Demon Seed Posted June 16, 2018 Report Posted June 16, 2018 To samo vazi za one sto su jebali against the odds To me podseti, zaboravili smo PUA Tešu gore? Moze da se doda slicka sa onim falusnim simbolom Pedjom Gnjaticem Btw kida mantija poslednjem liku, potrazice se za u grad... Sry haha evo ga nvds
bradilko Posted June 23, 2018 Report Posted June 23, 2018 da se vratimo na kolosek https://goo.gl/maps/rxqbyHiMSoF2 1
oʞɾoƃ Posted June 23, 2018 Report Posted June 23, 2018 Pobrisani su svi postovi koji nemaju veze sa temom, a isto će se primenjivati i ubuduće, pa vi izvolite. Ne mora baš svaka tema da se zagadi mrsimuđenjem.
obsessed by cruelty Posted June 30, 2018 Report Posted June 30, 2018 brate najveći car ikad, najbolji gost na balkan info pored Slaviše K čovek gledao vanzemaljca kako mu izlazi iz pupka, BOG meni je telepata najbolje
Demon Seed Posted June 30, 2018 Report Posted June 30, 2018 (edited) i meni, kaži mi, ako su uključili tačku iz telepatije u emisiju, gledaću, fazon on pogleda Tešu, žmirne očima, Teša napravi zbunjenu facu, kao el moguće i to, da se vodi jedan podzemni telepatski dijalog između njih dvojice paralelno dok se vodi ovaj verbalni. Al' nije Teša toliki genije ipak jbg. Takoreći jedan satanic undercurrent što kaže sveti bog Czral (pardon, Aggressor) na novoj Auri Edited June 30, 2018 by Demon Seed
Recommended Posts