Havočka Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 A nije bas tako jbg Ja sam na metalhedsu imala mnogo jezivijih momenata Bio je neki ludak sto je nosio viljusku na svaki okup i pokusavao da mi iskopa oci iz zasede jer je zeleo da ih drzi u tegli Ovi nasi matori su samo nepotrebno agresivni A imamo i mladjih koji nisu bolji
Antikristina Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 A dobro, nema ih puno al da su gori od omladinaca, to sigurno
Havočka Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 A sta racunas pod omladince? Prosek nam je 30 vec
Antikristina Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Pa otprilike svi bez tih par jezivaca tipa eksel, ovaj heler baja, onaj džomba...
Havočka Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 powerpoint nije jeziv, samo nepismen i retardiran heler je iziritiran u stilu kanibal tekstova treci ne znam ko je
Antikristina Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Old metalhed Dobro, nisu jezivi, al sam način pisanja (nagomilavanje interpunkcije npr) me unespokojava s vremena na vreme
Antikristina Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Iobara je u stilu brata pantele i to mi se sviđa?
kuruz Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 diskusije poput ove koju vode ove dve žene su problem na sportu takvih sranja nema i zato je to najkvalitetniji podforum 1 1
Havočka Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 uvek mozemo da razmenimo koji recept jebote smaraca seva mi paja pisem sta hocu odjebi
Antikristina Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Daj neke cipele da se smirim Može i 'aljine
Grobodan Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 A nema ni novog metala...sve neke reciklaze i ono kad prevrtis kultove, to e to.Mladje generacije sve retardi, sve u grandu i hausicu, biber dzastinu i slicnim bljuvotinama...sta takvi ima da traze na jumu. Kako ja mogu sa 32 godine da počnem da slušam Rush.Molim lepo.
sale 3sm Larry Flynt Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Poco si da gledas muzickim ocima, koje ne vide granice u zanru. Ako do pocetka juna ne pocnes da slusas Dzona Meklaflina, pucacu ti u noge, pred urgentnim!
Grobodan Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Nikad ja nisam imao granice, samo je igra slučaja što sam toliko jebeno metalno čudovište. A ko je taj Džon Mekflafer? 2
sale 3sm Larry Flynt Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 On ti je bogotac, koren jebes ga.Zen muzike.Bf a la moud sto kaze Delboj. Kad krenes s njim, pokupices i Majlsa Dejvisa i Cika Koreu i Al Di Meolu i Paka De Lusiju...dovoljno materijala za bar godinu dana slusanja.
PajatheTrut Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 (edited) Најновији члан на форуму у овом тренутку је дефинитивно Во. Не знам ни за једног активног члана у оовом тренутку који се после Вола придружио. Јебига, ни групе на фејсу типа "Металци" , "металац сам и поносим се тиме " више нису популарне ако вам дође као неко олакшање. Ни сам више не знам што сам на форуму, вероватно зато што немам где другде да се природно понашам а да ме не сматрају потпуним кретеном. Мислим, и овде ме добар део људи сматра за потпуног кретена, али за овде ме реално заболе курац, могу да причам шта год хоћу и да не сносим никакве последице На пример да напушим Лемија , јер јелте, што да не, може ми се ? Није као да ће да оде на неки концерт и да ме бије Edited May 6, 2015 by PajatheTrut 2
Havočka Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 ja se ne bih kladila u te posledice sto ih neces snositi
PajatheTrut Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Можеш само да ме частиш соком од брескве :* 1 1
Havočka Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Можеш само да ме частиш соком од брескве :* ne bih, dijareja je opaka stvar 2
Dark_Elf Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Dajte neki recept žene. Nešto slano, začinjeno, masno... bez brokolija, naravno.
Havočka Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 2 povece snicle lepo olupas, narendas kackavalj na jednu polovinu, dodas persun ozgo, preklopis obe na pola, vezes nekim kanapom, ulje + vegeta preko, tanko narezana kockica margarina, bljam u rernu obaris krompir u ljusci, oljustis ljusku, uvaljas u prezle sa vegetom, naseces praziluk, bljam u rernu izdinstas sampinjone, zasolis, dodas bosiljka i pavlake za kuvanje i brasna po volji da bude gusto kako treba indzoj 4
Recommended Posts