Lou Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Vazno obavestenje: Stoned Jesus su ostali bez dokumenata u Budimpesti, i uprkos naporima tamosnje ukrajinske ambasade nisu mogli da dobiju papire u dogledno vreme. Greenleaf sviraju, a karte ce vaziti za sledeci nastup Stoned Jesus o cijem cemo se terminu dogovoriti u najskorije vreme. Na satnicu dodajte 30 minuta... Iz usta organizatora.
Mickey mouse Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Dosao otprilike na pola Greenleaf...jebeni basket... Svedjani su FENOMENALNI!!Sigurno u top 3 koncerata ove godine,a vala sam ih se nagledao podosta... nisu dzabe bili na Small stone-u... Verovatno je gro ljudi kupilo kartu zbog Ukrajinaca,al Svedi su realno puno bolji band. Ako dobro razumeh Nina na kraju-bice i Stoned jesus do kraja godine...mocice da se udje sa kartama od veceras... Aj sutra malo detaljnije...kad ispari pivo.
PajatheTrut Posted September 19, 2015 Report Posted September 19, 2015 За мене су ово полу-бачене паре. Хтео сам и Гринлиф да одгледам, ал ми дао певач сетлисту док су се намештали ( пошто сам га убедио да ћу да му вратим ) и чинило ми се да сам видео само једну ствар са новог албума и сморио сам се а већ сам био уморан па смо запалили на задњи бус.... 1
bo88gdan Posted September 19, 2015 Report Posted September 19, 2015 Fluid Underground kakav bend sunce ti jebem krvavo!!!! :blek: :blek: 1
bo88gdan Posted September 19, 2015 Report Posted September 19, 2015 (edited) Moj je put jednosmerna ulica vadim krst iz tvog crnog pepela i u vreme radikalnih promena sve je isto, ti si moja Priština Edited September 19, 2015 by bo88gdan
Recommended Posts