Old Metalhead Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 MA SVE DOBRO,osim ukradene rokerice sa sanka,il su oni sto su tocili pice il neko u prolazu od publike poplasio...lol Otkupljujem sopstvenu rokericu od lopova il trazim drugu da kupim...lol 1
Grobodan Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 003 Dzomba bez rokerice si ti 002 Dzombi nestala rokerica na koncertu Sabatona 8 3
truliandedzombileš! Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 (edited) kada ti mnogo da daš sto dinđi za garderobu Edited February 9, 2016 by truliandedzombileš! 1 2
bo88gdan Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 A DAJU PRIZNANICU KAO DA SI UPLATIO RACUN U POSTI SVAKA IM CAST BILE DOBRE ONE STO SU NAPLACIVALE GARDEROBU :da:
StarbreakeR Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Evo i od mene: http://nocturnemagazine.net/izvestaji/503/sabaton-u-mikseru-bitka-za-beograd
Old Metalhead Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 c c c podrzavate lopove,lol...Imam jos rokerica kuci,a nestajale su ljudima jakne i sa garderobe na koncertima,meni ne,al cuo sam to more puta.... 2 1
Chicken Little 420 Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 jos slika http://www.serbian-metal.org/koncerti/9468/foto-svedski-metalci-rasprodali-mikser-house-srbi-vole-sabaton/
..charlie.. Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Ja vec na drugoj-trecoj pjesmi bio mokar, a stajao sam ispred miksete i nisam skakao Bilo vatreno, a nista manje nisam ni ocekivao. Publika nalozena maksimalno. Ide "Attero Dominatus", a u publici se pojavljuje zastava bivseg SSSR. Fenomenalno. Pakleno vruce je bilo i bas guzva. I ja sam bio ispred miksete (lose mesto) i kad je Joakim pozvao ljude da se povuku dva koraka nazad, mislio sam da cemo probiti zastitnu ogradu kod miksete ili da cemo udaviti onih nekoliko sitnijih devojaka. Dobar koncert, postena svirka, predgrupe ok, madjari malo genericki, ali power je power. Super vece.
Recommended Posts