Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Čujem da je loše ispao inlay print viniila. Eh kakve maherske greške pravi Mascom, a da ne pričam o grehu što direktno sa diskova prebacuju na vinil umesto da prave remaster. Ne znam da li ja sa te strane tako prošao Zburnjah.

A ja sam nešto načuo da neće više svirati i da će Kojot da cepa Remedy i novi bend sa Živićem iz Disicorda.

Posted

Da, nije printana jedna strana sa tekstovima, trebalo je da bude obostrano. Javio se Mascom i rekao da će dostaviti o svom trošku (logično). Ono što je gadnije od toga je da sam recimo ja dobio vinil sa preordera nakon pojavljivanja u redovnoj prodaji, msm, koja je poenta osim što je bio jeftiniji.

Zvuk je odličan, Kojot je veliki ljubitelj vinila, ne bi on dozvolio drugačije.

Što se tiče Eyesburn-a, pa, klasična, da ne kažem standardna priča, malo se posvađaju, pa se pomire i tako... Biće nekad ponovo, siguran sam.
Barem su izgurali album do kraja koji je zaista korektan, poslednja pesma zakiva. 🙂

• 2 weeks later...
Posted

Iznenađujuće solidan album, nisam bogznašta očekivao ali Kojot zna to da radi dobro. Rifovi jesu malo dated i lirika je standardno kao da je pisao pubertetlija, ali ima šta da se čuje. Možda ponekad malo previše zazvuče neki delovi kao da smo ih već čuli u nekim starijim pesmama al jbga Eyesburn se uvek izdvajao po tome da imaju baš unikatan zvuk i fazon, ako se i ponavljaju ponavljaju svoj zvuk. I meni poslednja pesma najbolja, a ova sa Prti prva stvar najgora, baš se ne uklapa i glupavo zvuči.

Posted

Uticaj svakako postoji ali apsolutno nema govora o nekom direktnom kopiranju, vokal skroz drugačiji (Benji peva u nekom ragga fazonu a Kojot u roots reggae fazonu), bubanj i gitare kod EB dosta ekspanzivniji, da ne pominjem duvače kojih nema kod Dub War (ili Skindred posle) a koji su važan element EB zvuka. Nisu mi omiljeni domaći bend ali jesu bend koji apsolutno ima svoj unikatan izraz i uvek prepoznaš da je to Eyesburn čak i kad je instrumentalna pesma. 

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted
On 8/22/2022 at 1:45 PM, Chicken Little 420 said:

Zvuk je odličan, Kojot je veliki ljubitelj vinila, ne bi on dozvolio drugačije.

Zasto je onda Fool Control losiji zvuk nego CD? bio sam dokon i poredio, bas sam se neprijatno iznenadio

• Upvote 1
  • 4 months later...