PajatheTrut Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 sinoc video reklamu na foxu interesantno izgleda gledacu Quote
ShinigamY Posted July 10, 2015 Report Posted July 10, 2015 Procitao sam knjigu, dobra je. Odgledacu seriju cim se zavrsi, samo ne vidim kako ce ovo imati vise od jedne sezone ako se budu drzali iskljucivo desavanja iz knjige. Drugi i treci deo knjige? Postoje nastavci, kod nas nisu prevedeni. Radnici iz Lagune rekose da ce da se prevodi upored kako budu izlazile nove sezone serije. Quote
lemmy sixx Posted July 10, 2015 Report Posted July 10, 2015 Aha, e vidis to nisam znao, ja mislio ima samo jedna knjiga. To je onda druga prica. Quote
PajatheTrut Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Gledao sam prvu epizodu, interesantno je i uzbudljivo, nadrazuje me divlje . Quote
Јарослав Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 baš dobra i naznaka da od sledeće kreće opasno akcijanje Quote
azal Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 nameravam da procitam knjigu svakako. bas mi je super prica. nekako bas lepo spakovali tu ljudsku bedu od koje se ne moze pobeci. koliko god da je pilcer spasitelj ljudske rase idalje je sujetna kuja na kraju dana. Quote
Night Prowler Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 baš dobra i naznaka da od sledeće kreće opasno akcijanje Pa sledeca je poslednja, nema sta "od" nje da krene http://seriable.com/wayward-pines-cancelled-by-fox-after-one-season/ Ali je serija i napravljena da traje jednu sezonu tako da i nije toliko strasno jer je kraj isplaniran. Mada je i dalje steta... treca knjiga je imala kraj koji i zatvara ovu pricu i omogucava novu. Quote
Ranis Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 e jebiga...dobra je serija, bilo bi skoz cool da su je nastavili... nista, procitati knjige Quote
Јарослав Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 e pa kara banana Pa sledeca je poslednja, nema sta "od" nje da krene da, malo sam se preračunao, previše sam se uneo u seriju i zaboravio da je isplanirano samo 10 epizoda ništa, onda opasno akcijanje za kraj Quote
Dead Man Walking Posted July 19, 2015 Author Report Posted July 19, 2015 Odlicna ova zadnja. Moram jos reci da Matt Dillon ocajno glumi kroz celu seriju, tj ne glumi uopste. Quote
lemmy sixx Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 Pa ako je po knjizi, onda nema sta da glumi. Njegov lik pola knjige trci po gradu ili se penje po stenama. Quote
azal Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 ali stvarno ocajan glumac bio i ostao. da je bio pametan kao buraz pa da nadje savrsenu ulogu kao Drama iz Entourage-a. to je bas najbolja uloga za coveka koji ne zna da glumi, mozda najbolji casting svih vremena Quote
SkullKrusheR Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 u suštini najbolja uloga za lika koji ne zna da glumi je da glumi lika koji ne zna da glumi. 1 Quote
Night Prowler Posted July 23, 2015 Report Posted July 23, 2015 Leakovala poslednja epizoda: http://rarbg.to/torrent/az92uv1 Ja cu sacekati HD i titlove... Quote
Night Prowler Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 Fino se zavrsilo iako mi je bolji kraj knjiga... ne bi bilo smisla praviti drugu sezonu sa ovim krajem. Elem, zadovoljan sam adaptacijom, nadam se da ce biti 4. knjige kad se vec serija nece nastavljati. Btw. I like WAYWARD PINES, but I think Matt Dillon could also convincingly play a guy who can't figure out how to leave a regular town. Quote
azal Posted July 25, 2015 Report Posted July 25, 2015 sto ti druga sezona nema smisla? nisam citao knjige, ali kako su zavrsili sezonu, bas bih voleo da se nastavi prica Quote
Jevrosima Posted July 25, 2015 Report Posted July 25, 2015 nisam gledao seriju ali sam sokiran cinjenicom da je lemi procitao knjigu Quote
azal Posted July 25, 2015 Report Posted July 25, 2015 ah. sad sam skapirao da serija obuhvata sve knjige. moze da se nastavi samo ako napise cetvrtu knjigu Quote
Night Prowler Posted July 25, 2015 Report Posted July 25, 2015 sto ti druga sezona nema smisla? A ne verujem da bi pravili drugu sezonu sa ovim klincima i bez glavnih (odraslih) zvezda. Quote
azal Posted July 28, 2015 Report Posted July 28, 2015 pa uvek moze da se izmisli nesto. recimo, moze ovaj dilonov sin da ode nekako da ih odmrzne sve Quote
Recommended Posts