kuruz Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 pre neki dan mi dvojica rekoše da nikad nisu videli seckalicu za jaja i dalje sam u šoku
Lord Iffy Boatrace Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Jebote udje na face sad posle sinocnjeg pijanstva i zateknem statuse vezane za USKRS i to vrlo ozbiljne od ljudi koji su do prosle god bili najveci protivnici religije... New born hriscani na sve strane,nikad ih vise nije bilo .Miroljub Petrovic izgleda odlicno obavlja posao .
johnnyzzz Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 btw meni jaja nikad gora nisu ispala nego ove godine i meni su svake godine sve gora šo bi reko rambo, godine kurcu prolaze...
Berliner Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Kakav je skor ljudi sa jajima, a? ja sam vec zderao jaja za dorucak juce i prekjuce, dosta brate. dobio sam kesu punu farbanih jaja juce, najradije bih ih udelio nekom na ulici zato sto ne volim da mi stoje, tripujem uvek kad pozelene onako. a ni ne volim tvrdo kuvana jaja.
Night's Blood Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Nosim ja jednoj klinki u komsiluku poklon a komsija me sav ozbiljan pita "ides da skupljas jaja?". 1
Havočka Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 ti si beše pričala za te običaje? mi to nemamo ovde -.-
Lord Iffy Boatrace Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Ovo je sada najposecenija tema s toga ovde cu postirati ovo,za sve fanove Game Of Thrones procurele su 4 ep: https://kickass.to/game-of-thrones-s05e01-hdtv-x264-xclusive-mp4-t10491607.html
Sisus Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Ko ne voli decu/ljubimce/gojiru ne zaslužuje da živi! Odoh časom da se obesim. Метал форум а мени тамо нека јелчица даје минус јер сам рекао да бих бабу из гроба извадио, моја баба шта те боли курац бре, само рат и крв, сида, говна и страхови. Nije da je branim, ali dala ti je plus. Sa druge strane, meni je par puta dala minus što sam rekao da je Ford sranje. Jbg, žene i kola. snimatelj je Video ga ja pre nekako u Rumi, snima sportsku halu. i meni su svake godine sve gora šo bi reko rambo, godine kurcu prolaze... Meni je cela ova godina baksuzna, ne samo što se jaja tiče.
PajatheTrut Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Христос воскресе ! Срећан васкрс свима који не славе ! 1
Dark_Elf Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 inace moji minusi lete uglavnom Dark Elfu kad krene da nas udaljava od EU i priblizava Moskvi u svojim komentarima Uprkos tome, i ja i Putin te mnogo volimo. SW je iz dana u dan (iz noći u noć) gledala kako dobija minuse i pitala se jedno godinu dana šta se događa, pa se videlo da joj je Mina dala minus na apsolutno svaki post. Akcija se uglavnom odvijala u periodu 02:00-04:00. Čim je otkriveno, minusanje je prestalo. Njih dve se u životu nisu upoznale pre toga, ne znam da li se kasnije nešto promenilo. Auuu brate... Платио ми једно пиво на концерту и после га нисам видео, раструбио се по форуму као да ми је дукат дао. Први пут кад те видим купићу ти пиво, удавио се њиме дабогда. znači umirem :haha :haha:
In The Flesh Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 (edited) Aaaa... nights, zajeba me, htio sam da editujem Edited April 12, 2015 by In The Flesh
Sisus Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Aaaa... nights, zajeba me, htio sam da editujem Pun intended.
Night's Blood Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 (edited) Aaaa... nights, zajeba me, htio sam da editujem Vidjeh. Edited April 12, 2015 by Night's Blood
Face Of Melinda Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 ja sam vec zderao jaja za dorucak juce i prekjuce, dosta brate. dobio sam kesu punu farbanih jaja juce, najradije bih ih udelio nekom na ulici zato sto ne volim da mi stoje, tripujem uvek kad pozelene onako. a ni ne volim tvrdo kuvana jaja. Vala trece jaje ili cetvrto? za sada kad si u gostima ne moz da im ostavis svoje jaje... nisam kukavicaaaaaa
Machka Naopachka Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Wow ni jedno ne pojedoh a tucala se. Sad shvatih kad citam vase postove o jajima 4
Runner Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Interesantan kuriozitet - Kozeljnik trenutno radi na SOS kanalu E vidis, kad sam jesenas u par navrata gledao reportaze i krace priloge sa Zvezdinih utakmica u Areni u okviru Eurolige, kao da sam dva-tri puta spazio Kozeljnika ispod kosa u novinarskom prsluku i sa fotoaparatom / kamerom. Nisam bio 100% siguran da je to on, ali eto znaci da jeste. E, kad smo vec kod ovoga, jest' da nema veze sa Vaskrsom i sa minusima, zna li iko sta je sa onim Zeljkom Ravenlordom Hornjakom, sto je imao svoj UG fanzin, pisao clanke za REX i uopste bio u citavoj toj UG black prici? Cini mi se da je zivio u Ruskom Krstutu ili tako nesto. Od svih tih domacih kultova iz tog vremena sa pocetka 2000-ih jedino ne znam sta je sa njim. 1 2
Baal Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Au, nisam bio par dana na forumu, dođem i vidim ovo. Lou, šta si se uzjugunio, koga boli uvo što je Angelystor davao nekome minuse? Pa, sigurno nije zabranjeno, niti ništa loše uradio - kakva je to psihoanaliza na osnovu nečijeg davanja minusa? Bezveze. Grobe, šta si se i ti koji kurac uzjugunio i krenuo da huškaš na Demon Seeda? Koga boli kurac što ti je dao minus ili bilo kome. Koji je bre vama kurac? Je l' toliko bitan sajbersocijalni status? A i ovi što stalno daju minuse, a sada ćute - i vi treba da "stojite" iza svakog minusa, kao da je bitno. I Kuruze, nasisaš mi se kurca, još uvek ne odosmo Gojko, Angelystor, ti i ja na pivo. Cmok svima, vidimo se van yuma
Berliner Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Koga boli kurac sve sve ali NA ZEKU... ball dosao video fejlovao. zajebavaju se svi bre. bar vecina. bar se nadam
oʞɾoƃ Posted April 12, 2015 Author Report Posted April 12, 2015 sledećeg vikenda obavezno sledeći koncert obavezno... sledeće sezone... itd...
sale 3sm Larry Flynt Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 vidvim duplo....dajte picko link tog mog sto deliminuse jedinim prostalim zneama da ga banujem dok jos imam vlas....koa sam pepeljuga lptejebo
Recommended Posts