Grobodan Posted May 1, 2023 Report Share Posted May 1, 2023 Stigao je novi i odmah da kažem da nije kao prethodni koji je bio lud i goreo od hitova. Ovaj je malo iskuliraniji i crnji, nije baš za šufle manijake. Inače stiže i novi Hexvessel na jesen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted June 6, 2023 Report Share Posted June 6, 2023 Ok je album, zreliji materijal malo i nije se išlo kao do sada na suve kst hitove ali visine nisu ni blizu Motherblood, kamoli Beastmilk dana. Lepo za slušanje ali nije neki album za pamćenje kao što je bio prethodni koji niže hit do hita. Na novom mi se ipak jedna pesma izdvojila kao hitić - Society of spectres. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osiris Posted June 6, 2023 Report Share Posted June 6, 2023 Meni je izuzetno prijao album, iako sam bio razocaran nakon prvog slušanja, jer sam očekivao sve same hitove. Society of spectres mi je nekako uljez na albumu. Stvar je vrhunska, ali šablonska, i deluje mi kao da je pisana za neki od prethodnih albuma. When the shooting's done mi je najveći nestandardni hit na albumu. Jesam li jedini koji u njoj čuje Žmaherovu pesmu sa ovogodišnje Beovizije? Lead balloons i Conspiracy of love su mi favoriti svakako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted June 7, 2023 Report Share Posted June 7, 2023 Nemam pojma, ja od njih tražim gothic rock hitove a ne odlazak u ove neke The National vode iako kapiram promenu, rekoh da je album zreliji od dosadašnjih radova, iskuliraniji. Mislim da će da nakupe dosta fanova ovim novim koji nisu nekog metal/dark music backgrounda, nemam problem sa tim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 28, 2023 Author Report Share Posted June 28, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted September 22, 2023 Author Report Share Posted September 22, 2023 https://hexvessel.bandcamp.com/album/polar-veil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted September 22, 2023 Report Share Posted September 22, 2023 vec mi je u top 5 godine posle 3 slusanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 23, 2023 Report Share Posted September 23, 2023 Zar nemamo Hex temu? Laza i ja narucili vec a vi gledajte sta i kako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 25, 2023 Report Share Posted September 25, 2023 Nema tema za Hex, može ova da se preimenuje samo da obuhvati sve Kvohstove projekte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted September 25, 2023 Report Share Posted September 25, 2023 Na rejtu pise da je novi Hexvessel bm, mozda pustim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 25, 2023 Report Share Posted September 25, 2023 super album, Khvostov glas preko Burzum muzike bukvalno inače da prošvercujem ovde preporuku za novi Final Gasp svim GP/Beastmilk fanovima, više su na Danzig/Samhain stranu od pomenutih ali za istu je to publiku ipak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted October 15, 2023 Report Share Posted October 15, 2023 Prilično dosadan novi Hexvessel. Svakim novim slušanjem mi sve prazniji. Hoćemo okultni rok ala When we are death, ne ovu sirotinjsku verziju blacka, dooma ili čega god se dohvate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted February 13 Report Share Posted February 13 On 9/25/2023 at 10:15 AM, Talvi said: inače da prošvercujem ovde preporuku za novi Final Gasp svim GP/Beastmilk fanovima, više su na Danzig/Samhain stranu od pomenutih ali za istu je to publiku ipak Super je taj Final Gasp posebno jer ima taj jak hardcore layer koji se prepliće sa goth rockom uprljano i malko u neki death/doom, a sve na kraju izlazi dosta organski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osiris Posted April 25 Report Share Posted April 25 Mat Mcnerney na vokalima, a inače projekat njegovog kolege iz Grave Pleasures, Juho Vanhanen-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellAwaits Posted April 25 Report Share Posted April 25 Dobar Mat, prepoznatljiv na keca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted April 27 Report Share Posted April 27 Pa baš je bilo fino sinoć 🖤 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted May 9 Report Share Posted May 9 bila bas super svirka u Temisvaru, klub je bio mali i mogao si da sedis, bas neki Living Room fazon sve sa stubovima. Vodio sam klinca pa je dobro doslo i to sedenje i cinjenica da nije bilo guzve. a 11 eura karta stvarno smesno za ovako nesto. nije bilo predgrupe, gde ces bolje. bend vrhunski zvuci, gitaristi jako lepo pevaju u duetu, zvuk kao na albumu. jedino je basista malo ubijao atmosferu jer je bio u sredini i cesto plesao kao neka seksi vestica. svirali su i jednu novu koja je bas dobra bila. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 17 Report Share Posted July 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 17 Report Share Posted July 17 Najveći bend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts