Protagonist Posted February 3, 2003 Report Posted February 3, 2003 ma james je breeeeeee do jajaa stvarno!???????nisam znao! Quote
ObiHobit Posted March 4, 2003 Report Posted March 4, 2003 Hm, bez skromnosti: Najbolji vokal na ovoj celoj usranoj planeti , dobro tu je i Hansi ... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 11, 2003 Report Posted March 11, 2003 Dio je dobar ali Ozzy je Sabbath :x Izmedju ostalog,ali ja mislim da je Dio bolji od Ozzija[covek je propao]gledoa sam neki spot pa ono kao da mrtav covek hoda bre.Nije to kao sto je bilo [pre.... Quote
hule Posted March 11, 2003 Report Posted March 11, 2003 Dio je dobar ali Ozzy je Sabbath :x Ni slucajno!!! Dio je zakon! Ozzy je kralj, ali meni se vise svidja diov sabbath nego ozzyev.... iako je sabbath grupa a ne tako diov ili ozzyev.. Quote
Preacher Posted March 11, 2003 Report Posted March 11, 2003 Dio je dobar ali Ozzy je Sabbath :x Da li vise volite Sabbath sa Dio-m ili Ozzy-jem je stvar muzickog ukusa, ali pravi Sabbath je onaj iz Ozzy-jevog doba. Quote
Ludi Burekdzija Posted March 20, 2003 Report Posted March 20, 2003 Dio je dobar ali Ozzy je Sabbath :x Da li vise volite Sabbath sa Dio-m ili Ozzy-jem je stvar muzickog ukusa, ali pravi Sabbath je onaj iz Ozzy-jevog doba. DA ALI I DIO JE BIO DOBAR!DAVAO JE NEKI SHMEK PESMAMA Quote
Grim Reaper Posted May 5, 2003 Report Posted May 5, 2003 Dio je dobar ......svaka cast ali niko na ovoj planeti nema glas kakav ima Ozzy.....toliko specifican.....tesko da ce da nadjes nekog sa takvim glasom........mozda Freddie.........ustalom koji albumovi su proslavili Sabbath-e...... Quote
ObiHobit Posted May 15, 2003 Report Posted May 15, 2003 Dio je taj koji je izvuka Sabathe, a vi mozet da pricate sta hocete:D Quote
Will-O-The-Wisp Posted May 22, 2003 Report Posted May 22, 2003 Dio je taj koji je izvuka Sabathe, a vi mozet da pricate sta hocete:D Tacno. Meni su licno to i najbolji albumi Sabbatha. Ozzy je pravi co'ek za Sabbath i prvi albumi jesu iskonski Sabbath, ali Dio je jedan od najboljih vokala i najbolje mu pristaje ono sto je radio u solo karijeri... i ono sto jos radi! a: Quote
Dreadful_Glare Posted August 20, 2003 Report Posted August 20, 2003 DIO je jedinstven meni je licno najbolji pored Hansija iz Gardijana najbolje je pevao u Rainbow-u najjace je odradio The Temple Of The King Quote
Marko666 Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 DIOOOOOOOOOOOOOO RULES FUCK THE OZZY Ozzy nikad nije imao dobar glas,samo neku ludu boju. Dio je totalni kralj. Jedini vokal bolji od njegovog(subjektivno) je BRuce Dickinson. Dio RULES !!! Quote
Vatrena_Strela Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 Dio definitvno najbolji vokal metala uz Ozzy-a. Quote
jtc Posted October 1, 2003 Report Posted October 1, 2003 Dio je dobar ali Ozzy je Sabbath :x Da li vise volite Sabbath sa Dio-m ili Ozzy-jem je stvar muzickog ukusa, ali pravi Sabbath je onaj iz Ozzy-jevog doba. a: a: a: a: a: dio je svakako jedan od najvecih, rame uz rame sa gilanom (dok je jos mogao da peva) i plantom... Quote
spawn Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 Dio ima fantastican glas. U Rainbowu je cinio cuda, a Sabbath je vratio u zivot (poslusajte poslednja dva albuma sa Ozzy-jem, pa onda Heaven and Hell i sve ce vam biti jasno). Solo karijera mu je odlicna. Stvarno izuzetan pevac, to se vidi i danas, kada sa 60 godina peva odlicno. Moj omiljeni pevac, uz B. Dickinsona Bas se razmisljam da li da narucim DVD Evil or Divine Quote
Apeiron Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 Ova tema je suvisna, jer je DIO upravo ono sto mu to ime znaci kad se prevede na srpski - BOG! Quote
RNA Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 Lepo receno i msilim da nista vise nije ni potrebno reci. Uostalom, i naslov teme govori dosta: glas koji je definisao metal. Quote
Frankenchrist Posted October 11, 2003 Report Posted October 11, 2003 about two weeks ago Ronnie James Dio had an accident while gardening, severing his thumb - the good news is that doctors were able to re-attach it and Ronnie is on the road to recovery ...ouch..... Quote
Fantomni Posted April 6, 2004 Report Posted April 6, 2004 Ova tema je suvisna, jer je DIO upravo ono sto mu to ime znaci kad se prevede na srpski - BOG! Quote
crusader84 Posted July 23, 2004 Report Posted July 23, 2004 Bas se razmisljam da li da narucim DVD Evil or Divine Ja sam bez razmisljanja narucio DIVX! Quote
Dowla Posted July 25, 2004 Report Posted July 25, 2004 pise u nekoj rainbow biografiji na netu.ukucaj u google-u rainbow biography Quote
Recommended Posts