Jump to content

2016.02.08. *Mikser House, Beograd* Sabaton, Wisdom, Armageddon

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Kao prvo, koliko prima sala u Mixeru (nikad nisam bio u tom prostoru)? Sve mi se cini, a voleo bih da gresim, da ce ova godina biti previse susna kada su metal koncerti u pitanju. Cena je korektna, iako mislim da ce dosta ljudi ovo preskociti, jer su ih vise puta gledali...

Posted

Kao prvo, koliko prima sala u Mixeru (nikad nisam bio u tom prostoru)? Sve mi se cini, a voleo bih da gresim, da ce ova godina biti previse susna kada su metal koncerti u pitanju. Cena je korektna, iako mislim da ce dosta ljudi ovo preskociti, jer su ih vise puta gledali...

Jednom sam samo bio u Mixeru i moja procjena je da je velicine kao velika sala SKCa otprilike. Znaci moglo bi tamo stati oko 800-1000 ljudi, da bas bude krcato.

Sto se tice cijene, meni je ona pretprodajna od 2000 din bila korektna, a sve ovo iznad je klanje. No, svakako mi ostaje da uzmem ovu od 2600, nisam Sabaton gledao od 2010.

• Upvote 1
Posted

Pozeri ili ne...i ja bih više voleo da stižu Hammerfall, ali i Sabaton će biti ok za početak godine. Prošla godina, a i pretprošla, su bile prepune metal događaja, a sad u ovoj "mršavoj" ponudi još i biramo i tražimo mane...

Karta u džepu ;)

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Da nema neko kartu viška, razboleo se, putuje i t.d.? Tačnije, trebaju mi tri. Danas sam htela da kupim i nema ih više, kaže - bilo do juče... :( Ako bi neko prodao kartu, šaljite mi PM, molim vas.

Posted

Da nema neko kartu viška, razboleo se, putuje i t.d.? Tačnije, trebaju mi tri. Danas sam htela da kupim i nema ih više, kaže - bilo do juče... :( Ako bi neko prodao kartu, šaljite mi PM, molim vas.

idi na event na fb nudi dosta njih kartu da proda
Posted

Imao sam srece, kupio kartu u ponedeljak popodne, nisam ni bio svjestan da sam uhvatio zadnji voz da kupim po ovoj cijeni.

Neobicna situacija to da se metal koncert kod nas rasproda.

Posted

Znači, u ovom trenutku jedini bend na svijetu koji je u stanju da rasproda koncert u Srbiji je Sabaton?

I što je još smješnije - svoj tipa 5-6-7. ili koji je već nastup u Srbiji.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...