Towards The Inevitable Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Sticajem određenih okolnosti o kojima ne bih dužio sada, juče sam bio u (ne)prilici da posetim stomatologa povodom jedne relativno ozbiljne i zahtevne intervencije. Ne bih li se potpuno odomaćio i osećao maksimalno udobno, mlada doktorica prijatnog izgleda i još lepših manira je pristala da se kao soundtrack za ovu intervenciju pusti muzika po mom izboru. Izabrao sam jedan od najomiljenijih mi albuma svih vremena, Testimony Of The Ancients od Pestilence, a mlada doktorica prijatnog izgleda i još lepših manira je, ponovo sticajem određenih okolnosti o kojima ne bih dužio sada, pristala na tu moju pomalo neuobičajenu inicijativu. Intervencija se završila negde sredinom pesme Presence Of The Dead, a ja sam, verovali ili ne, uhvatio sebe kako žalim što neću moći da čujem i Stigmatized. Bez dileme, moje najbolje dental experience ikad! Pitanje je sledeće: kada biste se sticajem okolnosti našli u mojoj situaciji, koji biste album izabrali da vam drži strah? 5 Quote
Talvi Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 hahah kakva tema verovatno ne bih odabrao ništa agresivno, pošto bih joj pre ili kasnije verovatno odgrizao prst u naletu emocija haha Quote
Kumodraski Vo Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Samo tvoja situacija ili da damo masti na volju? Quote
obsessed by cruelty Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Blood Libels za vadjenje, za popravku npr Revolution DNA Quote
obsessed by cruelty Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Neki Carcass, ali Carcass moze opusteno u svakoj situaciji Quote
Grobodan Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Btw znam zasto je otvaracu teme doktorka izasla u susret 3 Quote
Fapril ethereal Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Pitanje je sledeće: kada biste se sticajem okolnosti našli u mojoj situaciji, koji biste album izabrali da vam drži strah? <Lemi Siks>koliko bre ti imas godina pa se useravas od zubara?12,5?</Lemi Siks> i ko bre misli na muziku kad ga zub odvaljuje 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Uz ovu ziku, da sam stu...zubar, prvo bi pocupao sve oko kvarnog zuba na zivo, a onda bi skocio na zgranutog pacijenta u agoniji, slemovao i poceo da mu urezujem brusilicom ШО НО МРСИ na celu, i da ga koljem s onom grebalicom uz Hetfildov YEAAAAHHHH! 1 7 Quote
Fapril ethereal Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 ne zelim da zamisljam tu tvoju situaciju a i nisam je procitao do kraja 10 Quote
kuruz Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 (edited) treba nam još jedna tema zamislite da odete na Saletovo veče stend ap komedije kojim albumom biste pokušali da nadjačate njegov mikrofon? Edited July 12, 2015 by Underkuruz 10 Quote
tier_mfkr Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Onim od Disturbeda gde se dere U-U-A-A-Ah Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Kakav crni stendap i komedija..al tu bi mogle sve gore navedene. Quote
Salvation Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Mjetal predlozi: Amorphis - I of Crimson Blood Deftones - You've Seen the Butcher Machine Head - My Misery Mastodon - Black Tongue Opeth - To Rid the Disease, Harvest, Hope Leaves, To Bid You Farewell (posvecene zubu/zubima, jel) Porcupine Tree - Not Beautiful Anymore Tiamat - Whatever that Hurts Quote
obsessed by cruelty Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Where Greater Men Have Fallen Quote
lemmy sixx Posted July 13, 2015 Report Posted July 13, 2015 Mjetal predlozi: Amorphis - I of Crimson Blood Deftones - You've Seen the Butcher Machine Head - My Misery Mastodon - Black Tongue Opeth - To Rid the Disease, Harvest, Hope Leaves, To Bid You Farewell (posvecene zubu/zubima, jel) Porcupine Tree - Not Beautiful Anymore Tiamat - Whatever that Hurts Ovde metala ima na kasikicu. 1 Quote
Angelystor Posted July 13, 2015 Report Posted July 13, 2015 (edited) Ja kad čistim kamenac uvek mi, iz nekog samo meni poznatog razloga, piči u glavi Running Wild - Riding The Storm Jedino bude zaebano kad treba da krene da se peva da se iskontrolišem. Edited July 13, 2015 by Angelystor Quote
Recommended Posts