Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pochne rokachki, a onda flacidni penis. Pesma ima potencijala da bude bolja, ali neshto sumnjam da ce menjati meketanje u refrenu.

• Downvote 1
  • 3 months later...
Posted (edited)

Bend koji nije dobio kurcheve u chelo zbog obradjivanja "Pantere" i zvuka koji je skoro pa identichan nece loshe proci sa ovim.

Ako su hteli nekog da fura Lejnov fazon, komotno je Shima iz "Cardinal Pointa" mogao da dodje i da pojede.

Edited by Vuk
  • 2 months later...
Posted

Pa los je spot, realno.Montaza, rezi bilo gde samo da su sto kraci kadrovi, potpuno besmisleni "efekti" i slicne gluposti.Jedino mi je drago da vidim da Djura svira, pretpostvljam da zato ima nekog zuljanja.

• 1 month later...
Posted

Nazalost,nemamo mnogo lepih vesti,osim jedne a to je da snimamo jedan od finalnih albuma.Obrni, okreni mi smo METAL bend,koliko god to se nas muzicki izraz modifikovao kroz vreme i ostale muzicke uticaje,Eyesburn je METAL,mozda to domaci metalci ne vide tako ali,kako god.....nismo mi (tj JA) predmet ovog posta.Vec nesrecni Fil Anselmo....usran od alkohola u svojoj dusevnoj bedi...i sveze oprane kose Rob Flynn koji konacno triumfuje...kao veliki uncle Sam cale...se izdize i svom snagom zakopava usranog Anselma koji u DISCHARGE majci zihajlira(APSURD)...i svojim postupkom osramocuje ionako rasisticku rok/metal scenu DO DNA.Buducnost Rok i Metal muzike??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...Nemanja.

Opet se vratio na vuju?

• 5 months later...
Posted

Veliki i srdacni pozdrav svim ljubiteljima Eyesburn muzike.Na zalost moramo da objavimo da su svi koncerti otkazani.Bend definitivno zavrsava sa radom zauvek.Muzika nastavlja da zivi i bice zauvek sa vama.Tesko je srociti sva osecanja u jedan post.....bitno je da smo svi iz benda zivi i zdravi i da ce svako na svoju stranu nastaviti sa svojom muzikom dalje.Takodje bih i festivale zamolio da obelodane da su nasi nastupi definitivno otkazani,jer kompromis izmedju clanova za odrzavanje bar tzv. 2 oprostajna koncerta nije postignut.......ajd u zdravlju i veselju.Mir i ljubav svima.Nemanja (Coyote) Kojic..........I LL BE BACK

Posted

juce je kojot na radiju rekao da je ovo samo za nastup na gitarijadi, jer je navodno, jubilarna, bla, bla, te da ne zna sta ce biti sa EB.

takodje, potvrdio je da vise nije deo Soulcraft ekipe, koja se sad tako i zvanicno zove, a i izrbrisali su ga iz clanova.

• 4 weeks later...