Џрк Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 (edited) Mislis, ide po koncertima i smara ljude za to? Moguce E i kad smo vec kod Slayera, secam se i da je tada Steva/Jaroslav isao okolo i zickao od nas pare, iako je jaje vec imalo pare za kartu Sto je najgore, mislim da sam ga tada i upoznao. Edited June 6, 2015 by Џрк 1 Quote
Dr Alex Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Mene je jedan pijani matori bajker smarao ispred SKC-a pred ono jelen sranje gde su svirali Pekinska Patka da sam isti Captain Beefheart. Quote
Јарослав Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Na Exodusu na prvom taktu Bonded by blood dobijem lakat u nos, pišala krv prve dve pesme. realno, nisi mogao pogodniju pesmu da ubodeš za tako nešto btw, kad podseti na prvi Vital Remains, zamalo da probijem nogu na onu ogradu što je stajala uz binu, pošto se u jednom trenutku srušila i oni nogari se okrenuli na gore ima li neko sliku gde se Meda polugo zakucao u nekog gospodina što puši/pripaljuje cigaru? Mislim da je to najjača slika koju sam video na yumu šta će ti slika, samo odeš na svirku na koju i on ide, videćeš istu scenu 1/1 Quote
Demon Seed Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Meni kučke na fakultetu kažu da ličim na Džejmija Olivera i pitaju me čime ću ih na'raniti a što je još smešnije on identičan Mike IX iz Eyehategod, pa eto ako ga neko zna Je l' imao dugu kosu i undercut? Jedan pacijent koji izgleda slično tome je smarao ljude na Sepulturi, nasrtao i gurao se, da započne tuču, ljudi ga iskulirali a obezbeđenje ga izbacilo posle nekog vremena 2 Quote
Grobodan Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 meni ljudi govore da ličim na Baneta Mojićevića... smor. Quote
Runner Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Par sati pred koncert Theriona u decembru 2010. spletom okolnosti obreo se, zajedno sa Grobom i Defunctusom, za istim stolom sa Thomasom Vikstromom, Johanom Kolebergom i njihovim roudijem, u danas nepostojecem ribljem restoranu preko puta SKCa. Sjedili smo s njima 20ak minuta i malo pricali. Thomas mi rekao kako on nista ne zna o nasim prilikama, ko su Srbi, ko su Hrvati, ne konta ko je tu ko, ko je tu koga, itd. U junu 2003. bio vjerovatno jedini iz Republike Srpske u organizovanom prevozu iz Sarajeva na koncert Iron Maiden u Zagrebu. Usao bez problema u Hrvatsku sa onom old-school licnom kartom Republike Srpske, sve sa dvoglavim orlovima i cirilicom. 2 Quote
Grobodan Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Neša voli da govori metal muzičarima da su gej, kad je Belphegor svirao s Nile u Skcu posle certa blejimo mi napolju i prilazi Helmuth da mi traži cigaru, Neša mrtav ladan mu kaže "Helmuth you are gay" a on onako tužno odgovori "ok"... Posle trećeg Gardijana slikamo se on i ja sa Hansijem i kaže Neša Hansiju "Hansi let's do the speed metal photo" i nas trojica se fotkamo namršteni kako stežemo nevidljive testise, stradao mi hard pa nemam više fotku :/ 6 Quote
lemmy sixx Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 E i kad smo vec kod Slayera, secam se i da je tada Steva/Jaroslav isao okolo i zickao od nas pare, iako je jaje vec imalo pare za kartu :haha: Quote
Grobodan Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Jedna od boljih zajebancija kad smo išli na Big 4 u Sofiju, vozač nije mogao da nađe parking sat vremena i raja krenula da menja pesme bendova koji nastupaju prikladno, tipa parking of death, parking to the kingdom of the damned master master where's the parking that I have been after ali vrhunac kad je nastala tišina u jednom momentu i samo se prolomi I WAS BORN FOR PARKIIIIING 7 1 Quote
HeLLsarma Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Posle svirke u Gunu 2011 oktobra meseca sedela je ekipa od 15 ljudi na stepenicama iza zgrade koja je prekoputa Guna. Nalih se pivom, balantajnsom i Bogdanovom rakijom, kulminacija je da sam se kuvao u sebi kao buktinja pa zavrsih go do pasa, krecem da urlam. Pa onda Igor Loncar kaze Ljudi ne brinite, Meda ce da nas sve razveze kuci kolima, a neki Medin drugar udari Medu po ledjima a mucenik se stroposta sa stepenica koliki je dug i ovalan. Vreme da se krene na jutarnji voz, Mikica Podzemni hteo da prati nasu drugaricu do zeleznicke, posle 50 metara se okrenem ka njemu pijan i kazem: Mikice hvala sto si nas pratio, ajd sad kuci u Pancevo. Poor guy. :-( Samo je onako pogledao tugaljivo i pozdravi se sa nama. Onda sam u vozu pokusava da bljuvam, rigao, pricao nepovezane nebuloze, a moja devojka me vodi na prozor od voza da se nadisem svezeg vazduha. Kad smo naleteli u Vreoce od mirisa uglja jos mi bilo gore. Stigosmo Bogdan i ja u Lazarevac, ispovracao sam pola francuskog sendvica kojeg sam pojeo, dok se ovaj manijak cepao od smeha. Jebajga. Quote
