Demon Seed Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 hahahahah i ja sviram gitaru Kako yumetal vidi tvoju poruku Izravnao sam ti ja minus, nek puknu dusmanii, nek puknu dusmanii, ja i dalje pravim rifoveee 1 1
PajatheTrut Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Pa nek vidi kako oce hvala ti brate moj! uzvracam uvek i blagodarim !
In The Flesh Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Sjećam se, pričao si da ti se ovo desilo. No, wait... 4
PajatheTrut Posted September 3, 2017 Report Posted September 3, 2017 Imao sam ja druga jednog u srednjoj skoli u odeljenju koji je pobrisao sve koji mu nisu cestitali rodjendan i stavio status o tome ko su pravi prijatelji. Zao mi ga bilo, dobar decko ko lebac, a zivot ga ne miluje ni u kojem pogledu....
B@K@ Posted September 14, 2017 Report Posted September 14, 2017 Evo jedan prevashodno za brata Kazima: Dođe Lala mrtav pijan kući, ne može dubode kapidžik, ključ u bravu i sl. Počne da pravi larmu, izleti mu Sosa i krene da dreči: I-ju, bitango jedna, marš otalen, neću ukuću da te pustim, vidi na šta ličiš, opet si se oždero! Al' veli Lala: Ta nisam, Soso... A ona će: Di nisi, vidi kako smrdiš na alkohol i sav ubljuvan! Na to će Lala: Ta nisam, Soso, stvarno, samo sam svratio do kafane na jedno s nogu, a tamo bio neki što se zdravo nakreso, pa mi se ispovraćo po grunjaku i dao mi 10 evra za to, evo vidi u čakšire... Gurne mu Sosa ruku u džep, izvadi novac, pa će sumnjičavo: Ovdi ima 20 evra? A Lala se ozari: To mi dodo još 10 što mi se usro u gaće. 3 3
Recommended Posts