Kumodraski Vo Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Nisam ni znao da izlazi ovo, pa aj taman i temu da zapocnemo o ovim genijalcima: http://www.mediaboom.org/426185-ne-obliviscaris-sarabande-to-nihil-ep-2015.html 2 Quote
Demon Seed Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 i uoode muooo pitali nju pre par godina da li će ići na koncert Masima Savića u Arenu ili gde, odgovorila u fazonu ''Ja sam gledala koncerte Masima Savića svakoga dana u svome stanu i to me više ne zanima zaista...'' iuokuuu zrakueee suncuaaaa 3 Quote
Demon Seed Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 (edited) Izbacite uljeza a ) Kazim b ) Grob c ) Talvi Edited April 6, 2015 by Demon Seed Quote
KazimKazim Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Vo e uljez, sto se uvuko u cvece Nek se oci siaeee... Djeie Tesa da otvori i trecu temu o legendarnom Gali Halidu... Zato sto su legende Quote
Demon Seed Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Je l' znate vi koji se gospodar ex-yu rokenrola krije iza persone Hali Galida? Quote
Demon Seed Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=RL9H4xRiAxY Al' Vuco je dobra ideja, svaka čas'. Edited April 6, 2015 by Demon Seed 1 Quote
Demon Seed Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Eh što nije naš pa da ispriča ovakav monolog o Vučiću Ja zamišljam sve vreme da priča o njemu, i lepo mi je. Quote
Kumodraski Vo Posted April 6, 2015 Author Report Posted April 6, 2015 u sijedu glavu, mudruu :haha: 1 Quote
Demon Seed Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Idu tri guzice ulicom i dve pr'nu, a treća im kaže: ''A nemojte zajebavat, momci!'' Quote
Face Of Melinda Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Helou gajs! Aj iskulirajte sa 'forama' malo imate rendom temu pa kakite po njoj. Anyway zanimljiv bend, proslogodisnji album uspeo da udje u mojih top 10, atmosfera, muzika, kvalitet i kvantitet koji se prate medjusobno. Prateci muziku poslednjeg albuma i tekstove koji su slikoviti tacno sam imala u svojoj glavi sliku od Hieronimus Bosa, the garden of earthly delights, uz mracne slike Beksinskog. Zato isticem da je album krajnje slikovit, barem meni uz fenomenalnu i kvalitetnu muziku Quote
Јарослав Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 kasnim, ali da se nadovežem sori doktorka Quote
azal Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 ovo je jedan od onih bendova sto bi trebali na papiru da mi se svide ali me nikad nisu upecali. Quote
Telcontar Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Haha ja sam baš mislio da će ti se svideti. Meni kidaju. Quote
truliandedzombileš! Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 ni mene ne rade prvi album mi je makar obećavao nešto, kao eto sazreće, ali drugi mi je dosadniji čak. Quote
Face Of Melinda Posted May 4, 2015 Report Posted May 4, 2015 Tek sada stigoh da preslusam novi EP... dobra treca stvar, prve dve sablonski lice na prethodne, treca "malo" izlazi iz koloseka, i ima boljeg nijansiranja. U svakom slucaju nije lose, ali nije me oduvalo. Quote
Kumodraski Vo Posted July 26, 2017 Author Report Posted July 26, 2017 novi album krajem oktobra.. Quote
Haos sam ja Posted August 2, 2017 Report Posted August 2, 2017 Stravican bend kako studijski tako i live. Australija je pravi rasadnik talenta u poslednje vreme. Sto se ove nove stvari tice, malo mi isforsirani ovi Timovi clean delovi, ne ide to tako glatko kao ranije. Oni su imali skoro audiciju za novog basistu, jel se mozda zna ko je srecnik? Quote
Haos sam ja Posted August 29, 2017 Report Posted August 29, 2017 Nova NeO rstva. Ja obozavam dosadasnji rad ovog benda ali se de facto ovde ponavljaju i ostaju na sigurnom. Clean vokalne deonice dosta dosadne, iako pesma ima pregrst rifova, malo koji je pamtljiv, na 4:10 krece najbolji deo, jedini koji bas razara. E da, bas deonice vrhunske naravno. Quote
Recommended Posts