Jump to content

2015.10.23. *Dom omladine, Beograd* Leprous, Sphere, Rendezvous Point

Recommended Posts

Posted (edited)

Iako su prošle godine u intervjuu koji su dali za naš magazin momci iz norveškog benda LEPROUS bili skeptični po pitanju toga da li će u okviru naredne evropske turneje svirati u Beogradu, danas je potvrđeno da ipak hoće. Leprous sviraju 23. oktobra u Domu omladine, a koncert organizuju Mjölnir Promotions i Resetor.

Leprous_Promo_2015_01.jpg

Vreme početka koncerta i cena karte će biti naknadno objavljeni.

Leprous na pomolu imaju novi album "The Congregation", već visoko kotiran od strane muzičkih kritičara, a koji izlazi 25. maja. Turneju na Starom kontinentu će započeti u rodnoj Norveškoj krajem septembra. Koncerte na istoj će otvarati bendovi Sphere i Rendezvous Point, koji su takođe iz Norveške, pa će ovaj događaj u Beogradu biti prava poslastica za ljubitelje tvrđeg zvuka iz ove severne zemlje.

http://www.youtube.com/watch?v=0G9Qd_84YZs

http://nocturnemagaz...obra-u-beogradu

Last.fm event

Facebook event

Edited by Lou
Posted

mogli bismo lazu zajebavati, samo leprous, brate :)

soulfly, blind guardian, pro-pain, leprous :P

samo je jedan bend od ovih idalje relevantan :P

Posted

oćemo li mi dočekati kad taj orkenkjott?

Bas sam pre jedno 10 dana pricao sa Simenom, trenutno su na pauzi, posvetili se nekim drugim projektima (sve pop mjuza :D ). Nastavice bend sa radom, nisu prsli.

Posted

ovo su sve neki demo-i koliko sam skapirao.

izlazi im prvi single sa debi albuma sledece nedelje ja mislim. dosta ocekujem od njih iskreno.

Uhh....rasturaju....sada jos vise ne mogu da docekam Oktobar

• Downvote 1
Posted

Sve jedne iste bendove dovodite :mhihi:

a tek kad za 15 godina kad budu bili krsina, tad ce svirati kao pro-pain svake godine u BGu, NSu, i KGu :D

Posted

jebem ih baš

btw, mnogo lepe, mnogo lepe karte da napravite

:wub:

Uvek oni načine lepe karte, nema sikiracije... Ček, Jesu bili ranije Orkeњot s nekim?

• Upvote 1
  • Downvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...