sale 3sm Larry Flynt Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Wtf???!!! Nema teme? Ono govno od formule 1 slobodno može da se zaključa.MotoGP je ponovo onaj stari.Poslednje dve sezone su bule uzbudljive, ali ovo što se sada dešava je eksplozija.Čak su i kvalifikacine i treninzi spektakl za sebe. Tri trke ove sezone, uzbuđenja više nego na 15 godina smaranja uz raspalu formulu. Doktor je opet onaj stari, 110. pobeda u karijeri, i u 36. godini daje domaći duplo mlađima od sebe.Može li i do desete titule? A tu su i nove nade i aktuelni šampion Mark Markez, Kračlu, psihopata Janone, Horhe Lorenco, Andrea Doviciozo,Dani Pedrosa...definitivno će biti jedna od najuzbudljivijih sezona, jer su motori skoro izjednačeni.Šizenje ludenje. 1
Elldamar Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Mislim da Rosi ima manje u MotoGP seriji, jedino ako si računao i ostale niže kubikaže od ranije. Elem, nebitno, stvarno jeste ova sezona prilično zanimljiva, ali opet, plašim se da će se sve svesti na Rosi vs Markez borbu. Mali je imao sada peh, ali ima tolika muda da čisto sumnjam da će dozvoliti Rosiju da osvoji titulu. Naravno, zna se ko je jedan od najboljih svih vremena, ali mislim da će ipak ovaj mali da osvoji ove godine. Svaka čast i Lorencu i Doviciozu ali pored ove dvojice, teško da mogu do nečeg više od par pobeda za celu sezonu.
sale 3sm Larry Flynt Posted April 20, 2015 Author Report Posted April 20, 2015 Da, da, Grand pri je sve ukupno...jedna u 125cc, jedna u 250cc, a u motogp seriji ima 1 kad je bila 500cc, i 6 komada u danasnjoj kubikazi(uz one varijacije od 800cc pre par godina) Bogami svi su tesni, pogotovo sad na pocetku...to mi se svidja, ne znas maltene do samog kraja ko ce biti sampion. Motor za prave ljude.
Demon Seed Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 (edited) Svaka čast za temu, eno na Formuli sam komentarisao (i u statusima ), mrzelo me da otvorim. Kao što rekoh tamo, nisam ranije aktivno pratio, pogledah prvu trku sezone i rešio da od tad pratim, ovo je jebanje majke. Jebena drama oko 4 sekunde, kidanje, šteta samo što se pokrljaše, al' jebiga, ne da ludak. I posle krljanja respekat i vozi dalje, a u ovamo čitam kako Rosberg plače što ga Hamilton šatro usporavao i pojeo mu gume, a ovaj ga nudi da dođe da pretekne ako misli da ima tempo... Gledam Formulu 1, nisam 1000 godina gledao poštenu borbu za prvo mesto, najveće uzbuđenje kad neko ode u boks, da l' će mehaničari da ga sašiju za 2.4s ili da odu na preko 3... Jebem ti trkanje... Ovo su muda! Edited April 22, 2015 by Demon Seed
Demon Seed Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 Ae bre diskutujte na auto-moto sportovima, počeo sam i na sport da dolazim dako bi neko pričao sa mnom, kad ono... Opušteno, minuse dajem samo ko navija za Hamiltona i Žalonsa...
sale 3sm Larry Flynt Posted April 22, 2015 Author Report Posted April 22, 2015 Ja sam trenutno u operaciji vrbovanja za pocket bike bandu evo jedan biser, snimak prve pobede Rosija u MotoGP...naravno uz stari dobar ocajan start. http://www.youtube.com/watch?v=IWiM2EAux0o cobani se nadali da ce njihov englez odneti pobedu...san je trajao do 46. minuta.
Dersu Uzala Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 Auuu tek motosport je postao one giant crapper otkako su uletele japanske teske industrije koje trose silne pare na timove i privlace sponzore koje male firme ne mogu da privuku. Yamaha, onda, Suzuki i Kawasaki su mega bilionski industrijski koncerni sa kojima talijanci ne mogu da se mere. al talijanci su zakon za motore, bili i uvek ce ostati, mogu Djapanese da se jebu.
