Breakthru Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 Ocito je da je Jorn, jedan od najvecih vokala danasnjice, mesavina 2 legendarna pevaca, Dia i Covedalea, i razumljivo je da on radi tribute. Jel cuo neko njegovu verziju Stargazera? http://www.brianmay.com/whatsnew.html Evo teksta Brian Maya koji je napisao povodom Diove smrti. Znaci, nista manje nisam ni ocekivao, Brian May je klasa za tebe, gospodin! Quote
Night Prowler Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 Jorn je car Ovo je pripremano vec duze vremena, pre Diove smrti, ali je izdavacka kuca verovatno htela da profitira pa zuri da ga sto pre izda. Nadam se da Jorn nece biti kritikovan zbog ovoga. Pesma je super Quote
Breakthru Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 Da, ja verujem da je to iskren tribute s njegove strane i ne bih zeleo da on dobije mnogo sranja zbog toga... Pesma jeste super! 2 Quote
Guest HEFEST Posted May 22, 2010 Report Posted May 22, 2010 Postavio sam na randomu, ali mora da bude i ovde. To hell with the devil!!! http://www.ultimate-guitar.com/news/general_music_news/ronnie_james_dio_baptist_church_to_picket_public_memorial_service.html Quote
ajdnaprimer Posted May 22, 2010 Report Posted May 22, 2010 Da, ja verujem da je to iskren tribute s njegove strane i ne bih zeleo da on dobije mnogo sranja zbog toga... Pesma jeste super! Da, ali je početak u fazonu - kupite Diove cdove; hajde da profitiramo od njegove smrti... Sad će mnogi da me napadnu, ali mislim da je to jedan od ciljeva spota definitivno... Dio je bio legenda stvarno, mada sam uvek gotivio više Black Sabbath za vreme Ozija naspram njegovog perioda... Solo izdanja su mu zato mnogo bolja od Ozijevih... Quote
Breakthru Posted May 22, 2010 Report Posted May 22, 2010 Mislim da mali na pocetku kupuje Jornov cd koji se zove Dio koji izlazi ovog leta, ali nema veze... Definitivno izdavacke kuce sad hoce da profitiraju od njegove smrti, ali mislim da je Jornove strane sve iskreno radjeno, a to je ono sto mi je bitno. Quote
chess Posted May 22, 2010 Report Posted May 22, 2010 Definitivno izdavacke kuce sad hoce da profitiraju od njegove smrti, ali mislim da je Jornove strane sve iskreno radjeno, a to je ono sto mi je bitno. Quote
ajdnaprimer Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 ali verovatno nije odbio kintu za to... kakav crni tribjut, pa ne bi stojalo džabe FrontiersRecords... Quote
Breakthru Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Kakvu kintu? On je taj album planirao vec godinu dana i zaradjivace pare od njega kao i od svakog drugog svog albuma... Quote
Bata Trokrilni Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Vokalni uvod kreće kao u Stairway to Heaven, za trenutak sam pomislio da će upravo to da peva. Quote
Runner Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Da, ali je početak u fazonu - kupite Diove cdove; hajde da profitiramo od njegove smrti... Ne vjerujem da ce Frontiers profitirati od toga sto ce neko kupiti Holy Diver album, no nebitno, rasprava ionako postaje bezveze. "Elektra", posljednja objavljena Diova pjesma, navodno je trebalo da se pojavi na nastavku albuma Magica: http://www.youtube.c...h?v=K0FjYOCMzE0 Quote
Moody Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Ja samo ne kapiram ako je ovaj album planirao mesecima, shta bi radio sa njim da Dio nije umro? Quote
Breakthru Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Pa izdao bi ga, kako imaju Judas Priest tribute albumi, a oni svi zivi i zdravi? Quote
Angelystor Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 (edited) Jorn je car Ovo je pripremano vec duze vremena, pre Diove smrti, ali je izdavacka kuca verovatno htela da profitira pa zuri da ga sto pre izda. Nadam se da Jorn nece biti kritikovan zbog ovoga. Pesma je super Meni je u principu jako lepa ideja, lepo je dati ovakav tribute, posebno sto su izabrane, uuuglavnom manje poznate pesme...plus originalna pesma, sve to dobro, plus peva Jorn kraljina, ali... JEBOTE COVEK UMRE I NAKON 5 DANA OVAJ VEC SNIMIO ALBUM POSVECEN NJEMU? MA DAJ!? A i pesma zvuci kao da je sklepana za 2-3 dana, mozda eto finog objasnjenja zasto su mu solo albumi toliko nyah.... U principu, nista nije bolji od ovakvih specijalaca... + + + On to other matters... Ne vjerujem da ce Frontiers profitirati od toga sto ce neko kupiti Holy Diver album, no nebitno, rasprava ionako postaje bezveze. "Elektra", posljednja objavljena Diova pjesma, navodno je trebalo da se pojavi na nastavku albuma Magica: Heh, ovo i ja provalih tek pre neki dan... Izaslo je u okviru "Tournado" box seta koji je trebalo da izadje u isto vreme kada je trebala da bude Dio solo turneja ovog februara/marta kad vec... OK pesma. Ako nista drugo, definitivno Diov poslednji muzicki snimak. Od svih onih "remembering" poruka, najupecatljivije su mi Jensa Johansona, Butlerova, i kralj Gillan: "My dear friend Ronnie, "Departed but not gone. Resting peacefully (for a while) but never forgotten. "I've had a sackful of mail since your passing; a sharing of grief and sorrow. "We all remember your huge voice, of course — my ears are still ringing: Your wicked humour and sense of decency: The utter professionalism and personality that inspired so much respect from your friends in music. "The list goes on but the quality that stands out above all others is your enduring generosity. The one thing that we all treasure, the gift you gave us was your kindness. "We all agree you were the kindest man we ever knew. "Catch up later, mate." Ne mogu da se ne nasmejem uvek na ovo "Catch up later", budala :] Edited May 23, 2010 by Angelystor 1 1 Quote
Grobodan Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 http://www.youtube.c...h?v=K0FjYOCMzE0 Evo je u mp3 formatu: http://mediaboom.org/mp3/269465-dio-electra-single-2009.html Quote
Breakthru Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Ljudi, album nije snimljen za 5-6 dana, pripreman je od prosle godine, jel neko cita sta drugi pisu??? "Catch up later, mate." To je Gillan? Quote
Srlandand Posted May 25, 2010 Report Posted May 25, 2010 Vokalni uvod kreće kao u Stairway to Heaven, za trenutak sam pomislio da će upravo to da peva. Takodje... Quote
Denodnaba Posted May 27, 2010 Report Posted May 27, 2010 JEBOTE COVEK UMRE I NAKON 5 DANA OVAJ VEC SNIMIO ALBUM POSVECEN NJEMU? MA DAJ!? Možda je na neki njegov uvrnut način tako izrazio poštovanje, ali je trebao da sačeka malo Spremano je to dugo, ali je trebalo da se čeka malo... RIP Ronnie Quote
Breakthru Posted May 27, 2010 Report Posted May 27, 2010 Ljudi, album je snimljen bio ceo pre Diove smrti, sad da se isproducira i izlazi... Quote
Moody Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 Pa shto je snimao uopshte ako je chovek josh bio zhiv? Quote
Breakthru Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 A sto snimaju Judas Priest Tribute albume kad su oni jos zivi? 1 Quote
Bata Trokrilni Posted June 1, 2010 Report Posted June 1, 2010 Majku mu, kako ne shvatate da ovo NIJE TRIBUTE, nego su u pitanju pesme o Diju, kao ova na primer: http://www.youtube.com/watch?v=rD6d8vAL9EY Tribute je kad snimiš obradu Diove pesme, poput ove: http://www.youtube.com/watch?v=ZZ_fyLf82kI 1 Quote
Stefan34 Posted June 1, 2010 Report Posted June 1, 2010 Majku mu, kako ne shvatate da ovo NIJE TRIBUTE, nego su u pitanju pesme o Diju, kao ova na primer: Ne, nego je tribute, sa jednom pesmom o Diju: Song For Ronnie James Invisible Shame On The Night Push Stand Up And Shout Don't Talk To Strangers Lord Of The Last Day Night People Sacred Heart Sunset Superman Lonely Is The Word / Letters From Earth [2010 version] Kill The King Straight Through The Heart [live] Song for Ronnie James Quote
Recommended Posts