Zen Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 Liste se sad redovno apdejtuju i broj subscriber-a lagano raste lagano Koliko vas se bavi ovime u slobodno vreme? Imate li nekih predloga? LISTE SU OVDE
Kumodraski Vo Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 Ja pustim ponekad sa teme, na yt nisam ni znao da postoji..
kuruz Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 u njima i jeste smisao ovog podforuma ne da se klikće po temi, nego da se pusti lista i da ide
Zen Posted July 18, 2015 Author Report Posted July 18, 2015 Ja pustim ponekad sa teme, na yt nisam ni znao da postoji.. da bre iamo nas kanal i odrzava se redovno thnx havocka https://www.youtube.com/user/wwwyumetalnet/playlists
PajatheTrut Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 Naravno da ne sta mene boli kurac da slusam vase glupe bendove 4 1
Demon Seed Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 Nažalost, ne. Voleo bih, al' sve me mrzi da puštam jebene yutub liste, slušao sam samo onu 80s electro retro listu koju sam kačio na temi... Slušao sam nekoliko predloga sa teme... Rezultati ankete će da budu očajni, ali nemojte da obustavljate akciju, slušaću nekad xD Nisam preslušao nijedan mixtejp ono kad ste pravili. Sve kao primamljivo mi to, al' na kraju slušanje albuma ima prioritet
Recommended Posts