VoivodBG Posted June 10, 2015 Report Posted June 10, 2015 (edited) Temple Of Gnosis is dark doom metal project, playing alchemical, occult death doom metal". The concept is inspired by theWestern esoteric tradition, especially the alchemical process of Enlightenment and within that, the first stage of the alchemical work called "deconstruction." Music is a peculiar combination of dark ambient, doom riffs and death metal vocals, all supported by dark symphonies. soundcloud Edited June 10, 2015 by VoivodBG Quote
Saša Grbić Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 Samo sam na kratko poslušao. Obećava materijal. Quote
Talvi Posted August 11, 2015 Report Posted August 11, 2015 stigao mi je disk danas, skroz sladak digić, sve u svemu baš kul izdanje btw pretpostavljam da je pošiljka iz Kolumbije za Srbiju bila atrakcija kad se pojavila na carini Quote
VoivodBG Posted October 18, 2015 Author Report Posted October 18, 2015 http://templeofgnosis.bandcamp.com/album/tree-of-life Quote
HeLLsarma Posted October 18, 2015 Report Posted October 18, 2015 Jbt,ja sam tek juce ovaj bend poslusao i odusevljen sam. Nisam ocekivao ovako nesto kod nas. Strasna stvar, monstruozan ep. Quote
דעת Posted December 31, 2017 Report Posted December 31, 2017 Izvrstan grafički design. Advertajzing takodjer. Glazba? Jeftino dozlabogadosadno neinspirativno zujanje snimljeno u primitivnim kućnim uvjetima. Koje se pokušava prodati pod plaštom ekskluzive. Za numeru gore: One-man $$ project Mayhem cover. Kakva ironija. Kvalitetu zvuka ne treba ni spominjat, da su Euronimus i Dead živi ubili bi se od sramote. Ili bi tražili svoj deo novaca, tko zna. Ovo nema veze ni sa kakvom glazbenom formom već sa grafičkim dizajnom, površnim poznavanjem alkemije i prečestom upotrebom slova V, sve lepo upakovano i ponudjeno na polici za $$. Neiskreno i patvoreno. Sućut ili dvije, od viška glava ne boli. Quote
Demon Seed Posted December 31, 2017 Report Posted December 31, 2017 (edited) Registrovao bi se da bi popljuvao domaći bend? Još si argumentovao prevrtanjem u grobu praotaca zato što je jedan čovek obradio Mayhem pesmu, a onaj što je ubio Mejhema je isto bio jedan u svom bendu. Pa bre to ti je prvo džentlmensko pravilo, da ne kvariš ''posao'' domaćim bendovima na yumetalu (osim ako su Atlantida i Alogia). Priznaj da čekaš novu godinu uz Totalselfhatred pa si došao samo da zbaciš frustraciju. Znači brate, (uskoro izlazi novi) Make a Change... Kill Yourself Edited December 31, 2017 by Demon Seed 2 Quote
דעת Posted January 1, 2018 Report Posted January 1, 2018 Registrovao bi se da bi popljuvao domaći bend? *Registrirao. Nije ovo nikakav bend. Ovakvi "projekti" urušavaju ionako krhku BM scenu samim svojim postojanjem prodajući svoje lepo upakovano ništa, i zato zaslužuju biti popljuvani. Samo iskreni bendovi ili projekti sa bar malo sviračkog umeća zaslužuju podršku. Tko to ne shvaća, ovce su za šišanje. Pozz. 3 Quote
HeLLsarma Posted January 1, 2018 Report Posted January 1, 2018 Jesi li ti clan benda Pogavranjen? Quote
PajatheTrut Posted January 2, 2018 Report Posted January 2, 2018 *Registrirao. Nije ovo nikakav bend. Ovakvi "projekti" urušavaju ionako krhku BM scenu s i to me mnogo bole patka kakva bre blek metal scena koga boli kurac za to i tvoje uvjete 3 Quote
PajatheTrut Posted January 2, 2018 Report Posted January 2, 2018 doso on da jede govna ovde o blek metalu i uvjetima 2 Quote
Demon Seed Posted January 3, 2018 Report Posted January 3, 2018 (edited) *Registrirao. :haha: Znači mi svi ovde pričamo neki iskvareni hrvatski a, kao jedan poznati vojvođanski kantautor? Ja inače nisam udarao na separatizam/nacionalizam, mislim na ex yu bendove kad kažem domaći, tako da lepo što si se sam javio pa da odjebeš. Objasni nam onda malo bolje kako jedan srpski one-man doom/death projekat urušava krhku hrvatsku black metal scenu, da se još malo smejemo. Edited January 3, 2018 by Demon Seed Quote
Kumodraski Vo Posted January 3, 2018 Report Posted January 3, 2018 Znači brate, (uskoro izlazi novi) Make a Change... Kill Yourself Quote
PajatheTrut Posted January 3, 2018 Report Posted January 3, 2018 i mene interesira isto dimone da ne izigravam sad ovde nekog nacionalistu i sovinistu sto stvarno nisam nikada bio Quote
Demon Seed Posted January 4, 2018 Report Posted January 4, 2018 Oklen nacionalizam kad smo svi Srbi, po Miroljubu Quote
PajatheTrut Posted January 4, 2018 Report Posted January 4, 2018 ne znam dal si primetio ali ta osoba ima teske psihicke probleme Quote
Demon Seed Posted January 4, 2018 Report Posted January 4, 2018 (edited) A jbg ni ja nisam normalan pa onda sve vrste nenormalnih posmatram ravnopravno i to me zajebe nekad. Ali centar za logiku mi je netaknut, cak, pojacan. Bez brige. A sto cu kad o svemu imam misljenje i ponesto za reci Forum je djavolje igraliste za mene Moje prisustvo je toliko snazno da Elf ni ne primeti kad me nema nedelju dana, a tih nedelju dana su unutar dve nedelje za koje on uopste ne dodje. Hmm nesto je tu cudno Edited January 4, 2018 by Demon Seed 1 Quote
Recommended Posts