Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 7, 2015 Report Posted May 7, 2015 Ćudno mi bilo da ih nema ovdena,pa sam moro da otvorim temu.Amerićki det metalhedi.aktivni bili devedesetih,pa riknuli,al sad su se opet aktivirali. idemoooo!mišljenja,komentarišemo.... možda neki razmenimo i telefone,pa se kresnemo. Insane Sickness jedan od najboljih det metal lektira ikad!neg ga puše black metalci,ovo je monolit! Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 8, 2015 Report Posted May 8, 2015 ćist old skul det metal kućko! al,uvek možemo da temu prebacimo na sex,pijanstva,gluvu i zez. Quote
excel fan Posted May 8, 2015 Report Posted May 8, 2015 Ćudno mi bilo da ih nema ovdena,pa sam moro da otvorim temu.Amerićki det metalhedi.aktivni bili devedesetih,pa riknuli,al sad su se opet aktivirali. idemoooo!mišljenja,komentarišemo.... možda neki razmenimo i telefone,pa se kresnemo. Insane Sickness jedan od najboljih det metal lektira ikad!neg ga puše black metalci,ovo je monolit! Svaka cast na temi. Evo ga cd iz moje kolekcije i topla preporuka za sve! 1 Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 8, 2015 Report Posted May 8, 2015 svaka ćast šmekeru,to je taki raritet!znaći,respekćina! to i benedictionov trascend, za mene noseći zid det metala. 1 Quote
excel fan Posted May 8, 2015 Report Posted May 8, 2015 svaka ćast šmekeru,to je taki raritet!znaći,respekćina! to i benedictionov trascend, za mene noseći zid det metala. Vazda bio najveci smeker,he,he! Keep banging! Quote
S.R.T. Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Sta koji kurac pićke-materine. Jebes ded metal i pesme koje traju po 6,7 minuta. Kurac grasak izdrkavanje 1 1 Quote
COA_Metal_666 Posted June 14, 2015 Report Posted June 14, 2015 e gde se seti ovoga keve ti!! ortak iz SD mi doneo njihov tejp 95 mislim , piratski . to ovde bilo raritet bre. e a kako stavljate ove male slicice -smajlije ? Quote
Recommended Posts