prepoznaćeš ih po majicama... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 24, 2015 Author Report Share Posted June 24, 2015 biće i berbernica na festivalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Da, radice Knor iz Beceja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 25, 2015 Author Report Share Posted June 25, 2015 očekivano, biće i tattoo booth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Da li je moglo odvratnije vreme danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 26, 2015 Author Report Share Posted June 26, 2015 baš vala, no bar za sutra najaviše sunce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Izvestaj od sinoc, nije bilo puno ali je bilo dobro http://balkanrock.com/rockaway-lake-punk-razbio-kisu/ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Bend postoji već 39 godina, a pripremili su veoma glasnu i brzu svirku Beograđanima Baš niko van Beograda nije bio kao a? I zamisli, svirka, a glasna, šta sve neće da izmisle. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 28, 2015 Author Report Share Posted June 28, 2015 mnogo dobrih utisaka u vezi ovoga. Ada je super mesto za ovakve stvari, i odlična je fora sa dva stejdža - satnica poštovana u sekund, kako jedan bend završi odmah ovaj na drugom počinje, ni minut čekanja bukvalno. poseta bila korektna skroz, naročito tamo pred AF. dakle, ono što ja videh: Free Ride - šta ovi rekoše da su, Hrvati? simpatičan bendić, neki Parkway Drive meets Draconic, čak je i basista bradati plavušan, isti azal Defeater - super zvučali iako masa nije bila puno entuzijastična, većina ljudi je došla zbog Agnostica i Sham 69. no oni svejedno odraše, sa preiskusnom festivalskom setlistom - uzmeš standardnu i izbaciš balade ispravno su dakle procenili da niko nije došao da sluša I Don't Mind i izrokali Bastards, The Red, White and Blues, Dear Father i druge hitove i ćao. ja prezadovoljan Hardfaced - standard njihov, puno pozitive i poznat repertoar, pola sata super kuliranja Agnostic Front - kao juče da sam ih gledao na Exitu 2005, nisu se puno promenili malo staro, malo novo, Stigma lud kao i uvek, cela Ada pevala Gotta Go, odličan intro za cert uz , jedino kraj koncerta mnogo blentav bio - taman pred kraj nešto se sjebalo bas pojačalo, tehničari istrčali da čačkaju, i u toj gužvi kaže Roger "Let's just stop" - i stadoše ljudi i odoše Last Hope - oni su već domaćini ovde, domaćinska i atmosfera bila. baš ih sa uživanjem odslušao, izurlao "Alive" iz petnih žila i zapalio na poslednju dvaestrojku, sorry Sham 69 sva nada da će biti i dogodine, mnogo je ovo do jaja kao ideja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Bilo je super! Odlican festival, super mesto. Samo reci hvale. Plus, ideja sa spagetama i falafelom je bila sjajna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 (edited) Baš niko van Beograda nije bio kao a? I zamisli, svirka, a glasna, šta sve neće da izmisle. To za Beogradjane ne primetih, uglavnom ne pisem to (pogotovo sto sam tipa sinoc najvise s Jagodincima blejao), a ovo za veoma glasnu napisah tako jer nisam hteo da napisem ozvucenje je otislo u kurac i toliko je zujalo da su me usi bolele dva sata posle Sto se tice jucerasnjeg dana, bas je pokidalo sve, uglavnom se slazem s Talvijem, sranje sto publika bolje nije ispratila Defeater, jer jebeno kidaju, a mislim da se zajebao sto je propustio Sham 69 Festival pokidao, nadam se da ce ga biti i sldece godine. Edited June 28, 2015 by Srlandand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 29, 2015 Author Report Share Posted June 29, 2015 http://nocturnemagazine.net/galerije/1476/rockaway-lake-festival-publika-ada-ciganlija-beograd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Ivan Bogdanov na 1:45. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Gleam ove slike - e ovo dosla kompletna EU i truli zapad na festival? Ja ovoliko hipstera i sarenila u zivotu u Srbii nisam video, coece Bozii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 kakav komentar a cak nisi ni video Lunara i mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 29, 2015 Author Report Share Posted June 29, 2015 videh ja Lunara u masi pre Defeater-a, ispoštovao čovek sa druge strane, neverica koliko je metalaca zapucalo na Adu samo da piju pivo ispred ulaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 koliko li ce ih biti veceras ispred arene Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Gleam ove slike - e ovo dosla kompletna EU i truli zapad na festival? Ja ovoliko hipstera i sarenila u zivotu u Srbii nisam video, coece Bozii znaš dokle je došlo kad najnormalnije izgleda Srlandand 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Hahahaha realno Btw Lunar picka, ladno me iskulirao na Defeateru kad sam skocio da ga zagrlim 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts