VoivodBG Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 Spring BUZZ @ Centar za kulturu "Božidarac" Četvrtak 16. april 2015 od 20h Kanda kodža i Nebojša, Ti & Sinestezija ULAZ BESPLATAN uz ulaznice koje se preuzimaju u BUZZ prodavnicama u Beogradu! Veliki Spring BUZZ u Božidarcu! Ovog aprila, u Božidarcu, CONVERSE vam predstavlja prolećni BUZZ! Najbolje od domaće muzičke scene, CONVERSE & BUZZ, samo za vas! I samo uz besplatnu ulaznicu. U četvrtak, 16. Aprila, u klubu Božidarac, nastupiće Kanda, Kodža i Nebojša, Sinestezija i TI. Program počinje od 20h. Svoje besplatne ulaznice možete preuzeti 13, 14. i 15. aprila, u BUZZ shopovima: UŠĆE, Delta City i Knez Mihajlova 21, u periodu od 12h – 17h! Jedna osoba može podići najviše dve ulaznice. Broj ulaznica je ograničen, obezbedi se na vreme!
VoivodBG Posted April 4, 2015 Author Report Posted April 4, 2015 preskačem, druga smena and shit. a baš sam se radovao kombinaciji Oliverovo stond stanje i Trajčetovi umiljati facijlni grčevi dok kucka ona elektronska sranja. Sinestezija nije vredna ni pomena. ni pomena.
Talvi Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 ahahaha kakav skup otpada gledao ovu Sinesteziju pre Urbana pre neki dan, znači jebem ti bože mater
VoivodBG Posted April 4, 2015 Author Report Posted April 4, 2015 Ccc, KKN otpad, da klečiš u ćošku na kuruzu. A da ne pričam o izdaji metala. (hint Kamenjari end of hint)
Demon Seed Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 Ijao pa ovi su opet krenuli gusto Jedva čekam da vidim Trajčeta i Iliju uživo, a nadam se da će i Vlada Jet doći! 1
Grobodan Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 U jebote bog dobre li svirke :rockdevil: Vidim da pada četvrtak ali to vas neće sprečiti da se napušite vutre pre certa, pazite se murije braćo samo! Trajčetovi umiljati facijlni grčevi dok kucka ona elektronska sranja. Razočarao si me mnogo sad. Otvorio temu, kačaš spotove i sad sranje. 2
Demon Seed Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 U jebote bog dobre li svirke :rockdevil: Vidim da pada četvrtak ali to vas neće sprečiti da se napušite vutre pre certa, pazite se murije braćo samo! 1 1
VoivodBG Posted April 8, 2015 Author Report Posted April 8, 2015 Niko ne promoviše 9. aprila u Monsunu koncert?
Demon Seed Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 Neobično bogato odrađene karte s obzirom na to da su besplatne Promašio temu drogaš masni radnim danom. Mislim na svirku sad u četvrtak, sa Ilijom i Trajčetom, naravno. 1 1
Lou Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 (edited) Sledeći put samo ostaviš post kakav jeste, a vredna ekipa moderatora i čudovišta premesti post. Edited April 14, 2015 by Lou
Demon Seed Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 Ne mogu, videće me par minuta, dok ne dođe moderator, da sam drogaš, Poslušao sam malo Sinesteziju, bezveze. Ti »»»»»»»»»»»»»»»»»» 1
Lou Posted April 23, 2015 Report Posted April 23, 2015 Propustih Sinesteziju, mislim da mi nije žao. Ti su nula svoji, ali zbog količine pozitivne energije ne mogu ništa da im zamerim, šta znam. Zabavljaju se njih dvojica i lepo im je, lepo je i publici, ko ga jebe. Muzika je smaračka, gitara je odlična, Trajče se ceri. KKN odsviraše standardnu listu koja bi bila bolja kada bi konačno izbacili "Izlazim" sa iste. Još je sviraju na bis, taman da pokvare utisak. Oliver ponovo bez pilula i sa manje alkohola, navijamo za njega! Vokal mutnjikav, ne videh ko je bio za miksetom, pitam se da li je to problem sa "Božidarcem" ili se slučajno tako ređa. Atmosfera, lepe žene, družimo se, pozitiva, fin i kulturan svet, gled'o bi opet uvek.
Recommended Posts