Sandman Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Naravno,makar jednom. A ako je moguce i dva puta,jednom sa Dio a jednom sa Heaven And Hell. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 (edited) E bash pre neki dan slushah Holy Diver Live po ko zna koji put, i chovek ga je otpevao...pa vrhunski je malo reci...totalni rispekt za DIO-a i nadam se da cu ga videti bar jednom live... Hm..pa ja bash pricham o tome kako je "HDL" jedan od retkih snimaka gde bash i nije savrshen ali dobro, one in a million.. Edited June 14, 2008 by Angelystor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Dio ima u porodici bondage goat zombije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Loviatar Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 nikako ne mogu da se odlučim u kom bendu je bolji... rainbow ili solo karijera možda... baš sam krenula opet da preslušavam holy diver, the last in line i dream evil... ti su mi zasigurno najdraži albumi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 nikako ne mogu da se odlučim u kom bendu je bolji... rainbow ili solo karijera možda... Meni je najbolji period u Sabbathima, pa onda solo karijera, pa Rainbow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ne znam ima li još neko ko misli da je prvi album od Rainbow prosek. Ja ga nimalo ne gotivim, za razliku od Rising i Long live R'N'R. Čak mi ni Catch the rainbow nije toliko dobra kao drugima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=98631 Ima youtube snimak na linku "Temple Of The Killed King" (ovo sam mu ja nadenuo naziv za medley ) Dakle, gledano po odnosu godina i forme glasa - najbolji pevach u univerzumu. Da, ali samo zbog prevelikog broja godina. Nije ni on više ono što je nekad bio. И не пева фалсет, и никад не испада. Неко је једном рекао да је Дио вероватно једини певач који никад није ниједном омашио ниједан тон. Taj što to kaže, preteruje. Na Holy Diver uživo se malo više izmotavao nego što je uobičajeno za njega. Ali, da nije omašio tonalitet, to stoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 И шта је онда претерао? Човек снизи тоналитет, или некако промени вокалну линију, али НИКАДА не фалшира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Ne znam ima li još neko ko misli da je prvi album od Rainbow prosek. Ja ga nimalo ne gotivim, za razliku od Rising i Long live R'N'R. Čak mi ni Catch the rainbow nije toliko dobra kao drugima... Ovo spada u blasfemije najgore vrste. Taj album nema dosadnog minuta, sve klasik za klasikom jbt... Mislim bolji mi je drugi album zbog jedne od najboljih pesama ikad "Stargazer/A Light In The Black", ali prvi slab, nikako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Naravno da je dobar album, samo šteta što pesma Still I'm Sad nema teksta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Dap, instrumentalna verzija, tu se potpuno slazemo, ali zato ima extra verzija, sas sve Diovim Vokalom na "Rainbow On Stage". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Ovo spada u blasfemije najgore vrste. Taj album nema dosadnog minuta, sve klasik za klasikom jbt... Slazem se da taj album nema dosadnog minuta, nije mi jasno kako moze biti prosechan album koji ima pesme kao shto su Man On The Silver Mountain, Catch The Rainbow, Temple Of The King, Sixteenth Century Greensleeves...ali dobro ukusi se jelte razlikuju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Pa aj da mi neko stavi neki link gde mogu da skinem Diovu diskografiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 И не пева фалсет, и никад не испада. Неко је једном рекао да је Дио вероватно једини певач који никад није ниједном омашио ниједан тон. nažalost čuo sam negde na jutjubu na catch the rainbow da ga je opasno omašio, verovatno je imao problem s monitorima, jbg dešava se i najboljima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 molim vas treba mi diskografija ne mogu sa sporim torentima da kidam zivca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 DIO-glas koji je definisao metal!!!!! 'Oће то Пантићу, 'оће. Не мож' присмрди ћелаво-брадатом Халфорду. Мислим океј, ја се искидам сваки пут кад убацим диск са спотом ''Holy Diver.'' Aл' ајде, то је већ други падеж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 evo ovde su baš raštimovani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 @Mita ronnie james dio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Meni je najbolji period u Sabbathima, pa onda solo karijera, pa Rainbow. Kod mene solo, Sabbath, Rainbow. Ne znam zasto svi uzdizu ta tri albuma koje je Dio snimio sa Sabbathima. To jesu odlicni albumi ali ne najbolji od benda, jedan Headless Cross moze sva tri da pojede za dorucak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 možda, ali headless cross sve svoje elemente vuče iz heaven & hell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Kao svi ostali '80s radovi jel'te.. E sad, to ne mora obavezno da znachi da su odmah ovi prvi kvalitetniji, ali jebi ga, meni su mnogo bolji i HaH i MR, ma koliko voleo Tony M. eru.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Evo nadjoh bootleg iz 2008. zvuk skoro ko orginal live hehe ja takve bootlege samo i kachim... http://rapidshare.com/files/118867987/D20080527.part1.rar http://rapidshare.com/files/118893874/D20080527.part2.rar http://rapidshare.com/files/118914287/D20080527.part3.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Je li to Dio solo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Pa da, no koj kurac? Shto bih kachio ovde ako nije solo u pitanju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Da, i po datumu chini se da je to snimak iz Birmingema, prvi 'cert sa ovogodishnje turneje, koja je kraceg karaktera, 10ak datuma ima.. Ja imam dva snimka za sad, ovaj..i josh neki iz Engleske. Anyway, za ovaj tvrdim da je bash dobar, setlistu ja okachih na proshloj strani, uzivanje maximalno. Plus ima momenat kad se vidi da je i Dio ljudsko bice, i da njega malo senilnost jebava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts