Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo ja čitam već sat vremena... Realno, možda i najveći gubitak za Metal svet ikad. Ma nemam reči, jednostavno nisam verovao da Dio može da ode. Koji god klip pogledam na youtube, i one od skora, uvek isto - Dio razara na sceni, jede mikrofon, pun života i energije... Stvarno bog, besmrtnik.

• Upvote 3
Posted (edited)

Teško je privići se na činjenicu da publika više nikada neće viknuti: "Down!", nakon što ih Dio pita: "Don't dream of women, no, cause they only bring you - what?" :icon_ne:

Edited by Pilot babo
  • Upvote 1
Posted

When there's lightning - it always bring me down

Cause it's free and I see that it's me

Who's lost and never found

I cry for magic - I feel it dancing in the light

But it was cold - I lost my hold

To the shadows of the night

Što se mene tiče, heavy metal će se deliti na period pre i posle R.J. Dio-a

• Upvote 1
Posted

...Ružan, kišan, vetrovit i hladan dan se pretvorio u tužan a hladnoća je ušla u naša srca...Danas nesto pre podneva sam pročitao na mobilnom poruku od drugara poslatu još sinoć - umro je Dio.

... Znao sam da je bolestan i pratio sam razvoj događaja s vremena na vreme posećujući njegov sajt ali prognoze su bile dobre: otkriveno u ranoj fazi, doktori kazu bice sve OK, zakazivanje turneje, DIO najavljuje nove solo albume...Uopšte nisam sumnjao da se neće izvući. Eto baš juče prepodne na berzi ploča smo ga pominjali u društvu, drugar je uzeo ploču "Holy Diver" od mene, a danas saznajem ovu, za sve iskrene rokere i metalce jako tužnu vest.

...Od samog mog početka slušanja Hard & Heavy metala Dio je bio tu, prvo sam čuo ploče "Rising" pa "Heaven & Hell" pa onda i njegove solo albume, sećam se gledanja video kasete "live In Spectrum", ne-odlaska (kasnije prežaljenog)u Budempeštu na koncert 1998 na "Angry Machines" turneji, preskakanje ograde u Kavarni da bih došao do slike sa Diom...

... Imao sam tu sreću (i volju) da 3x u zadnjih 5 godina vidim uzivo DIA, od toga jednom sa HEAVEN & HELL-om, da se slikam sa njim, popricam dve-tri recenice i poželim mu srećan rođendan...

...Uvek sam govorio da mi je DIO omiljeni pevač, a tako će i ostati ...a po izjavama muzičara koje sam danas čitao bio je i izuzetan čovek...

Ceo dan mi je u glavi balada sa "Angry Machinesa" - "This Is Your Life"...

Ja, Dio & KS, Nova Godina 2007, Kavarna

slika014.jpg

Rest in Temple Of The King!

• Upvote 8