Demon Seed Posted April 23, 2015 Report Posted April 23, 2015 Samo Morbidelli Angel To sa parama je svuda problem danas, jebiga. Gledao sam ovo sinoć posle Saletovog klipa, kako kometariše Valentino šupka na 2:15 http://www.youtube.com/watch?v=bZIi4PN_z9Q
sale 3sm Larry Flynt Posted April 23, 2015 Author Report Posted April 23, 2015 dobih veceras. :mhihi: motorici su boles', mora kupim jedan pa da budzim. moze da pici do 60km/h...50cc.
sale 3sm Larry Flynt Posted May 3, 2015 Author Report Posted May 3, 2015 Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Lorenco prvi, Markez drugi, doktor mu je sve blizi... Trebao je legenda Kejsi Stoner da uleti da zameni Pedrosu, a idioti kosooki demantovali vest i stavili Aojamu...koji evo vec zavrsio van staze...jebem ti amatere.
sale 3sm Larry Flynt Posted May 3, 2015 Author Report Posted May 3, 2015 Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Lorenco prvi, Markez drugi, doktor mu je sve blizi... Trebao je legenda Kejsi Stoner da uleti da zameni Pedrosu, a idioti kosooki demantovali vest i stavili Aojamu...koji evo vec zavrsio van staze...jebem ti amatere.
Antikristina Posted May 3, 2015 Report Posted May 3, 2015 Gledam Formulu 1, nisam 1000 godina gledao poštenu borbu za prvo mesto, najveće uzbuđenje kad neko ode u boks, da l' će mehaničari da ga sašiju za 2.4s ili da odu na preko 3... Jebem ti trkanje... Ovo su muda! Jbg, takav je sport, ozbiljna nauka Da jednom i nerdovi i inženjeri budu face i sportski tipovi Ovaj MotoGP sam gledala jednom i deluje do jaja zabavno, pratiće se 1 1
Demon Seed Posted May 3, 2015 Report Posted May 3, 2015 Nerdovi i inženjeri su oduvek bitni, i kad je uzbudljivije takmičenje i češća borba na stazi, a zna se ipak ko tu treba da budu sportisti i face. A MotoGP izgleda nisam mogao da izaberem bolju sezonu da počnem aktivno da pratim :-)
Antikristina Posted May 3, 2015 Report Posted May 3, 2015 Pa dobro, ali i to da li će da ga sašiju za 2,4 ili 3s je značajna razlika, normalno da će često da presudi I to je u neku ruku aspekt takmičenja
Demon Seed Posted May 3, 2015 Report Posted May 3, 2015 Naravno, to i napisah, al' dosadno kad je tu celo uzbuđenje Najgore je kad ne prišrafe točak kako treba xD
Antikristina Posted May 3, 2015 Report Posted May 3, 2015 Zabavno je kad kreneš da se ložiš kao da ćeš se nekad time baviti
Demon Seed Posted May 16, 2015 Report Posted May 16, 2015 Lorenzo pol pozicija, ne mož ga pipnu. A da se prezivam Morbidelli, sin bi mi se zvao Angelo.
Demon Seed Posted May 16, 2015 Report Posted May 16, 2015 (edited) Lorenzo pol pozicija, ne mož ga pipnu. E sad već po kišici ništa nije sigurno, možda je i dobro što domaće kladionice ne nude MotoGP Edited May 1, 2016 by Zen jaje
sale 3sm Larry Flynt Posted May 17, 2015 Author Report Posted May 17, 2015 Zabavno je kad kreneš da se ložiš kao da ćeš se nekad time baviti Pfff... Ja pocketbike uzimam prvom prilikom. Jos des' minuta do makljanja.Rosi opet cemeran sa pozicijom. Kakav pocetak jeboteeeeeeee Markez ććpk..
sale 3sm Larry Flynt Posted May 17, 2015 Author Report Posted May 17, 2015 Fenomenalna trka.Lorenco na pocetku odradio sve majstorski. Rosi mozda drugi, al obrisao patos i s markezom i doviciozom i janoneom.Bogotac. 1
Demon Seed Posted May 17, 2015 Report Posted May 17, 2015 Rosi opet cemeran sa pozicijom. Rosi mozda drugi, al obrisao patos i s markezom i doviciozom i janoneom.Bogotac. Standard, seva mu paja u kvalifikacijama, u trci ih ispresavija Poles 60 Wins 110 xD Mora nađem negde koliko je pobedio od ovih 60 startova sa pol pozicije...
Demon Seed Posted May 29, 2015 Report Posted May 29, 2015 Lijep Muđelo! Dobra je stvar što su treninzi deo kvalifikacija, i onda nema zajebancije Očekuem da ih Lorenzo pokida opet, možda se Rossi pomami, al' namučiće muku s njim
Demon Seed Posted May 31, 2015 Report Posted May 31, 2015 Koje grid đevojke, kakav sam sad video mekši zadnji pneumatik iza Mikelea Pira... Ovaj Markez nije zdrav dečko,
Recommended Posts