Jump to content

Recommended Posts

Posted

ovo "an evening with" k'o da Darko Rundek svira

pa to, ono Machine Head polu-akusticna varijanta. :) Rade Serbedzija specijalni gost.

Posted

Gledam sada cene po celoj toj turneji i to mu otprilike dođe to. A i realno ako će da cepaju 2 i po sata, onda se to i isplati, ako ste fan benda. Vidim da imaju i neke VIP đinđuve, gde vas okite merchandise-om i postoji mogućnost da osvojite Flynn-ovu gitaru.

Posted

Fora je u stvari u tome sto se "natrpalo" dosta koncerata u kratkom vremenskom periodu, pa covek ne moze da se odluci. Prva misao juce, videvsi najavu, mi je bila da li ce Annihilator zbog ovoga da propadne? Nadam se da nece. Volim oba benda, ali Kanadjane nisam jos gledao, pa zbog toga je moja odluka (teska srca) 16.oktobar...

• Upvote 2
Posted

Ovo treba da isposhtujem, buduci da sam ih uglavnom gledao po inostranstvu, samo moram da spremim 100 evra, da ih gadjam pivom za svaku pesmu posle 2003, a da ne propadnem.

• Upvote 2
  • Downvote 1
  • 3 weeks later...
Posted

bice boljih svirki u decembru realno :bigblue:

najmanje jedna, svakako

Polako, polako, bice tu jos :D

Mnogo ste misteriozni, il' pljunite il' ćutite. :P

Last.fm event

• 4 weeks later...
Posted

Није лоша листа само што би избацио from this day и bulldozer а убацио block,1000 lies и take my scars.

• Downvote 1
Posted

Kakav Bulldozer, kakvi bakraci...jeste to najbolja stvar sa onog govneta od albuma, ali to vise govori o albumu nego o pesmi.

Imperium je savrsena za otvaranje.

Ali, moraju vise stvari sa prva dva da sviraju.

• Upvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...