Chicken Little 420 Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Jenner je jedini zenski speed metal bend na ovim prostorima, oformljen u Decembru 2013. godine. Sam pocetak, kao i prvobitni plan rada benda, bio je old school heavy metal, a medju uzorima bili su im Judas Priest, Warlock, Grim Reaper... Nakon predstavljanja beogradskoj publici, u sasvim solidno popunjenim klubovima, pocele su sa ozbiljnijim radom. Pronasle su se u nesto zescem zvuku. Na njihov rad su poceli da uticu pretezno speed/thrash metal bendovi - Anthrax, Overkill, Exodus, Agent Steel, i drugi, kao i domaca scena - Space Eater, Alitor, Deadly Mosh... https://www.facebook...630?sk=timeline http://www.youtube.com/watch?v=HJXf6ZVu3oU http://www.youtube.com/watch?v=2O40etQ6Uu8 Quote
bo88gdan Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Баш супер песме. Свака им част . jes super pesme uvlacis se JeRi su dobre ribe salim se odlicno zvuce 1 Quote
PajatheTrut Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Не брини, нису мој тип, бежим од коврџавих осамдесетих ко Гојко од крста нешто најодвратније на свету 1 Quote
Runner Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Auu brate, ko su ove, jbt?! Nikad cuo za njih... Mladi narastaji stasali, omatorilo se (mislim na sebe, ne na njih). Slika govori hiljadu rijeci, muziku cu poslusati malo kasnije. Podrska po defaultu 1 Quote
PajatheTrut Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Нећеш ти јебати скоро видим ја Вероватно нећу, така ми је судбина 1 Quote
bo88gdan Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 Нећеш ти јебати скоро видим ја mora malo vise da se potrudi Quote
excel fan Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 Ako uskoro ne pocnu da kuvaju rucak i setaju bebe,ove curice imaju svetlu buducnost.Ovo zvuci bolje i od Meanstreak a ne verujem da danas postoji slican bend u kome su sve ribe (osim Nervosa iz Brazila) a koji svira taj retro thrash .Tako da ako ne ispoziraju,sto ce za njih biti najvece iskusenje,ovo moze da uspe i dalje od ovih prostora.Mada vidim da ih je Luka uzeo pod svoje,tako da moze svasta da bude!Inace,koliko znam sviraju sutra na nekom feministickom festivalu u Domu! Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 svakako bolje ovako, nego da leleću u pinkovim zvezdama. 3 Quote
SkullKrusheR Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 je li ime benda simboliše odavanje priznanja brusu dženeru koji je nedavno postao žena? 3 Quote
KazimKazim Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 I ja nesto kontao da ima veze sa Kardasianima Quote
KazimKazim Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 Dzenerika dzene dzene, nista nie kao pre Quote
PajatheTrut Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 .Tako da ako ne ispoziraju,sto ce za njih biti najvece iskusenje,ovo moze da uspe i dalje od ovih prostora. Како мислиш да испозирају ? И што мислиш да ово може да успе даље од ових простора само зато што су Женне ? Quote
M-16 Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 Postaviš pitanje i u istoj rečenici odgovoriš na njega . Quote
Runner Posted May 8, 2015 Report Posted May 8, 2015 Izdvojio sam sad nesto vremena da poslusam po par puta ove dvije demo pjesme. Definitivno im muzika i nije toliko upecatljiva kao ona fotka gore. Thrash metal po svim pravilima igre, ali nema tu hita. No, dobro, vrijeme je pred njima. Quote
ShinigamY Posted May 8, 2015 Report Posted May 8, 2015 Da se ne lazemo, pesme su osrednje, vise paznje su dobile jer su devojke. Kul su (barem po fotkama), verovatno znaju sta rade, ima vremena poradice na pesmama i na svirci. Jel se ja tripujem ili svakim danom sve vise thrash / heavy metal bendova u Srbiji, i da jedino to i prolazi, pored po nekog kultnog black metal benda. Kao da se ljudi uopste vise ne usudjuju da experimentisu, vec teraj po oprobanom receptu sto svi vole i to je to. Cak ni death metala maltene da nema, a o power / prog / doom itd da ne pricam. Quote
ManiaC Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 Meni ovo sasvim solidno zvuci.Naravno da moze bolje ali devojke su mlade ako budu svirale i radile na sebi popravice se.Isto kao Alitor koji se za dve godine popravio toliko da zvuci stvarno odlicno. Inace slazem se da je death metal bandova u Srbiji malo i da im treba dati veci prostor na sceni. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted May 12, 2015 Report Posted May 12, 2015 Био сам на свири једном (банух случајно) била је друга постава и звучале су више него добро. Демо је сасвим ок, продукција је на нивоу. Остатак ствари нећу да коментаришем. А што се дед метала тиче, па наравно да нема бендова кад нема квалитетних бубњара жељних да свирају 2 Quote
MunzeMetal Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=J9HjQ_j9JIE 1 Quote
Chicken Little 420 Posted January 21, 2017 Author Report Posted January 21, 2017 http://www.serbian-metal.org/vesti/13072/jenner-potpisale-za-inferno-records-poslusajte-kako-zvuce/ Quote
Recommended Posts