Face Of Melinda Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Nije ta Mina. Znala sam da sam negde zajebala... inace ne bih bila ja
Demon Seed Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 A za podmuklo uvaljivanje kad ne gledaju nije istina, više volim kad pogledaš me preko ramena!
Lou Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Sad ja treba da kukam što sam imao onomad -600, ali vozdigo sam se kao penix iz pepela! Sećam se da me jednom nije bilo na forumu tri-četiri dana, pa sam imao šta da vidim kada sam ponovo došao. Više od sto minusa nadobijah, znači da su radili ili fejkovi ili organizovani pacijenti.
soul wandering Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 nikad nije otkriveno zasto mi je to radila, iako je bilo nekih mogucih razloga, ako se lu seca
Lou Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Ne merem se setiti, ali znam da smo bacali tada pretpostavke. Tačno dođe noć i tebi reputacija počne da opada. Pun not intended.
Face Of Melinda Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 A za podmuklo uvaljivanje kad ne gledaju nije istina, više volim kad pogledaš me preko ramena! Dobar album... kad sumiras nazive pesama dobijes 'yumetal sazetak' a la chola... Dobar si Simone, minusaru stari
soul wandering Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 seti se kad je pocela da mi daje minuse i setices se mozda i najverovatnijeg razloga haha ali nebitno vise, bilo-proslo
Face Of Melinda Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 nikad nije otkriveno zasto mi je to radila, iako je bilo nekih mogucih razloga, ako se lu seca Htela je da bude ti, htela je tvoje pluseve, ali nije joj se dalo
Face Of Melinda Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Šta dobar si, daj plus + Eve plusa praznici su haha sve se moguce doktorka Eh kada bi bilo voljnih pluseva da popunjavaju zenske minus faze... neke zene bi bile srecnije
Demon Seed Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 :haha: To bre doktorice, Gospod zdravlje da ti da
Face Of Melinda Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Tebi Simone da dam plus... nikad Evo jos jedan + da se otvori trece oko
Lou Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Ja sve pluseve danas potroših, a dao bih vam još, evo majke mi.
Demon Seed Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Ja moram da kažem da se meni ovi doktoričini još nisu proknjižili, al' eto ja veruem... Nije problem... Bolje da se cigančimo za pluseve nego za minuse, kad smo već u elementu.
Face Of Melinda Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 (edited) @Simon: Pluseve za tebe prosledjujem Havocki da joj dignem moral, reputaciju i tako te stvari ravnoteza u univerzumu and stuff edit: ulete Lu... istina Edited April 11, 2015 by Face Of Melinda
Demon Seed Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 To je nešto slično kao da se moliš za mene...
Grobodan Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Znaš čoveka, pa mora da nije poseban slučaj, a? Mina, deo 2. Da, znam ko je i šta je, Demona znam preko interneta. Nije, jer ne daje njemu Ponovi još neki put da ti se jebe za minuse Obavezno u CAPS LOCKU! To je taj sarkazam uz koji, kako smo saznali, obično idu cavuljica minusi. 2 2
Lou Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Dvostruki standardi, Grobe, jebi ga. + Nije to sarkazam.
Grobodan Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Dvostruki standardi, Grobe, jebi ga. Ne uopšte. Ja sam ti naveo par primera šta je Angelistor uradio za mene i ja za njega, a ima ih još na stotine, ja znam kakav je to čovek. Demon je sa druge strane uglavnom internet entitet za mene, video sam ga par puta uživo, proturili par reči i to je to. Ne slažu nam se mišljenja fino, 'ajde da se rokamo danima. Srđan je savršeno sumirao situaciju. Šta je onda, slovenska antiteza, glisando? Evo sad sam proverio imam 2536 u plusu, misliš da mi se jebe za taj konkretni minus tu ili tamo? Princip. 1 1
Face Of Melinda Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 To je nešto slično kao da se moliš za mene... Nije zbog tebe nego zbog onog slatkog djeteta, prenosis mu losu karmu. jer zbog minusa Havocki da ne bude 'mali nece jebat' kad poraste' cuvena Princova kletva koja se prenosi sa kolena na koleno ako se gresnici ne pokaju.
Demon Seed Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Upravo suprotno, ljudi od preko 30 ce da nekom direktno kazu da je govno ako to misle, dok lupanje minusa meni vise lici na osnovnoskolsko spletkarenje. Kao fazon, doturas ceduljicu nekom ispod klupe da uciteljica ne vidi. Bedno, bedno, da ne moze bednije. Ja sam ti rekao tamo šta mislim o tome, na šta si mi ti odgovorio da 'idem morališem svojoj kevi'. Toliko o 'bedi'. A ako misliš da je taj minus ekvivalent tome da sam ti rekao da si govno, ili da sam Grobu to rekao, onda ste pobedili obojica, šta da vam kažem. 1
Recommended Posts