Demon Seed Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Najbolje što sam sa tobom doživeo je kad nam je Borko držao predavanje o Satani preko puta Guna Quote
Antikristina Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Pijanstvo lvl kokblokuješ Mikicu Sramota Quote
Feniks . Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Imam toliko doživljaja sa raznih koncerata, da to nije normalno.Ali razmišljam, iskreno, blam me je da to pričam tj pišem, svašta tu ima, ove vaše priče su nevine za mene Quote
Dr Alex Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Necu da pricam celu pricu samo cu napisati da sam sreo likove iz To/Die/For ispred SKC-a kada sma hitao kuci i zamolili su me da ih slikam. Kada sam to uradio, ponudili su mi da me stave na spisak za cert. Odbio sam iz razloga.... sjebao sam kurac pola sata pre toga kod bivse i bio mi je krvav i zavijen u maramice. Jbg, bilo mi je trulo da im kazem razlog... 8 Quote
HeLLsarma Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Najbolje što sam sa tobom doživeo je kad nam je Borko držao predavanje o Satani preko puta Guna Jbt, jel to tad bese? Ili mislim da je to bila neka druga svirka u Gunu. Elem, da Borko Jagodinac je pricao o Satani, bio dva meseca u manastiru da bi upoznao neprijatelja, pitao da li znamo sta su velikoskimnici i maloskimnici. Na kraju je meni saputao kako Isus nije zlo, Isus je dobar i odgovor na sva pitanja sveta leze u Pitagorinoj teoremi. Za vreme ovih predavanja i saveta je praznio votku. 2 Quote
Џрк Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 ^^kad smo kod pijanih nebuloza - takataaa! 2 Quote
ManiaC Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 ja sam jednom prdnuo pred onom Martom iz abonosa dok mi je davala autogram u holiday-u..naravno nenamerno.. 6 Quote
HeLLsarma Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 ^^kad smo kod pijanih nebuloza - takataaa! Ceo kamp na Brutal Assaultu 2012 je uvek u gluvo doba pocinjao sa TAKATAAAA! I onda se tako dovikuju Cesi, Slovaci, Poljaci i ostali ludaci. Mi Sorabi smo im dovikivali SAKATA,SATANA itd. A kad su Mikicu oni Cesi uveli u sator i pokazali mu kilo eksera u raznim bojama? 1 Quote
kuruz Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 ja sam teo didem na taj Big 4 al štedeo za ino PFC gostovanje oni dobili neke Jermene jebi ga 3 Quote
Demon Seed Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Necu da pricam celu pricu samo cu napisati da sam sreo likove iz To/Die/For ispred SKC-a kada sma hitao kuci i zamolili su me da ih slikam. Kada sam to uradio, ponudili su mi da me stave na spisak za cert. Odbio sam iz razloga.... sjebao sam kurac pola sata pre toga kod bivse i bio mi je krvav i zavijen u maramice. Jbg, bilo mi je trulo da im kazem razlog... Fali nam podforum Ljubav & Sex, pa onda na njemu tema ''Povrede na radu'', da nam ispričaš šta si to radio Ima jedan stariji gospodin za koga se priča da je slomio kurac o maloletnicu, zvani Mića Kostur. ja sam teo didem na taj Big 4 al štedeo za ino PFC gostovanje oni dobili neke Jermene jebi ga Bitnije od kultnih bendova... Treba ti zabraniti da postuješ na Metalika temi xD 1 Quote
tier_mfkr Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Ritam nereda pre 2 godine. Ortak mrtav odvaljen padne međ' narod i ja da mu pomognem da ustane, kad se on nešto uspaniči i opizdi me glavom u bradu i i(š)čaši mi vilicu Quote
Dr Alex Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Fali nam podforum Ljubav & Sex, pa onda na njemu tema ''Povrede na radu'', da nam ispričaš šta si to radio Tema neka se zove "Ljubav i muda". Imam jedan dozviljaj kada sam ja nastupao u Torinu. Hajlajtovi pre koncerta: nije bilo papira u wc-u pored nekog kafica pa sam onako usran usao u kafic i uzeo one "nescaffe" maramice u kartonskoj kutiji i time se brisao [kartonom koji sam iscepao takodje] i da bi mi tokom tog procesa telefon ispao iz zadnjeg dzepa i zabo se u jebeno govno. Stajao je onako uspravno a ja sam bio sokiran kao da sam video mrtvu sestru! Obrisao sam bulju pa sam ponovo otisao u taj kafic i maznuo jos jedno "nescaffe" pakovanje maramica da obrisem govno sa telefona. A necu ni da pricam o tome da nisam imao gde da se okupam dva dana... Svrbelo me je dupe kao nikada. Tek sam se okupao kada sam se vratio u Veneciju. Neverovatan osecaj!! [ko za baksuza, kada god sam negde van Srbije moram da iserem jebeni balvan i onda ne mogu da obrisem bulju!!] Jel ima tema o sranju i slicnim divnim stvarima? 7 Quote
Kumodraski Vo Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Naravoucenije - uvek seri pre polaska, pa taman i kasnio.. Primenjuje se uvek, bez izuzetaka.. 3 Quote
Recommended Posts