Havočka Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 nije zajebana racunica, sam si sebe strovalio manje vise svaki put kada pomenes hriscanstvo dobijes po 10 komada od svakog moderatora i svakog blekera u okolini sve ostalo sto si bio normalan a dobio si minus, dao ti ga bogdan 2
Grobodan Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 vidim da i Towards the Inevitable strada od njega, Ascension tema ne kapiram zbog čega Pa na black forumu u suštini gde vidiš minus vidiš da je u 90% slučajeva on, eventualno Lou - tebi dao minus na Ascensionu jer si rekao da je nova pesma dobra KKN klika.
Havočka Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Mene iskreno rastužilo to Baš nisam očekivala da je u tom fazonu
HeLLsarma Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 nije zajebana racunica, sam si sebe strovalio manje vise svaki put kada pomenes hriscanstvo dobijes po 10 komada od svakog moderatora i svakog blekera u okolini sve ostalo sto si bio normalan a dobio si minus, dao ti ga bogdan A ti si kolovodja? :-D
Havočka Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 da si ti meni ziv i zdrav ja ove godine dala 4 minusa, od toga 2 juce 1
Face Of Melinda Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Tako je Havocka, samo pozitivne vibracije preko pluseva Ne secam se kada sam nekome dala minus, a kome sam dala hebiga il slucajno il je Hefest
In The Flesh Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 I meni je Zen davala neke pluseve, mogu li ja da budem supermoderator na par sati? 1
Havočka Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 a u principu delim reputaciju kad me neko nasmeje ili kada naučim nešto pametno mega loš crni humor je jedini razlog da zveknem minus
PajatheTrut Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Da saznam samo ko je mene sravnio sa 200 i nesto na - 30, povratih se u medjuvremenu. NE mogu da vidim na jebanom telefonu. ups 1
kuruz Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Pa na black forumu u suštini gde vidiš minus vidiš da je u 90% slučajeva on, eventualno Lou - tebi dao minus na Ascensionu jer si rekao da je nova pesma dobra KKN klika. jebo njih, najviše od svega me boli Igijev minus na Wolfbrigade disk
Captain Spaulding Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 LazaGNR nije dobar ginekolog, ali je dobar u davanju minusa meni, hahahahah. I Demon Seed, duvajte ga 1 1
Face Of Melinda Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Boki ja ne mogu da ti nalupam pluseva koliko te pune minusima Kada minusi zabole, zagrli bliznjeg svog i placi... LazaGNR nije dobar ginekolog, ali je dobar u davanju minusa meni, hahahahah. I Demon Seed, duvajte ga LazaGNR nije dobar ginekolog ali voli da pogleda i udje po vise puta na N-ti..
Towards The Inevitable Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Krenuo sam da razmisljam koji od mojih postova je kandidat za najvise minusa, pa sam se setio jednog na temi kosarka za koji sam bio uveren da ce da bude shitfest, posto je footage nekih mojih zakucavanja. Trazio sam ga brat bratu 15 minuta, kad ono imam sta da vidim! 5 pluseva, cak nije bilo ni arhineprijatelja Demon Seed-a i Angelystor-a da mi daju minus.
Machka Naopachka Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Cekaj jel lazaGNR zapravo stivi, sitvi1, stivi2, stivi3...? Ko je Novalis, i ko su njegovi fejkovi?
obsessed by cruelty Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 (edited) Al kad vidis neki do jaja mator post a reputacija minus 5, pa vidis da su maltene svi davali plus, samo odjednom armija stivija bombarduje I ne mrzi ga da se loguje/izloguje po 10 puta za svaki hejt na Alogia temi Novalis je Varg, sad je Kendall a tvrdi da nije, imao brdo fejkova s nekim cudnim imenima bez postova kojima je sebi lupao pluseve na svaki post. Edited April 11, 2015 by obsessed by cruelty
Machka Naopachka Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Ja se samo secam kad je neko izjavio za Novalisa da je sve bilo jasno jer ima vise pluseva na svoje slike nego ribe s foruma A onaj razbijac, jesmo saznali nesto o njemu?
sale 3sm Larry Flynt Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Laza razvio sistem....upali chrome, mozzilu, explorer, comodo, operu...........safari pa iz njih delje. :haha: Al Kendall.. Gorke suze sinoc lio sam Bio mi je omiljeni fejk, sav sam zaobitan. 1
kuruz Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 (edited) ja sam mislio da je ova slika iz Emeeerike, al to je ipak Stivi pre nego što mu je opala kosa Edited April 11, 2015 by Underkuruz 4
Machka Naopachka Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Vi se zajebavajte, marketing je to
Fapril ethereal Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 ja sam mislio da je ova slika iz Emeeerike, al to je ipak Stivi pre nego što mu je opala kosa jeste.. ako malo bolje pogledas upaljen mu je i Jum tab na Mocili
Demon Seed Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 (edited) Koliko sam video Demon mi je davao minuse gde god je stigao. Dospeo mi na spisak virtuelnih cavica odmah iza Blagoja. Cuj, ne slazu se misljenja pa minus ccpk. Da, placem celu noc. Nek osmeh lice ti krasi :* Imao bi 4000 da ti ja nisam davao, pazi da ti ne spadne dijadema vidim da i Towards the Inevitable strada od njega, Ascension tema ne kapiram zbog čega Jer mi je pomenuo kevu, jbg. : / Teško je Ja nikad nikome nisam dao ni plus ni minus, ni sa ovim ni sa ranijim profilom. Dovoljno se nerviram sto gubim vreme citajuci ovo ponekad. Taj Demon Sid je ocigledno smrdojlo neki dok ga svi mazu govnima. To minusanje je manifestacija nekog unutrasnjeg nezadovoljstva. Vidim da ga je Grobodan argumentovano posrao. Ae dok je Kuki u kancelariji, nek prebroji koliko sam ti dao minusa, da vratimo čoveku, nema smisla. Edited April 11, 2015 by Demon Seed 1
In The Flesh Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Meni Demon daje minuse samo kad zaslužim, ne znam koji vam je kurac. 2
Recommended Posts