Zen Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 Postovani gledaoci, prekidamo program zbog najnovijih vesti uskoro sa Vama Sale 3sm Larry Flint i najnovije vesti iz sveta yumetala ostanite uz nas
sale 3sm Larry Flynt Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 Poštovani jumetalci, dobar dan, ovo su YUMETAL NEWS Čekamo uključenje Kuruza, sa najnovijim informacijama u vezi afere Fejk nalozi... Ostanite uz nas.
Havočka Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 "Kako ekskluzivno saznajemo, u moru beznačajnih tema NIJE se pojavila još jedna jednako beznačajna tema. Razlog iz kog uprava sajta još od događaja poznatog kao Uskršnje Raskrinkavanje Cavuljica i Kendalla i danas odbija da Čoni dobije svoju temu ostaje nepoznat. Razlog iz kog je zatraženo otvaranje iste je takođe nepoznat, mada se pretpostavlja da je u pitanju kompletna glupost i eventualno teranje inata. Pravda za upravu koja je odobrila postojanje "Časova Bilijara", "Atlantide" i "Sabatona" i i dalje odoleva zahtevima za Čonija. Ostanite uz nas, slede vesti o aferi fejkova. Nadamo se da nikada nećete saznati." 7 2
Demon Seed Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 Vučićević malo da te nauči kako se to radi, nemaš pojma. KONTRAVERZNO: Član foruma dao minus dugogodišnjem kućnom prijatelju!! (VIDEO) YUMETAL PAPARAZZO: Poznati srpski metalac snimljen u Vulkanu kako kupuje box-set Đogani Fantastiko - Yugoslavian B-boy Evolution '88-'98! 9
Grobodan Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 Sale 3sm Larry Flint i najnovije vesti iz sveta yumetala Dajte vi Saletu mesto moderatora domaće scene umesto što nam skrećete pažnju ovim šupačkim temama. Pokazao je čovek da ima viziju i zna kako i šta. 9 1
Havočka Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 KONTRAVERZNO: Član foruma dao minus dugogodišnjem kućnom prijatelju!! (VIDEO) More like HOROR: Dugogodišnji kućni prijatelj jebao ježa tokom reuniona!! (VIDEO)
lemmy sixx Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 Slusa metal i duhovit je, ne moze. Da bi bio mod trebas biti operisan od metala. I od smisla za humor i osecaja onoga sto je interesantno pa da otvaras ovakve budalastine. 7
Demon Seed Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 KONTRAVERZNO Si mi to promenila boju slovu kome je već bila promenjena boja? PODMETNUO SAM TI OBELEŽENO SLOVO
Havočka Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 jesam jer se jebeno ne vidi da je promenjena, nisam htela da ispadnes glup cavuljice 1
Demon Seed Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 INTRIGA: Yumetal susreti pod maskama u klubu Underworld!
Demon Seed Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 jesam jer se jebeno ne vidi da je promenjena, nisam htela da ispadnes glup cavuljice Nemoguće da se ne vidi, pa promenio sam boju??
Demon Seed Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 Na poslednjoj strani časopisa: BONUS SKRIVALICA: NAĐITE JAROSLAVA ne vidi se, života mi I kno 1
sale 3sm Larry Flynt Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 ne vidi se, života mi kaze se ostroga mi. SVI SU MISLILI DA JE TRVE ARTIFICIJELNI ONLAJN IDENTITET, A ONDA SE DESILO ČUDO: Ispovest koja će vas ostaviti bez reči! (VIDEO) 1
Havočka Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 Ja sam za to da se glasa da li ta vest treba da se objavi Glasam da se ne objavi Rezon je jasan
Demon Seed Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 (edited) Slusa metal i duhovit je, ne moze. Da bi bio mod trebas biti operisan od metala. I od smisla za humor i osecaja onoga sto je interesantno pa da otvaras ovakve budalastine. Pre svega toga je ČOVEK, što je najvažnije! I njemu je sve ovo dno yumetala, ali je kao veliki humanista i filantrop podržao administratorku postovanjem na ovoj temi, da se ne bi osećala loše. Edited May 5, 2015 by Demon Seed
Zen Posted May 5, 2015 Author Report Posted May 5, 2015 tema je otvorena na molbu nema potrebe za filantropijom samo yumetal
sale 3sm Larry Flynt Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 (edited) EKSKLUZIVNO-Posle pesme posvećene premijeru, ispušila za nasledstvo....izbačena iz testamenta! ŠOKANTNO-Nakon što ga je gazda Mastejn zavrnuo za autorska prava, Nik Menca, opljačkao radnju sa oružjem i odmetnuo se u šumu.Naoružan je i opasan.Leš tašte Dejva Mastejna pronađen, sumnja se da je Menca počinio zločin Edited May 5, 2015 by sale 3sm Larry Flynt 2
Recommended Posts