johnnyzzz Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 vidim da je od poslednje "koe kome dao minus i zbog čega" akcie aktuelizovano opravdavanje i obrazlaganje davanja minusa bližnjemu svome...
El Karnisero Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 Гасите бре ово срање, како вам није бар мало жао овог форума? Оне Воиводове теме довољно доприносе да јум лини на ана.рс, ово је непотребно. 2
Sreta Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 VUCINA BRATE ZOVI TAKSI TAAAAAAAAAAAAAAAAKSIIIIIIIIi 2
Machka Naopachka Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Jebi ga, ko se seca teme 'kakve su vam plocice u kupatilu?'
Zen Posted May 6, 2015 Author Report Posted May 6, 2015 Kultna tema. Svi su postovali o tome kako je otvaranje takvih tema dno, ali su uredno u nastavku posta ostavljali podatke o boji i kvalitetu plocica, da ne oftopiche. those were the days...
lemmy sixx Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Ne...najbolji dani su bili kada ti nisi bila admin a ovi tvoji prcopevci alternativci modovi. Drzavni posao je zakon. Pero Deformero nije smesan, ali ima do jaja rifove. 2 2
Zen Posted May 6, 2015 Author Report Posted May 6, 2015 lemi, ta tema o plocicama je bila toliko davno, da je tad cak i gardijan bio na forumu a otvorio ju je neko od ondasnjih stubova ISTINA O KOSOVSKOM BOJU: Hrebeljanovići ispali pičke, Tvrtko Kotromanić primio srpske izbeglice koje je evakuisao Vuk Branković (VIDEO)
lemmy sixx Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Nema ondasnjih stubova. Ima samo stubova. A to smo mi koji nismo ondasnji, vec vecni. Poenta posta od gore je da ste losi, najgori u istoriji yumetala. 2 1
Zen Posted May 6, 2015 Author Report Posted May 6, 2015 poenta je da kenjas bez argumenata ko i obicno i naravno, sta ste ocekivali, da vam bude bolje? kakvi ste, jos i grdju adimistraciju i zasluzujete da nistu ti i tebi slicni forum srozali na golo govno, tu bi i dalej bili i Frankenkrajst, i King Diamond i gardijan i Demonic i jos gomila stare ekipe iostalo meni da se drkam sa vama tako mi i treba kad mi je dosadno u mom alternativno dzankerskom zivotu al bitno da se proseres po svakoj temi da kazes da je tema sranje, ako ti se ne svidja, ne postuj
lemmy sixx Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Trla baba lan da joj prodje dan. Losa si. Najgora. 2 1
sale 3sm Larry Flynt Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Mora se modernizuje malo forum.Da se ubači i lični metal asistent, ko Siri i Kortana, da groluje. "Ok Satana, koja scena je najgora?" "Grooooooo...Domaćaaaaaaa...rrroooorarrrrr"
Machka Naopachka Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 U planetbike slusali tako neki grooo...bike...arrrrr... Pozelela sam nesto da kupim da mi ne vrati kusur da se popickam Efektivna muzika, te vase metalike.
Machka Naopachka Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 (edited) Metal...zatvara...cakre... . Edited May 6, 2015 by Machka Naopachka
Machka Naopachka Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Jackass, valjda jedina epizoda koju sam odgledala (odzmurila )
kuruz Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Ima samo stubova. A to smo mi koji nismo ondasnji, vec vecni. tako je only stubovi will remain 2
Demon Seed Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 (edited) Jackass, valjda jedina epizoda koju sam odgledala (odzmurila ) Tu se primenjuje Boško Drljić strategija, gledanje iskosa Edited May 6, 2015 by Demon Seed
Grobodan Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 da nistu ti i tebi slicni forum srozali na golo govno, tu bi i dalej bili i Frankenkrajst, i King Diamond i gardijan i Demonic i jos gomila stare ekipe Teške reči. Na čemu su zasnovane te optužbe?
kuruz Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 forum je propao zbog toga što nema novih članova evo, Mita i njegovi drugari lajkuju tamo neka meme sranja, umesto da dođu na Jumetal 1
sale 3sm Larry Flynt Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 A nema ni novog metala...sve neke reciklaze i ono kad prevrtis kultove, to e to.Mladje generacije sve retardi, sve u grandu i hausicu, biber dzastinu i slicnim bljuvotinama...sta takvi ima da traze na jumu. 2 1
Recommended Posts