B@K@ Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 Onomad su ovakvi predavali prazan list, jer nisu čitali ništa. Danas čitaju par redova fora i forica sa društvenih mreža i sličnih veb lokacija. Ništa bolje, ništa gore. 8
jelchica Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 Gledaj to ovako – Mnoge te debilne situracije u životu čekaju, ne bi bilo loše da umeš da složiš neku zaokruženu žvaku oko toga 1
Demon Seed Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 Nejebaćeš. I ti ćeš nejebati. Nejebaćete. 4
temper Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 pre neki dan pregledam pismeni i naiđem na: "sviđa mi se taj sat. planiram da ga ukradem" okrenem da vidim čiji je rad kad ono, mali ganci 1 1
Demon Seed Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 (edited) 1+, + za iskrenost? Dvojka ako je napisao gramatički ispravno, 2+ ako je nagruvao više od 3 rečenice Edited May 19, 2016 by Demon Seed
Descender Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 pre neki dan pregledam pismeni i naiđem na: "sviđa mi se taj sat. planiram da ga ukradem" okrenem da vidim čiji je rad kad ono, mali ganci Šta je dobio?
temper Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 napisao je dve stranice, korektan rad. bile su tri teme, po jedna za osnovni, srednji i napredni nivo. on je izabrao osnovni nivo, deskriptivnu temu, znači, ako ispuni sve kriterijume, trojka je najviša ocena. dakle, trojka je bila. za krađu sam napisala komentar, jbg, ne mogu zbog toga da dam nižu ocenu ne postoji više 2+ ili 4- ocena kukala mu majka ako preda prazan rad ili napiše tri rečenice. ako zadam sebi cilj da ga naučim da piše sastave, ima da vežba dok to ne nauči. mesec dana, mesec dana. njemu je u interesu da prelazi nivoe, ne da otaljava i zajebava se.
chess Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 Pa zar ti kao, koliko vidim profesor srpskog, ne bi trebalo da se drzis pravila pravopisa i zapocinjes recenicu velikim slovom posle tacke? Sve mogu da shvatim, i da se pise č bez kvake, i da se pise u formi chata jedno ispod drugog i to malim slovima al malo slovo posle tacke mi bode oci do jaja uvek, valjda bi trebalo da si po difoltu grammar nazi kao profa. 6
temper Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 kao profa, da kao drug član, kad me niko ne gleda i ne plaća - jok čak i psujem kad sam ljuta 2
kuruz Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 i meni to veliko slovo posle tačke problem radije prebacim u novi red, nego da ostavim malo slovo ili da pišem veliko, a da prva rečenica počinje malim
Јарослав Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 napisao je dve stranice, korektan rad. bile su tri teme, po jedna za osnovni, srednji i napredni nivo. on je izabrao osnovni nivo, deskriptivnu temu, znači, ako ispuni sve kriterijume, trojka je najviša ocena. dakle, trojka je bila. za krađu sam napisala komentar, jbg, ne mogu zbog toga da dam nižu ocenu ne postoji više 2+ ili 4- ocena kukala mu majka ako preda prazan rad ili napiše tri rečenice. ako zadam sebi cilj da ga naučim da piše sastave, ima da vežba dok to ne nauči. mesec dana, mesec dana. njemu je u interesu da prelazi nivoe, ne da otaljava i zajebava se. daj slike
Demon Seed Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 ++ a da nije ona đe su ona i Princ kako ih je nacrtao umetnik neđe u Knez Mihajlovoj
chess Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 kao profa, da kao drug član, kad me niko ne gleda i ne plaća - jok čak i psujem kad sam ljuta Ma ok kad psujes i sve to, nego ono cak i kad das sebi oduska i kad te boli uvo za pravila, malo slovo posle tacke... pa kriminal jbt, trebalo bi da nesvesno mali pedagoski deo tebe umre svaki put kad napravis tu gresku. on topic http://giphy.com/gifs/3oEjI5NXSyVCGhtpfi 1 1
johnnyzzz Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 da, malo slovo posle tačke je vizuelno problematično, manje je čitak post... u poverenju, ja koristim tri tačke...
Machka Naopachka Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 Meni radi autocorrect. A nije smesno.
imaginos Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 zapocinjes recenicu velikim slovom posle tacke? uglavnom je to veliko slovo redundantan podatak ;-)
soul wandering Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 (edited) kakva je to skola sa tri nivoa tema za sastave? i kako nema 2+ i 4- ? Edited May 20, 2016 by soul wandering
Antikristina Posted May 21, 2016 Report Posted May 21, 2016 Mi smo u srednjoj to imali iz matematike Jedan pismeni za trojku maksimum, jedan za petice
Recommended Posts