soul wandering Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 boli te uvo i da ima, slobodno je muvaj
Captain Spaulding Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Moramo da imamo i mi sta da gledamo, al moze i Einar, lol 1
Mickey mouse Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Mene i dalje bocka misterija otkud deda na Leprousu, vec ga 2. put vidim, bas je car Ko je deda o kome pričate!?
Captain Spaulding Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Mrsavi deda od nekih 70 godina vec drugi put na Leprousu da ga vidim, moshuje koliko je u mogucnosti, i peva na neke pesme. 1 1
The Eagle Nature Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Meni bilo vrh... mislim da se nisam ovako dobro proveo na nekom koncertu još od kad su Cynic bili prvi put... sve bilo extra osim Sphere, smoriše samo tako.... album i ne zvuči toliko loše ali uživo su baš baš dosadni. Nešto ne šljak edit pa moram 'vako RP sam nešto kao ranije poslušao dve pesme neki kao live iz studija, fini su bili uživo, malo su pesme iste ali nema veze... pevač mnogo bolji nego na EP-ju. Leprous pokidali, Iako ne mogu da prežalim prvog basistu
Baal Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Matija ne može da prežali prvog bubnjara, ti prvog basistu. Mene i dalje drži koncert, nestvarno mi je koliko su ojebali.
Captain Spaulding Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 RP sam nešto kao ranije poslušao dve pesme neki kao live iz studija, fini su bili uživo, malo su pesme iste ali nema veze... pevač mnogo bolji nego na EP-ju. Leprous pokidali, Iako ne mogu da prežalim prvog basistu Nikako da provalim jel to isti pevac samo osisan na nulu ili je ovo neki novi posto na klipovima od pre 2 godine ima dugu plavu kosu a glas skoro pa isti? 1
azal Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 (edited) nisam ni ja siguran. ovaj celavi je u spotu Para, ali sigurno nije onaj od pre dve godine. tako da nisam ni siguran ko je pevao na albumu. Edited October 26, 2015 by azal
23/16 Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Koji god da je, fino je otpevao. Kada sam kupovao majicu, gitarista RP me je pitao da li sam uzbudjen sto cu slusati Leprous. Ja sam na to odgovorio da nisam i da sam na svirku dosao zbog njih, a ne Leprousa. Naravno, u to vreme nisam imao pojma da na ovoj turneji taj lik svira i u Leprousu .
ShinigamY Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Ja prozborio koju sa ovima iz RPa, kul ekipa, basistkinja prilicno stidljiva van stejdza xD Meni je zapravo njihova svirka najvise legla, da budem iskren. Leprous evo cetvrti put odgledao, svaki put sve bolji, al' polako se zasicujem takvom svirkom. Vrv zbog toga sto su dosta puta i bili ovde, ko ih je prvi put sada gledao, vrv su ga oduvali RP dosta mirniji, svedeniji, valjda sam bio u takvom raspolozenju. Sphere, apsolutno razocaran. Wanna be meshuggah meet modern djent, s tim sto je celokupan zvuk u odnosu na ova dva benda bio 2 nivoa ispod. Samo high end, low enda nigde, a silne zice na gitarama, sve glasnije i samo bukva ... Stvarno ko kurac zvucalo sve, bolele me usi dok sam slusao. Jesu upeglani i dobro sviraju, vokali na nivou skroz, sve je to na mestu, ali ovo za zivu svirku nije. E sad, ili je do tonca ili do toga da ne slusaju tonca kad im kaze kako treba da zvuce xD
kuruz Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Leprous evo cetvrti put odgledao, svaki put sve bolji, al' polako se zasicujem takvom svirkom. +1 1
azal Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 RP do jaja sviraju ali ni kad sam slusao album na poslu ni na svirci nisam cuo nijednu dobru pesmu. svaka mu zvuci kao neka solidna strofa od 5-6 minuta i nikako neki refren da se desi. dobra svirka, baard mislim da vodi pricu jer su skoro sve vreme u neparu, lepo peva lik, ali pesme nigde.
ShinigamY Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Da, ima toga, meni su zvucali fazon Leprous + stari PoS + Riverside. Tj konkretno da razlozim: Bubanj = Leprous Gitara = Leprous Bass = Riverside Klavijature = Riverside + PoS Vokal = Riverside Takva neka kombinacija mi je bila, i da, slazem se da nema refrena da se uhvatis, ali kontam da ce biti i toga, ipak im je ovo prvi album. Verujem da ce da nauce dosta iz ove turneje sa Leprous. Bukvalno to sto kazes, 5-6 minuta super strofa, i kad treba neki hook i dizuci refren, samo opadne sve.
23/16 Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Meni je zapravo njihova svirka najvise legla, da budem iskren. Leprous evo cetvrti put odgledao, svaki put sve bolji, al' polako se zasicujem takvom svirkom. Vrv zbog toga sto su dosta puta i bili ovde, ko ih je prvi put sada gledao, vrv su ga oduvali Ovo kao da sam ja pisao . Meni se kod RP najvise svidja sto umeju da napisu dobar kraj pesme. Para, Domino (koji se vise ne zove tako ) ... svaki put kada pustim, dodje mi da premotam na kraj.
azal Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 +1 vazno da su ti svezi zvukovi novog Grave albuma lepo legli
Angelystor Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Hteli vi to da priznate ili ne, Leprous je sada upao u Soulfly/Vader/Guardian grupu bendova 1 1
azal Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 jedna velika razlika je sto leprous trenutno izdaje svoje najbolje albume a ovi su se svi ispucali pre 10+ dina verujem da se ne bi bunio da je neko doveo BG triput na SFB, Imaginations i Nightfall turneji
Angelystor Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 jedna velika razlika je sto leprous trenutno izdaje svoje najbolje albume a ovi su se svi ispucali pre 10+ dina verujem da se ne bi bunio da je neko doveo BG triput na SFB, Imaginations i Nightfall turneji Guardiani dok su izdavali te albume tad (maltene) niko nije dolazio u Srbiju, tako da nije baš realno lamentovati nad time. Vader u Srbiju dolazi već 10+ godina, ujključivalo/ne uključivalo to najbolje albume, kako kome. Iz moje perspektive, sl. mogu i za Vader i za Leprous da kažem (sa razlikom u broju godina), tako da postoje dve škole mišljenja :] 2 2
Antikristina Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Meni je koncert pre dve godine bio bolji, ali ne bih rekla da je do zasićenja nego do toga što više volim starije albume
azal Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Guardiani dok su izdavali te albume tad (maltene) niko nije dolazio u Srbiju, tako da nije baš realno lamentovati nad time. Vader u Srbiju dolazi već 10+ godina, ujključivalo/ne uključivalo to najbolje albume, kako kome. Iz moje perspektive, sl. mogu i za Vader i za Leprous da kažem (sa razlikom u broju godina), tako da postoje dve škole mišljenja :] poenta mi je vise da nam je stalo do toga da ih sad dovedemo jer ce verovatno kad tad biti preskupi/losiji. mozda budu preskupi kad snime svoj black album ili nebitni kad snime svoj reload pa ne dodju. bar smo ih gledali na RtL, MoP i AJFA turnejama
Angelystor Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Nešto mi se činiš baš pesimističan po pitanju Leprousove budućnosti
azal Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 pa kad pogledam sve moje omiljene bendove through the years, vise sam realan nego pesimistican
Angelystor Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 pa kad pogledam sve moje omiljene bendove through the years, vise sam realan nego pesimistican Ja bih voleo da se ispostavi da su im ova zanja dva neki Lizard i Islands, a da će naredni da budu Larks' Tongues i Red.
Recommended Posts