Jump to content

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ili neko prosto radi svoj posao.

BTW nisam vam ja ništa brisao sa ove teme, ne znam ni šta je obrisano, ali pretpostavljam da ste opet pravili privatni IRC od teme.

Posted

Oebe me u O

zaoebi da postuješ opet će nam obrišu

Esam pričao ovaj vic

Dva fizikalca iz Crne Trave na pečalbi u Beogradu, rešili posle 10 dana rada i prve isplate dnevnica da naruče nešto za jebanje, i dođe prostitutka, krenu oni oko nje, skine se, kad ono ima muške genitalije. I oni posle kratke ad hoc konsultacije odluče da nastave, šta je tu je...

I završiše, ode on(a), i sede zamišljeno, puše cigaru, piju pivo... I jedan kaže drugom: ''Izjebasmo čoveka.''

• Upvote 4
Posted

Oebe me u O

zaoebi da postuješ opet će nam obrišu

Esam pričao ovaj vic

Dva fizikalca iz Crne Trave na pečalbi u Beogradu, rešili posle 10 dana rada i prve isplate dnevnica da naruče nešto za jebanje, i dođe prostitutka, krenu oni oko nje, skine se, kad ono ima muške genitalije. I oni posle kratke ad hoc konsultacije odluče da nastave, šta je tu je...

I završiše, ode on(a), i sede zamišljeno, puše cigaru, piju pivo... I jedan kaže drugom: ''Izjebasmo čoveka.''

ja nikako taj da ukapiram, čuo sam ga u više sličnih interpretacija ali n'umem

Posted

Pa usracu ga ako budem objasnjavao.

Sa juznjackim akcentom izjebAsmo coveka bas onako milozvucno dodje, a generalno se to kaze tako u razgovoru kad neko nekog zajebe za neki poso npr, izjebase coveka.

I van toga ima tuneku vrednost brt, sama konstatacija mi je urnebesna, ali ne mogu da se pohvalim da sam pokusao da ga ispricam nikom severnijem od Smedereva :D

Toe to, sumira dogadjaj potpuno. :haha:

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...