Mr.Murray Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 (edited) Blizzardova nova igrica koja je trenutno u closed BETA fazi. MOBA je u pitanju! Heroji su mešavina Diabla, Starcrafta i Warcrafta. Sinoć sam odigrao 2 partije i mogu da kažem da me je prilično zainteresovala igrica. Nažalost, ja nemam Beta Key, ali u slučaju da naletim na neki postaviću ga ovde. Slično je Lolu i Doti ali se razlikuje po nekim stvarima: - Timski EXP odnosno timsko levelovanje - SVI SU ISTI LVL U TIMU - Nema itema - Ima talenata - Na Z se priziva MOUNT koji vam daje poprilično MS i traje sve dok ne uđeš u combat ili siđeš sa njega Za sada su ovo neke stvari koje su mi prve upale u oko. Edited April 1, 2015 by Mr.Murray 1
Demon Seed Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Živo me interesuje kad su skovali taj MOBA termin, ja to znam oduvek kao AoS, da l' su ga napravili da ne bi ljudi zvali žanr Dota. A i bilo bi šmekerski da se ustalilo AoS kao ime žanra, da se ispoštuje tvorac.
Mr.Murray Posted April 6, 2015 Author Report Posted April 6, 2015 Evo sada kada mi je malo preležalo mogu da kažem da je igrica prilično zarazna i zanimljiva!! Jedina zamerka je dobijanje mnogo malo golda (kojim se kupuju heroji) po gejmu...
Nightfall Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 (edited) Jeste malo manje golda nego sto bi bilo udobno, al nije ni tolko strasno. Uz dnevne questove i novce za levelovanje profila i pojedinacnih heroja moze fino da se pazari. Ja sam do 34tog nivoa opusteno skupio za 7 heroja. I tu sam samo za Brightwinga, Arthasa i Rehgara dao skoro 25k zlata. Inace mnogo mi se svidja ova fora da svaka mapa ima svoje objektive koje treba da juris. Edited April 6, 2015 by Nightfall
Mr.Murray Posted April 6, 2015 Author Report Posted April 6, 2015 I meni je to super fora. Jednostavno nije monotono! Brate do 34-og lvl-a 7 heroja. To je MALO! Realno, bi golde po partiji trebali da udvostruče... Questovi neka daju isto kao i sada.
PajatheTrut Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Ово игра Кинг Оф Предаторс , мој буразер на Стиму Деки легенда 1
Nightfall Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 To je petina od svih trenutno dostupnih heroja. Uz free rotacije mi to dodje na 12 do 15 dostupnih heroja u svakom trenutku. Skoro pola, meni dosta.
Oak Posted May 18, 2015 Report Posted May 18, 2015 Ja igrao sa Rejnorom dok nisam otključao master skin, iako je govno od heroja realno, posle prešao na Rehgara i Diabla.
Јарослав Posted May 21, 2015 Report Posted May 21, 2015 nagovoriše me ortaci da probam ovo šta ga znam, nije loše, ali mehanički mnogo manje zahtevno od LoL-a btw, ne znam kako se malo golda dobija, sad sam odigrao sa botovima i dobio 'iljadu, a koliko vidim najskuplji heroj je 20 'iljada znači, 20 partija za njega, dok u LoL-u moraš da odigraš 60 i to da pobediš svaku da bi imao za nekoga od najskupljih
Јарослав Posted May 21, 2015 Report Posted May 21, 2015 haha odigrao sam sad jednu regularnu i dobio 30 golda sve im jebem
Mr.Murray Posted May 25, 2015 Author Report Posted May 25, 2015 Ovde imaš nagrade po lvlima. To je mala prednost. A najskuplji heroj je 10k. Nego je sada skuplji jer je izašao pre 15 dana fazon. Mnogo se malo golda dobija, ali jebi ga, probaš na free pa vidiš šta ti se dopadne. Meni je recimo Abathur najzanimljiviji champ u igrici! Njega sam na slepo kupio jer me je njegov gameplay mnogo zanimao i začudio!
PajatheTrut Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 ODigrao sam jednu partiju kod Dejana, zesca smorcina bolja dota
Mr.Murray Posted June 5, 2015 Author Report Posted June 5, 2015 Fora je što moraš barem nekoliko partija da odigraš, pošto ima 7 različitih mapa. Ni meni na prvih 5-10 gejmova nije bilo najbolje na svetu, ali posle toga je banja.
Oak Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Kako će Blizzard opet da sjebe konkurenciju sad kad ovo izađe, ima LOL i DOTA da se samoubiju, već su i najavili neki turnir sa 2 miliona dolara nagrade.
ShinigamY Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 LoL nema teorije da zgazi, mogu samo da eventualnu uzmu parce kolaca, ali LoL sa trona sanse nema da skinu ...
PajatheTrut Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Kako će Blizzard opet da sjebe konkurenciju sad kad ovo izađe, ima LOL i DOTA da se samoubiju, Klajne fantazirn
truliandedzombileš! Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 blizardov minimalizam i elegancija će pobediti
Recommended Posts