Holy Diver Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 pise u nekoj rainbow biografiji na netu.ukucaj u google-u rainbow biography Ma u svakoj biografiji pishe razlichito, niko nezna tachno koliko Dio ima godina 64 je mnogo ali ima oko 60. Quote
Kai Hansen Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 @Holy Diver Kako zvuci 'THE EYES' ? Ona ce izadji na 'MAter Of The Moon' if I'm not mistaking BTW ovo ce ako nista drugo biti najbolji cover za neki DIOv album Quote
Kai Hansen Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 Ja sam bez razmisljanja narucio DIVX! Ja sam nabavio DVD Fantastican je Svidja mi se sto se covek ne ponasa kao da je on glavna faca benda vec daje dosta prostora za isticanje i ostalim clanovima, tako da izgledaju kao pravi bend. Padavana majstore Quote
crusader84 Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 Ja sam nabavio DVD Fantastican je Svidja mi se sto se covek ne ponasa kao da je on glavna faca benda vec daje dosta prostora za isticanje i ostalim clanovima, tako da izgledaju kao pravi bend. Quote
Holy Diver Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 @Holy Diver Kako zvuci 'THE EYES' ? Ona ce izadji na 'MAter Of The Moon' if I'm not mistaking BTW ovo ce ako nista drugo biti najbolji cover za neki DIOv album Pesma je dosta Heavy, mnogo dobra poceca kao da je sa Strange Highways albuma jednog od najboljih. Dio kaze da je Master of the Moon neverovatan album i vrlo je ponosan na njega. Da cover je odlichan ono chudovishte izgleda do jaja!!! U pravu si za ono da se ne ponasha kao glavna faca chovek je car prichao sam sa njim 15 min i ostavio je neverovatan utisak, a odushevio se kad je chuo da je neko iz Srbije doshao na koncert. Ceo bend je cool svi su skroz opushteni i prichljivi. Ma najbolji su!!! Nije Padavana nego Padovana Quote
Proxy Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Ma novi album je sjajan.The eyes je pravo zajebana mracna metal sttvar ........ Quote
crusader84 Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 Ma novi album je sjajan.The eyes je pravo zajebana mracna metal sttvar ........ Ja kao i obicno kasnim sa nabavljanjem novih stvari! Ali zato jurim neke teske starudije , npr pre neki dan sam uz'o koncert Rainbow-a iz 1977, sa naravno, znate vec kim na vokalu! Quote
Public Animal no. 1 Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 Pa, ja nevolim njegovu boju glasa, sta vise nervira me, ipak sam ja Halfordov poklonik, ali mi se svidjaju tekstovi i muzika, ali onaj tribute je mnogo dobar, pogotov Alex rudi pell- Still i am sad pesma je fenomen. Quote
Shix Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 U sabbathu posle Dia je pevao Gilan. Zanimljivo je da na koncertu gilan ne moze da izvuce neke delove sto je pevao dio pa zato na tim mestima gilan vristi kao da ga kolju. Quote
RNA Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 Е, да је само то. Гилан није могао да пева ни неке Озијеве псем, док је њих Дио, чини ми се, чак и побољшао на "Live Evil". Quote
RNA Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 Ех, да Фидел Кастро држи говоре дугачке колико и твоји постови, где би нам био крај. Quote
Old School Metal Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Е, да је само то. Гилан није могао да пева ни неке Озијеве псем, док је њих Дио, чини ми се, чак и побољшао на "Live Evil". Slazem se.Ozzy nije ni blizu DIO.Mada licno volim Gilana. Quote
sleepy Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 ...dakle ono..da sam riba udao bih se za njega...ali SAMO DA JE MALO VISI!!! ...najbolji vokal..covek je objasnio svima Quote
Archibald Reiss Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 odlican je DIO. sa kog je albuma pesma Temple of the king? Ako se dobro secam naslova.. Quote
acanikolic Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 odlican je DIO. sa kog je albuma pesma Temple of the king? Ako se dobro secam naslova.. Sa albuma Ritchie Blackmore's Rainbow i to bas onaj prvi Quote
acanikolic Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Е, да је само то. Гилан није могао да пева ни неке Озијеве псем, док је њих Дио, чини ми се, чак и побољшао на "Live Evil". Dio se mnogo bolje snaso u izvodjenju Ozzyevih pesama od Gillana ali ne bih reko, ako si to hteo da kazes, da je ozzy bolji pevac od gillana! Ozzy jeste faca ali nikako bolji singer od Gillana. kako bi se ozzy snaso u izvodjenju Gillanovih pesama. Inace po meni album Born Again i nije tako los koliko ga to kritike blate!!! Quote
Angelystor Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Bogami meni je jedan od smarachkijih Sabbath albuma... Quote
Archibald Reiss Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 (edited) Sa albuma Ritchie Blackmore's Rainbow i to bas onaj prvi 'fala Edited March 17, 2005 by J0N B0N J0\/1 Quote
acanikolic Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Jeste mozda culi kako je Dio otpevao jednu strofu Smoke on the water na koncertu with london symphony orchestra... Ludilo Quote
Holy Diver Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 E shta mislite koliko bi ljudi doshlo na Dio-v koncert ovde? Ja sam proshlog leta razgovarao neshto sa njim o tome pa sada planiram ozbiljnije da se aktiviram po tom pitanju... Za sada je najveci problem mesto odrzavanja koncerta tako da mi oko toga treba pomoc!!! Pa izlozite neke predloge.... Quote
Rajo Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 DIO u Beogradu!!! E to bi bio dobar naslov u novinama, ali... MOORAMO se malo potruditi. I za Megadeth je bilo pitanje, ali su ljudi poceli da suskaju i od suskanja je neko navukao ideju i BOOM!!! Dio u Beogradu bi bilo...ugfff...Zadnjih 35 godina HeavyMetala za jednu noc! Bukvalno!!! DIO DIO DIO DIO DIO DIO DIO DIO DIO DIO ----------- Sing me a song....DIO!!! Rajo Quote
Recommended Posts