Jump to content

Recommended Posts

Posted

meni da neko daje pluseve pa da ih spominjem :D

realno je da je vecina mojih postova jako nezabavna i da ne zasluzuje reputaciju overall

i dalje ne razumem otkud ljudima energije i vremena toliko da utrose na mene a pritom ne progovore rec sa mnom 5 godina

Posted

identično

al objasnićemo se oko tih tvojih priča van foruma

Nemam ja nikakve priče.

Posted

Nisam mislila da roniš suze zbog citiranja nego da samo ti to edituješ, imaš posla zbog Ifija i Boće :haha:

Mene minusi peku samo kad su na slikama dece, pa kakvi su to ljudi

u cemu je fora sa decom

sta znam, pa mozda se nekome ne svidja

sto detetu ne sme da se da minis? jel to ona fora da im se ne govori da deda mraz ne postoji

posle ce da napune 14, dodju na jumetal, pa kad ih napune minusima ima da placu

ko neki ovde

Posted

Važno da serete i nazivate pogrdnim imenima kao dečica iz nižih razreda osnovne škole, a konjine od 30 i kusur. Ali to je u redu, a minusi su problem :haha:

Upravo suprotno, ljudi od preko 30 ce da nekom direktno kazu da je govno ako to misle, dok lupanje minusa meni vise lici na osnovnoskolsko spletkarenje. Kao fazon, doturas ceduljicu nekom ispod klupe da uciteljica ne vidi. Bedno, bedno, da ne moze bednije.

• Upvote 2
  • Downvote 3
Posted (edited)

Pa taj fazon apsolutno, kažem ti u facu šta imam, obrišem dupe s tobom, ne dajem minusice kao cavica. Pogledaj Demone Atlantean Kodex onu čuvenu raspravu gde smo se krcali kao džukele ko je kome davao minuse. A ti meni daš minus na Watain kolekciju, kakav pederluk majko rođena :haha: I opet - JEBE MI SE ZA MINUSE DRAGO MI JE SAMO ŠTO SAM UTVRDIO DA SI CAVULJICA

Edited by Grobodan
  • Upvote 3
  • Downvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...