In The Flesh Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Ja npr imam jednu taktiku, ako neko mene napuši na forumu, i neko mu da minus, ja mu dam još jedan, da ne misli da sam mu ja dao... Isto
sale 3sm Larry Flynt Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Hahahahahahahaha, resena jedna misterija, lazagnr cepao minuse na Narodnjacima. :haha: :haha:
Demon Seed Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 E moj Demone kurtončino jedna. Na Watain kolekciju minus. Kaki si čo'ek. Watain je smeće! 1 1
Grobodan Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 A ja te štedeo zbog KKN... it's on bitch, sledeći put kad budeš pušio travu radnim danom neka te u maricu strpaju kučkice.
Demon Seed Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Nisi me tad štedeo kad si dobio minus na Watain, ne foliraj se Plot thickens every day and the pieces of my puzzle keep crumbling away but I know the equilibrium's there!
Fapril ethereal Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Btw: nastavak аман Сисусе, Фаприла смо затрпавали пре неки дан, зато кажем јебо матер више не умем да умем озбиљан
Fapril ethereal Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Ne gotivim tvoje stavove ni ja ne gotivim tvoje,pa ti nisam dao minus.. dobro mozda jednom.. znaci strasno.. i sto si dao HellSarmi minus kad me zvao na pivo ako budem svracao do Lazarevca(kad sam pomenuo da mi je zena odatle)? koja si cava e jesi rdja
Demon Seed Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Saće vidiš fall from Finnish grace kad krene ceo Lazarevac da ti lupa minuse, gotov si
bo88gdan Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 ni ja ne gotivim tvoje,pa ti nisam dao minus.. dobro mozda jednom.. znaci strasno.. i sto si dao HellSarmi minus kad me zvao na pivo ako budem svracao do Lazarevca(kad sam pomenuo da mi je zena odatle)? koja si cava e jesi rdja zato sto je forumaski uvlakac
Lord Iffy Boatrace Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 DObro bi bilo da ovako ostane i da se komotno vidi,ne vidim cemu tolka senzacija,svako dodje nekad nadrkan iz svog vanforumskog zivota pa krne negde minus jer ga je nesto iziritiralo u nekom postu .Stvarno vidim da ima kretena koji redovno lupaju minuse al ne ljutim se ako vidim da mi je neko dao negativnu iako se gotivimo.Ljudski je.
Srlandand Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 OVO JE NAJBOLJA STVAR NA YUMU IKAD! Jedino sto cu sad vikend morati da odvojim da pregledam svaki svoj post i zapisem svakoga ko mi je ikada dao minus, 1
Lord Iffy Boatrace Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Hahahah jebote setio sam se 3-4 puta kad sam slucajno lupio - umesto + zbog mrtvog misha hahahaah.Al ce se ti ljudi iznenaditi kontam .... 1
Srlandand Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Doduse, na pola postova ne moze se vidi ko je dao plus ili minus Kod mene je uglavnom bilo strejtfovard - minuse dam na sportu kad me neko od grobarije bas iznervira i na humoru kad je neka bas ocajna fora tipa mrtvog deteta.
Lord Iffy Boatrace Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Moj dezurni stalker za minuse je DAVID SEAMAN hahaah,pokidao covek,nema posta na kome mi nije zvekno minus . I Kuruz al to sam vec znao .
Demon Seed Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 'Ajde, 'ajde, kontemplirajte još, pa da vidimo jeste li sagledali vaskršnje naravoučenije na kraju dana!
sale 3sm Larry Flynt Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 OVO JE NAJBOLJA STVAR NA YUMU IKAD! Jedino sto cu sad vikend morati da odvojim da pregledam svaki svoj post i zapisem svakoga ko mi je ikada dao minus, Mustafa....Sulejman.....izgubio sam Ibra...Ibro...Admir...Nazim...Samir....Halil...Camil....Maksut....Safet....Idriz....krava 1 1
Lord Iffy Boatrace Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 (edited) @demon seed Bem te usta kad smo vec kod toga,ja tebi cepam svud + a ti mene castis redovno sa - HHAHAH. Edited April 10, 2015 by Lord Iffy Boatrace
Face Of Melinda Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Vaskrsnuce novi nikovi/fejkovi posle praznika
Recommended Posts