Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 4/4/2015 at 12:00 PM, Face Of Melinda said:

Jedan topli savet, kada ostavis YT klip na ovakvoj temi, zaintrigraj nas barem malo zasto bismo ga otvorili i pregledali, daj hintove, istakni nesto... ovako svejedno je da li je Mayham, Pink Floyd ili Gosn. Velimir

Pa dobro ako je tebi tesko da kliknes na klip i da cujes o cemu se radi onda nemoj ni da da ga otvaras
  • Downvote 3
Posted

@Bogdan: Vidi kad god se otvara neka tema, pise se sazetak, kratak osvrt tvog vidjenja uz par hintova zasto bismo trebali da pogledamo neki yt klip.

Svako ko drzi do sebe i svog vremena pravi izbor, a da li ce taj izbor biti tvoja tema na tebi je da razradis. ovo je dobronameran savet, a ti kako hoces

Posted
  On 4/4/2015 at 6:22 PM, Face Of Melinda said:

@Bogdan: Vidi kad god se otvara neka tema, pise se sazetak, kratak osvrt tvog vidjenja uz par hintova zasto bismo trebali da pogledamo neki yt klip.

posebno kada je u pitanju klip od sat+, a ne nešto od par minuta, preko čega može da se preleti

Posted (edited)
  On 4/4/2015 at 6:22 PM, Face Of Melinda said:

Svako ko drzi do sebe i svog vremena pravi izbor, a da li ce taj izbor biti tvoja tema na tebi je da razradis. ovo je dobronameran savet, a ti kako hoces

evo mali sempl, u sustini bolje nego sto sam mislio da ce biti

"vreme nema dimenzionalnost. nemamo culo za vreme i u sustini mi redjamo prostorne dogadjaje u vremenski niz i onda ekstrapoliramo odnosno prenosimo osobine prostora koje mi culno indukujemo i onda u jednom koraku dedukcije prebacujemo to na vreme. to je potpuno progresno.

jer ako bismo gledali samo nase iskustvo onda postoji samo sadasnjost - neprestano smo u vecnoj odnosno konstantnoj sadasnjosti.

recimo da sad odete u proslost opet kad biste se prebacili u proslost vi biste bili u toj prosloj sadasnjosti - vi biste bili u sadasnjosti te situacije, toga vremena. prema tome sadasnjost je i vertikalno i horizontalno apsolutno beskonacnost naseg univerzuma i ta osnovna beskonacnost je vremenska a ne prostorna. ee sad strasna je posledica...znaci da iz vremena u stvari nastaje prostor a ja sam pronasao nacin kako matematicki iz prostora nastaje i masa, preko zlatnoga preseka. zlatni presek kontinualna proporcija. dakle imamo beskonacnost, znaci mozemo samo kontinualnom proporcijom..." itd i sl. :obrv:

Edited by Čarli
  • Upvote 1
Posted

Pih dobar uvod Carli! Maznuto ili tvoga uma delo?

Anyway kada tako kazes jedino postoji sadasnji momenat, sve ostalo je diskutabilno.

Ako tema bude isla u ovom maniru rado cu je citati mozda i nesto razjasnim sebi, jerbo nije moja oblast ;)

Posted

To je Čarli napravio teaser iz klipa sat+ klipa, ako sam dobro razumeo.

Bez brige što se mene tiče, ja klipove od preko sat ne gledam, sa hintom, bez hinta, kako god xD

Posted
  On 4/4/2015 at 6:43 PM, Face Of Melinda said:

Pih dobar uvod Carli! Maznuto ili tvoga uma delo?

Anyway kada tako kazes jedino postoji sadasnji momenat, sve ostalo je diskutabilno.

nama je fizicarka u gimnaziji rekla suprotno-da ne postoji sadasnjost.Samo buducnost i proslost.Jer cim se nesto desi vec pripada proslosti.Rekla je -dok ja izgovaram reci, cim su izgovorene, one vec pripadaju proslosti.

Predavala neko sranje, videla da je niko ne zarezuje ni 2% i krene odjednom prvo o Tesli i projektima i onda o tome....to je bio jedini put da su svi slusali kao hipnotisani.

Sledeci cas nam je jebala mater na kontrolnom. :frown:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 7 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...